14. lis 2015.

Pr news 7/ beauty

L’ Oreal Lux nam je predstavio ove jeseni mnoštvo noviteta,a s vama dijelim neke od najzanimljivojih. Prekrasna Lancôme kolekcija nastala u suradnji s Caroline de Maigret čija paleta me posebno oduševila. YSL ne zaostaje sa svojim luksuznim novitetima s posebnim naglaskom na metal nijanse.


Iz Armanija nam predstavljaju slasne cvjetno-orijentalne note protkane su novom, blistavom esencijom nerolija, zaštitnim znakom mirisa Code Satin.Special Blend je ekstrakt same esencije mirisa Armani Code, koji slavi prepoznatljivu notu zrna tonke u njegovom najčišćem obliku. Nova sezona nezamislila je bez Lancôme La vie est est belle parfema koji nas iz sezone u sezovu oduševi svojim novim, pojačanim verzijama.

Lancôme Visionnaire Nuit Beauty Sleep Perfector™, Lancômeov novi proizvod za ljepotu kože, tijekom sna transformira izgled kože, uz sasvim novi osjećaj pri buđenju. 

U Biothermu vjeruju u lijepo starenje: pristup njezi kože koji uzima u obzir neizbježan proces biološkog starenja i što bolje razumijevanje života žena, ten am predstavljaju NEW Blue Therapy Accelerated - formulu seruma s dosad najbržim obnavljajućim djelovanjem na znakove ubrzanog starenja,te NEW Blue Therapy Accelerated Silky Repair cream, kremu iznimno prozračne formule s umirujućim djelovanjem, za vidljivu obnovu kože.


Uzbudljive vijesti stižu iz Armani beauty brenda koje se od početka listopada prodaje i u Douglas parfumeriji u Arena centru. Svakako obratite pozornost na sjajila za usne ECSTASY LACQUER & LUMINOUS SILK COMPACT, dvonamjenski puder u kamenu svilenkaste teksture i sjaja, koji su noviteti. 


Bocassy je predstavio Anti-age serum koji djeuluje u dva smjera: smanjuje dubinu postojećih bora uzrokovanih djelovanjem stresa ili naprosto vremenom te istovremeno pojačava elastičnost i čvrstoću kože. Jednako uspješno povećava dnevnu razinu vlažnosti i tako djeluje na produljeni mladenački izgled. Riječ je o proizvodu koji zadovoljava i one koji traže potpunu hidrataciju kože sa svim nutrientima kao što su biljna ulja, a da pritom ne ostavlja težak sloj nakon nanošenja.


Izvrsne novosti na području make upa stižu iz brenda Bobby Brow, čiju kolekciju Greige je sama Bobbi rekirala igrajući se s sivim i bež nijansama na zidovima. Što reći, osim, Bobbi, igraj se i dalje jer ovo su savršene nijanse za brzinske make up lookover kakve većina nas obožava. Predstavljen je i NOVI Bobbi Brown Intensive Skin Serum Foundation SPF 40 tekući puder. Tekući puder svilenkaste teksture sadrži sve prednosti kultnog Bobbi proizvoda za njegu kože Intensive Skin Supplement seruma. Pruža srednje prekrivanje, hrani i hidratizira kožu. Ekstrakt lubenice i jabuke pruža dubinsku hidrataciju; ekstrakt bambusa ujednačuje ten i pruža prirodan sjaj koži lica.


U suradnji s poznatim modelom i zaštitnim licem Joan Smalls, Estée Lauder ove sezone lansira limitiranu kolekciju Envy Matte ruževa za usne.


Očekuju nas nove suradnje u MAC kući. Svakako je zanimljiva ona s Mariah Carey, koja o surandji kaže:“MAC je oduvijek bio moj omiljeni make up brand i oduševljena sam što imam priliku surađivati s njima. Ruž će biti dostupan u prosincu, baš u vrijeme blagdana! Nijansa “All I Want” je elegantna, sofisticirana i glamurozna. Što se tiče moje MAC Beauty Icon nadolazeće kolekcije za 2016.godinu samo ću vam reći da vas sigurno neće razočarati.” Interesantna je suradnja i s Zac Posenom: „U posljednjih 15 godina mnogo sam naučio o ljepoti od MAC-a. Moda i ljepota idu ruku pod ruku i oduvijek sam htio kreirati make up kolekciju koja koja će odgovarati mom brendu i kreacijama.Zato je bilo veoma prirodno surađivati s MAC-om pri stvaranju moje prve kolekcije. Htio sam da bude luksuzna, pomalo misteriozna te čistih linija s velikom dozom zvjezdane snage.”


U MAC-u nas očekuju i dvije jesenske kolekcije: “Enchanted Eve” koja pruža mnoštvo izbora paleti sjenila i ruževa, te setove kistova za šminkanje. “Magic of the night” kolekcija čije će nas sve pakiranje oduševiti nas vodi u čarobnu noć koja traje sve do jutra. Posebno ističem Colourdrenched pigment, metalik lak za nokte te Mineralize Skinfinish highlighter koji će vam dati prepoznatljivu blistavost.

Avon nas je razmazio svojim maskarama kojima se ja godinama vraćam. Vjerujem da će isto biti i sa ovom, jer ju planiram u svojoj sljedećoj kupnji. Avon Big&False Lash Volume maskaru za koju tvrde da patentirana formula tisuće vlakana različitih veličina i oblika savršeno se nadopunjuje s tvojim trepavicama pružajući im izvanredan volumen i teksturu zbog kojih ćete zaboraviti na umjetne trepavice.


Avon predstavlja novi miris privlačnosti! I poziva nas da otkrijemo priču o mirisima koji se i sami nadopunjuju, čiji je dizajn bočica koje se sjedinjuju i upotpunjuju, utjelovljenje privlačnosti


Avon je globalno pokrenuo novu kampanju buđenja svijesti o borbi protiv raka dojke, još jednom pokazujući koliko je važno da mislimo na svoje zdravlje. Prošle smo godine imali našu lokalnu kampanju #budizdrava povodom proslave 10 godina ove borbe u Hrvatskoj i pozivali smo sve žene da odvoje vrijeme i usude se misliti na svoje zdravlje. Ovaj put priču nastavljamo tako da pozivamo i žene i muškarce da misle i na zdravlje svoje najbolje prijateljice: #BeABreastFriend kampanja.

I za kraj s vama dijelim favorite iz najnovijeg kataloga. 


Vrijeme je za naše jače polovice. U bio&bio trgovine u stalnoj želji i potrazi za najboljim prirodnim proizvodima za svoje kupce s ponosom predstavljaju Natura Siberica Men liniju proizvoda. Sve formule Natura Siberica Men proizvoda testirane su i osmišljene uzimajući u obzir specifičnosti i potrebe muške njege. Linija Natura Siberica Men sadrži dragocjena ulja koja posebno pogoduju njezi muške kože i kose. Definitivno dizajn koji je upečatljiv i jednostavan razlikuje ovu liniju od ostalih i privlači pozornost muškaraca, ali i žena koje često kupuju kozmetiku za svoje muškarce.


Vrijeme je za jednu izrazito posebnu i hvalevrijednu kampanju. Naime, zagrebački Bliss studio za njegu lica i tijela, u suradnji s Hrvatskim savezom gluhoslijepih osoba Dodir te brojni poznati Hrvati predstavljaju kampanju „Ljepota je univerzalan jezik!“. Ambasadori Bliss studija, poznate glumice Marija Škaričić, Iva Mihalić, Ana Maras i Olga Palaković te glumac Duško Modrinić, odjeveni u kolekciju Studija I-GLE, promoviraju i populariziraju važnost znakovnog jezika u medijima i na društvenim mrežama, komunicirajući univerzalne vrijednosti koje označavaju ono najvažnije za sreću i zadovoljstvo pojedinca u svakodnevnom životu i radu.

Dolazi vrijeme suhe kože i moja preporuka za SOS rješenje koje uvijek morate imati doma je La Roche Posay – Cicaplast Baume B5, umirujući balzam koji višestruko obnavlja kožu i pruža dvostruko djelovanje- trenutno umiruje kožu, štiti i potiče na zacjeljivanje.


Nepravilna koža kod odraslih osoba nije neobičajna pojava, zbog čega je Vichy predstavio renovaciju linije Normaderm s dva nova proizvoda: Normaderm dnevna krema i Normaderm BB Clear, inovaciju na području BB krema koje savršeno zadovoljavaju potrebe odrasle masne kože sklone nepravilnostima.

Vichy također, premijerno predstavio novu liniju proizvoda  Neovadiol - nadomjesni kompleks. Radi se inovaciju u obliku nadomjesne kozmetike koja obnavlja mladenački izgled kože i djeluje na tri vidljive posljedice menopauze na koži: osjećaj gustoće, preoblikovane crte lica i blistavost tena, za žene u menopauzi.


