3. tra 2015.

NIVEA Q10 plus pearls serum protiv bora


Ponekad mi trebaju tjedni da uhvatim vremena i napišem recenziju. Iako u mojoj bilježnici postoje natuknice, ne stižem ih složiti u smislene rečenice. Danas s vama dijelim svoj doživljaj jednog novog Nivea seruma.

Nivea u meni uvijek izaziva osjećaj čistoće, ugode, priziva mi miris djetinjstva i nekako mi uvijek daje sigurnost. Vjerojatno zato jer moja koža nikada nije na nju reagirala. Zapravo, Nivea me nikada nije čak ni potpuno razočarala. Lijepo je imati brend na koji se uvijek možeš osloniti.

Kada sam dobila serum na recenziju nadala sam se da će ove sitne perlice izaći van. Znala sam odmah da je to potuno nerealno za očekivati, ali nada je ta koja umire zadnja. Ne, nisu izašle perlice. Izašla je polukremasta tekstura kao od sitnih grudica napravljena. Na pogled gruba, pod rukama i na koži prekrasno nježna.


Nivea Q10 pearls serum protiv bora sadrži koenzim Q10 i hijaluronsku kiselinu zahvaljujući kojima smanjuje izgled postojećih bora i sprečava nastajanje novih bora. Nemam velikih problema s borama, što zbog gena što zbog činjenice da dosta ulažem u anti aging, ali mogu vam reći da mi  je lice bilo vidno svježije i lagano zategnuto. Ne dehidrirano zategnuto, već ugodno. Doduše, ipak nedstaje malo više hidratacije, ali obzirom da je to serum ne mogu se previše požaliti.

Mislim da je ovaj serum odlična prevencija protiv bora. Lagan je na koži i zbog sastojaka vam svakako može pomoći, nikako odmoći. Lagana tekstura brzo se upija u kožu, ne ostavlja masne tragove pa je i izvrsna ne samo kao serum već i kao baza za make up, ukoliko nemate naviku nakon seruma nanositi make up.



Nivea Q10 pearls serum protiv bora dolazi u plastičnoj tubici u kojoj je jasno vidljiva količina, odnosno koliko je potrošeno proizvoda. Za 40 ml ćete morati izdvojiti 99 kn što je potpuno prihvatljiva i cijena kao i omjer kvalitete i cijene. 

Jeste li isprobali ovaj Nivea serum?

Love,
Ana

*PR uzorak

3 komentara:

  1. deluje tako interesantno sa ovim perlicama! :)

    OdgovoriIzbriši
  2. Moja mama ga koristi zadnjih par mjeseci a ja ga povremeno posudim od nje kad želim brzoupijajucu njegu. :) Svida mi se taj trenutačni efekt zaglađivanja, brzo upijanje i nenapadan miris. ;)

    OdgovoriIzbriši
  3. Tako si lijepo o Nivei napisala 😊 Baš isto to i ja mislim! Imam ovaj serum ali mi još nije stigao na red, čekam da potrošim starije zalihe.

    OdgovoriIzbriši