21. kol 2014.

Sleek I – Divine LE del mar/ recenzija & swatch

20140818_135900
Davno smo prestali vjerovati da samo skupa sjenila su dobra sjenila. Sleek je jedan od prvih brendova koji je to pobio. Sleek sjenila (uglavnom) su pigmentirana, odlično se blendaju i traju. Već sam recenzirala nekoliko Sleek paleta a danas vam predstavljam još jednu od njihovih ljetnih LE paleta: del mar.
Tipična morska, ljetna paleta s više nego zanimljivom kombinacijom boja. Od bijele, do shimmer bež, pa do naračaste i zelene. Zaista ima svega. Ovo je paleta s kojom možete napraviti nosivi look , ali se možete i zaigrati s bojama.
20140818_135939
Sve swacheve nanijela sam u jednom sloju, bez baze. Nanesete li sjenila u još jednom ili sva sloja, pigmentacija bi bila kao u paleti. Osobno volim nadopunu, jer se takva sjenila lakše blendaju.

20140818_135953
20140818_143533
Lounge lovers - bež shimmer nijansa, jedina prava shimmer nijansa u paleti. Pigmentacija je srednja s laganom nadopunom do jake.
Poolside – tirkizno plava mat nijansa s laganim sedef završetkom. Izbjegli su kredasti mat završetak. Savršena pigmentacija, što na slici možete vidjeti. U pitanju je samo jedan nanos sjenila. Možete samo zamisliti nadopuni ili sjenilo naneseno na bijelu olovku.
Sunset strip – narančasta mat nijansa također s sedef završetkom. Kao i prethodna, zbog završetka nije potpuno mat, no za razliku od prethodne mrvicu je slabije pigmentirana.
20140818_143539
Opening party – duokromska ljubičasta koja presijava na plavičasto. Kako meni osobno ne stoje takve nijanse,nije me oduševila. Uz to, voljela bi da joj je pigmentacija jača.
On the rocks – koraljno narančasta prekrasna nijansa koja vrišti „ljeto“. Izvrsno pigmentirana u samo jednom potezu.
Talamanca – mislim da bi svaka paleta trebala imati jednu mat smeđu nijansu a pregib. Možda ćete ju na swatchu slabije vidjeti jer sam pocrnila, ali ovo je meni najdraža nijansa za blendanje pregiba.
20140818_135959
20140818_143900
Ambience – možda neobično za mene, ali ovo mi je jedna od najdražih nijansi u paleti. Prekrasna mat ljubičasta nijansa s satenskim završetkom. Izvrsno pigmentirana, izvrsno se blenda i super za igru. Sljedeći look svakako će biti upravo s ovom nijansom u glavnoj ulozi.
Chilled out – mat bijela nijansa, prava mat nijansa kredaste teksture. Kod mat nijansi je vrlo često problem ta kredatsta tekstura koja joj daje i pigmentaciju. Ova nijansa nije potpuno kredasta, što mi je drago jer nije praškasta.
Blue marlin – tamno zelena mat nijansa. Savršena za eyeliner u hladnijim mjesecima.
20140818_143907
Feel euphoric – roza nijansa satenskog završetka. Još jedan favorit iz palete. Izvrsno se nadograđuje i kombinira sa suhom i wet tehnikom.
Balearic beat – zelena mat nijansa bila je jedan od razloga zašto sam uzela ovu paletu. Odlična pigmentacija i blendanje, ali, kada ju se nanese wet tehnikom, ovo je jedna od najljepših zelenih nijansi.
Paradise – mat ljubičasta, jako pigmentirana, ali nije mi omiljena nijansa.
20140818_135811
Cijena: 11,99 $
Dostupnost: Sleek.com
Ocjena: 4,7/5
Kako vam se sviđa paleta? Volite li Sleek palete?
Love,
Ana






















Broj komentara: 8:

  1. Super su mi ove boje! Pogotovo zuta! Totalno in za SS 15 ;)

    OdgovoriIzbriši
  2. volim sleek palete, naravno :D
    ambience nijansa mi savršeno izgleda <3

    OdgovoriIzbriši
  3. Ambience je krasna nijansa <3.
    I Lounge Lovers mi se sviđa, na takve nijanse uvijek padam :).

    OdgovoriIzbriši
  4. Nisam baš od ovakvih jarkih boja iako mi paleta izgleda super primamljivo, no već vidim da bi kod mene bile koištene samo lounge lovers, talamanca i možda ponekad on the rocks jer mi se čini da jako lijepo izgleda na okama :)

    OdgovoriIzbriši
  5. super si uklopila paletu sa pozadinom :) ahh sleek palete, moje najdraze :)

    OdgovoriIzbriši
  6. Savršena ljetna paleta.....šteta što se ljetu bliži kraj!

    OdgovoriIzbriši