26. stu 2015.

DIY Adventske svijeće


Ne znam da li se i vama tako čini, ali ove godine ima zaista prekrasnih adventskih svijeća, no ja sam škrta dati 100 i više kuna za 4 svijeće. Da imaju neki divan miris, apsolutno bi vrijedile svake lipe. I dok je tako, ja sam po drugi puta krenula put Ikee po njihovo pakiranje malih svijeća u kojem 4 komada možete kupit za svega 13 kn. 
Za ovaj DIY projekt trebao mi je 10-ak minuta. Potrošila sam oko 30-ak kuna (uračunala sam i stiropor koji sam dodala na stalak) i prezadovoljna sam s rezultatom. Jedva čekam nedjelju da upalimo prvu svijeću za ručkom. 


Za ovaj brzinski DIY projekt vam trebaju:
  1. 4 svijeće (Ikea, 12,90 kn)
  2. Trakica prema želji (Prosvjeta,1 m = 7 kn, potrebno je 1,2 m)
  3. Vruće ljepilo
  4. Brojevi ili neki drugi sitni ukrasi koji će zamijeniti brojeve (npr. mali borići …davno kupljeni pa ne znam cijenu)



Mašnicu sam napravila pomoću vrućeg ljepila i središnji čvor formirala pomoću bijele trakice. Mašnu sam na svijeću zalijepila vrućim lijepilom. Kao i broj na mašnicu.


Stalak sam odlučila najminimalnije moguće dekorirati. Obzirom da sam već pretjerala s ukrasima, neka nam barem jedan kutak u stanu izgleda normalno.:-) Stalak za kolače je iz Ikee, a stiropor koji glumi snijeg (i kojeg ćemo imati po cijelom stanu) sam kupila u Offertissimi za 6 kn.

Kako vam se sviđaju moje svijeće? Jeste li već napravili svoj vijenac?

Love,
Ana

Broj komentara: 6: