6. stu 2014.

Rosal lipbalm INK(REDIBLE) COLORS / recenzija & swatch



U životu sam griješila kada je make up u pitanju. Ali tko nije? Međutim, znate one neke greške koje vam se uvijek vraćaju u sjećanje, bez obzira koliko je godina prošlo od njih? Ne, nema to veze s ovim balzamima, ali ima s jednim drugim. Balzam u boji, neću imenovati brend jer to nije bitno, imala sam još kao klinka. Bio je zlatno metalik perlastog sjaja i ja nisam shvaćala da se on ne briše baš lako s usana. Kako su mi usne bile sve suše i suše, ja sam nanosila još jedan pa jedan sloj. To se naravno dogodilo u školi pa je trebalo dočekati odmor da se shvatim što sam si učinila i skinem to.

Sve ovo vam pišem da vam kažem kako sam imala laganu bojazan kada sam počela koristiti ove balzame. Nanijela sam jedan sloj i uporno se gledala u ogledalo nekoliko puta. Dok nisam shvatila da Rosalovi balzami nisu ni slični tom XY brendu.

Rosal LipBalm dolazi u 4 nijanse: flash nude, morning rose, violet touch i coral candy. Flash nude i morning rose su nježne nijanse s shimmerom u sebi, dok su druge nijanse s punim pigmentom bez shimmera.

Što me brinulo? Brinulo me plastičan osjećaj dok sam prolazila s balzamom po ustima. Zna se dogoditi da takvi balzami budu plastični,ne nanose se ravnomjerno i ono 'najdraže', samo istaknu suhe usne. A hidratacija, uglavnom ju nemaju nakon nekoliko dana korištenja, nakon što se usne na njih nauče.  Ovi balzami su zaista zamjena za ruževe, neovisno volite li samo na usnama lagani sjaj i nježnu pigmentaciju ili punu boju. Strahovito su lagani na usnama. Toliko lagani da sam morala napraviti otisak u maramicu da se uvjerim da ga imam. Oduševljena sam što su moje usne zaista ostale nježne i glatke, čak i kod ovih promjena vremena koja se događaju svaki dan. Obzorom na sastav s shea maslacem, te vitaminom A i E ne čudi da su moje usne oduševljene.


 

Sviđa mi se izbor nijansi. Iako bi voljela da se flash nude i morning rose malo više razlikuju. Coral candy me oduševila na usnama, prava nijansa za osvježit dan, a da nije prekričava. Violet touch mi je omiljena nijansa i jedina zamjerka joj je što joj ime ne pristaje, jer je u pitanju jedna divna boja mesa koja je izbacila sve ruževe iz mog svakodnevnog šminkanja.

Balzami su dostupni u 4 nijanse, ali šuška se da bi moglo biti još nešto novo!

Cijena: 18,99 kn
Dostupnost: drogerije i tragovačni lanci
Ocjena: 5/5

*PR uzorak

Volite li balzame u boji? Jeste li isporbali ove?

Love,
Ana

4 komentara:

  1. koristim ih otkako su došli i nikako da i ja napisem koju riječ o njima a sa ovim opisom se slazem u potpunosti!

    OdgovoriIzbriši
  2. Meni su ovi balzami super ,lepe boje ,lepo hidriraju,imam dve nijanse ,samo imam im i zamerku a to je da mi se oslikaju na zube redovno,baš svaki put,ne znam kako ni zašto :(. I to mi se dešava jedino sa ovim proizvodom,nisam pametna .

    OdgovoriIzbriši
  3. isprobala morning rose i mrzim ga. loše mi je sjeo, od teksture do smrada, do njege. ne ne ne. ovi proizvodi su za mene 0 od 10

    OdgovoriIzbriši
  4. Koristam Violet Touch, mnogu sum zadovolna!

    OdgovoriIzbriši