Za sve ozljeđene tu je i Olival Ice Gel s efektom hlađenja kože vrlo je djelotvorna pomoć jer sadrži mentol te pomaže smanjenju otekline, olakšava upalu mišića te doprinosi boljoj cirkulaciji.


Dr. Hauschka proizvoda za kosu s neemom, iznimno učinkovitom biljkom koja:   ublažava ispadanje kose, jača vlasište, ublažava iritacije, kosi pruža novi sjaj,   daje volumen,  čini kosu otpornijom na oštećenja,  sprječava nastanak prhuti i sijede kose. Dr. Hauschka tonik za kosu s neemom pruža kosi novi sjaj, daje joj volumen, jača vlasište te umiruje i uravnotežuje suho ili premasno vlasište.  Dr. Hauschka ulje za kosu s neemom revitalizira i obnavlja suhu, lomljivu, oštećenu, obojanu kosu i čini je podatnom i svilenkastom.


Predstavljanjem kreme Acute Care Potentilla, Dr. Hauschka Med donosi na hrvatsko tržište još jedan proizvod koji je odlična nadopuna već postojećoj liniji proizvoda za osnovnu i intenzivnu njegu. Acute Care Potentilla, umirujuća je njega koja intenzivno i dugotrajno ublažava svakodnevni osjećaj neugode na suhoj i izrazito osjetljivoj koži.


O∙P∙I predstavlja novu kolekciju lakova nazvanu Venice prema talijanskoj kraljici Jadrana – Veneciji.


Cover your gray - linije proizvoda za trenutno prekrivanje sijedih vlasi, za prikrivanje izrasta, kamufliranje raspršenih sijedih vlasi i za pramenove i osvježavanje boje.


 U Bipi nas čekaju novosti u Hello Beauty liniji u obliku  3D MASKARE  s vlaknima svile koja se sastoji od dvije četkice: 3d maskare + 3d vlakana i daje efekt umjetnih trepavica, te Hello beauty FLAT OLOVKA ZA OBRVE koja zbog svojeg flat dizajna prati liniju obrva, popunjava nepravilnosti tako da njezin deblji dio iscrtava prvu polovicu obrva, dok istanjeni vrh  završava obrvu.



Murad nam je predstavio odlične novitete ove jeseni: Anti-aging Acne® ,linija za zrelu kožu sklonu aknama koja se sastoji od - Time Release Blemish Cleanser, Blemish & Wrinkle Reducer i Anti-Aging Acne Moisturizer SPF 20.




Riješi se akni s novim brzodjelujućim gel tretmanom dermatologa dr. Murada Blemish Clearing Solution. 96% ispitanika je potvrdilo da imaju manje akni i  čišću kožu već nakon 72 sata od korištenja gel tretmana za akne Blemish Clearing Solution.


Hydro-Dynamic® Ultimate Moisture for eyes je lagana, nemasna krema pruža esencijalne nutrijente potrebne za hidrataciju stanica osjetljivog područja oko očiju. Pomoću Shea maslaca, ekstrakta kvasca  i jojobe intenzivno hidratizira, smanjuje bore, zateže i učvršćuje, a koža oko očiju izgleda mlađe i ljepše.
Rapid Age Spot and Pigment Lightening Serum: Gel sa 2% hidrokinona koji posvjetljuje staračke pjege, sunčane pjege i hiperpigmentaciju. Glikolna kiselina eksfolira i čini kožu čišćom i zdravijom. Ekstrakt gospinog bilja i alantoin smiruju crvenilo i iritacije. Jednako je učinkovit na vratu, dekolteu i rukama. Stavlja se 2 puta dnevno isključivo na pjegu.

Svi patimo na bijele zube i zbog toga nas veseli nova LISTERINE® Advanced White vodica za ispiranje usta, dokazano najučinkovitiji proizvod za održavanje higijene usne šupljine te vidljivo bjelje zube nakon samo dva tjedna.  


 AlpStories krema sa hijaluronskom kiselinom omogućava upravo to i pri tome potiče nastanak novih stanica.  Hidratantna krema od ruže posebno će blagotvorno djelovati na osjetljivu idehidriranu kožu. Njen visok sadržaj vitamina pruža koži potrebnu vlažnost i daje joj mladenački sjaj. Za snažnu obnovu površinskog sloja kože te dubinsku i dugotrajnu hidratizaciju idealna je H24 krema za lice od arganovog ulja. Obogaćena je shea maslacem, bademovim uljem, uljem žutog noćurka i arganovim uljem koje osigurava snažan anti-age učinak.


Nema komentara:

Objavi komentar