7. tra 2015.

Mini proljetni makeover u Blissu


Volim te kratke trenutne kada mogu pobjeći…nekada su zaista kratki. Poput dana kada mogu za sebe ‘ukrasti’ svega nekoliko sekundi. Nekad mi je dovoljno pogled u sunčano nebo, rascvjetalo drveće i njegov predivan osmjeh da napunim baterije. Nekad mi treba ipak malo više vremena za sebe da se regeneriram i budem spremna za novi dan!
Obožavam Bliss od kada sam prvi puta kročila u njega. Danas kada svi živimo užurbano i nemamo vremena za ništa, ne želim mjesta na koja se moram navikavati. Izbora postoji dovoljno pa si taj luksuz mogu priuštiti. Sjećam se kada sam se uspinjala do drugog kata uvučenog haustora u Ilici 15 s očekivanjem što me čeka. Pomalo nestrpljiva u iščekivanju hoće li biti još jedan salon kojem neću pripadati? Iako luksuzan i po uređenju i ponudi i ponašanju cura, Bliss nije još jedan ‘hoh’ salon u koji mrzim kročiti. Dapače, svaki puta me iznova oduševi ta genijalna atmosfera i bijeg od stvarnost u samom centru grada. Jedina ‘mana’ je šok koji svaki puta doživim kada izađem na cestu, jer se previše opustim.
 
Sada sam previše krenula u priču, ali želim vam dočarati što vjernije što meni znači Bliss. Bliss su ljudi, ne samo ime ili salon i to je ono što ga čini drugačijim od drugih. Tako je bilo i taj dan kada smo se okupile Maja, Maša, Persa i ja na ćaskanju s curama i vlasnicom Blissa Jasminkom Herceg. Druženje je upotpunila manikura koju je upotpunio prekrasan Alessandro lak za nokte iz CC kolekcije predivnih nudača. Iako su žene uvijek komplicirane nas 4 smo se odmah rasporedile za boje i svaka je odabrala svoj faktor, ups nijansu. Trebate li lak koji istovremeno daje i boju, ali i učvršćuje nokte i uz to je prekrasne nude i lako mazive nijanse, svratite u Bliss po svog favorite. Moja nijansa je Latte Macchiato i ako tražite nude nijansu koju možete bez problema ravnomjerno namazati posegnite za ovim. Cijena je 64,90 kn.


U Blissu ćete još moći pronaći MUD make up koji ja osobno obožavam. MUD je profesionalni make up i tražite li kvalitetu slobodno svratite. Cjenovno pristupačni, a iznimno kvalitetni. Gel za obrve možete pomiješati s bilo kojim sjenilom i svaki dan imati maskaru nove boje! I da, u mnogim stvarima su ili jednaki ili bolji od MAC-a, a cjenovno su čak i nešto jefitniji. Po gel se svakako moram vratiti,jer je multifunkcionalan i ukroti će mi obrve!

 
Uz lak za nokte Jasminka nas je iznenadila i lećama za oči u boji. Oduvijek sam htjela imati plave oči (i frčkavu kosu, ali naravno imam sve suprotno) pa mi je Jasminka ispunila barem pola želja. Moj dragi ima nekoliko godina staža u nošenju leća pa me učio postupku stavljanja na oči. Očekivala sam da će mi trebati barem sat vremena, jer čim bi krenula prema očima s prstom počela bi treptati i treptati… bilo je i suza i lagano zamućenog pogleda na početku. Međutim kada su se namjestile, sve je sjelo na svoje mjesto! Promjena boje očiju je najbolji brzinski make up koji si možete pokloniti. Leće traju 3 mjeseca ako ih svakodnevno nosite, no kako ja svoje nosim u prilikama trajat će mi i duže. Cijena leća je 270 kn. Uz njih naravno trebate i otopinu za leće te kutijicu u kojima ćete ih držati! MesmerEyez leće ćete naći također u Bliss studio. Eden Blue koje ja imam potpuno mijenjanju boju očiju, pa možete vidjeti da su moje tamno smeđe oči postale potpuno plave. Oduševljena sam promjenom. Već vidim da će mi leće biti omiljeni i make up i modni dodatak po ljeti.

 
Zašto je Bliss studio drugačiji? Zato što rade kampanje, jer su šarmantni, jer je čisto, jer su profesionalni i jer se tamo osjećate kao doma <3 font="" fotka="" iz="" kampanje="" moja="" omiljena="" proljetne="">
 
Foto: Franjo Matković
 
Neću vam posebno napominjati da ako tražite kozmetički salon da posjetite Bliss, mislim da ste to već shvatile!
Nadam se da vam se svidio ovaj malo drugačiji post!
 
 
Love,
Ana

3 komentara:

  1. S lećama skroz druga osoba, tako je i meni želja nabaviti one medeno smeđe leće jer bi volila mjenjati okice iz zelene :D

    OdgovoriIzbriši
  2. Totalno te promijenilo!! Tako dobro izgledaš s plavim očima!! Super stvarno 😊

    OdgovoriIzbriši
  3. wow, plave oke ti baš dobro pristaju :D

    OdgovoriIzbriši