18. sij 2015.

Let's start … 2015.

Bilo mi je potpuno besmisleno staviti naslov u kojem vam izražavam sve želje za 2015.g. Međutim, ovo je moj prvi post u 2015.g. i unatoč 18 dana zakašnjenja želim vam izraziti sve želje. Kao i Božićni i ovaj ću početi jednom pričom.


 
Dragi i ja smo 2014. g. odlučili dočekati bez planova i društva. Zapravo, nismo baš bili za tulum i ideja da samo dođemo među rendom ljude nam se činila puno boljom. Otišli smo na šetnicu i dok smo hodali po njoj gledali sam prema jednom balkonu na kojem je nekolicina ljudi feštala. Uz to, imali su odličan pogled. Pogledali smo u njih i rekli si: tako ćemo i mi iduće godine. Šest mjeseci poslije, kada smo potpuno zaboravili za tu rečenicu, kupili smo stan u toj istoj zgradi u tom ulazu na tom katu. Nekoliko mjeseci kasnije upoznali smo se s vlasnicima tog stana. I shvatili da smo pronašli odlično društvo. Naš kat izgleda pomalo kao scena iz 'Prijatelja'. Često jednim drugima zavirujemo i dijelimo ručkove, jer uvijek skuhamo previše. Nego da se vratim na priču. Novu smo dočekali upravo na onom balkonu. I imali super pogled na vatromet!

Poanta cijele priče je: pazite što želite. Želje se zaista ostvaruju!

Moja godina je počela izvrsno. Nakon odličnog, spontanog i super dočeka,već drugi dan smo otputovali na skijanje u Francusku. Val Thorens nas je oduševio! Skijali smo satima, super se zabavili i odmorili. Toliko mi je bilo lijepo da iskustva želim podijeliti s vama u novom postu. Dobre vijesti nisu stale samo na skijanju. Odmah po povratku, dan za danom došle su odlične vijesti. O jednoj još moram malo biti tiho, a druga je recimo javna. Vjerujem da je mnogima bilo znano da sam radila u marketingu portala Fashion.hr,a sutra je moj prvi radni dan u marketingu, ali jedne beauty kuće. Može li godina početi bolje?

 
Vama želim godinu u kojoj ćete ispuniti snove. Ili barem definirati što želite. Godinu u kojoj ćete biti sretni i ispunjeni. Možda neko, dva, tri spontana putovanja. Obavezno vam želim prijateljice koje su spremne s vama raditi gluposti i biti vam najveća podrška koju možete zamisliti. Što jednostavnije ljude oko vas i dobre odluke. Želim vam da puno naučite, trgnete se ako već niste i godinu završite s korakom naprijed, ma kakav on bio!
Love,
Ana

2 komentara:

  1. Srećna i tebi nova godina :)
    Za dobre želje nikada nije kasno.
    Čestitke na novom poslu, sigurna sam da ćeš uživati.
    Bilo bi lepo da napišeš putopis iz Francuske :)

    OdgovoriIzbriši
  2. Sve naj od <3 i tebi!!! :D I pisi nam cesce!

    Od sada ti javno kometarisem, jer sam sinoc napravila blog i prvi post je tu, pa dodji da se skupa druzimo! :*

    OdgovoriIzbriši