18. kol 2014.

Artemis Sun – more then SPF face cream


Zadnjih mjeseci ističem kako sam se posvetila njezi lica. Pazim na zaštitni faktor, redovite masaže i maske za lice i moram priznati da mi je lice itekako zahvalno. Nikada mi koža nije bolje izgledala. Predanu njegu nisam htjela preskočiti niti tokom toplijih mjeseci.


Iz Douglasa mi je prije 2 mjeseca stigla na adresu Artemis Sun krema za lice. Krema ima SPF 30 i nove je generacije te osim što štiti kožu od sunca, ujedno je i obnavlja. Krema je namijenjena za sve tipove kože, no ukoliko vam je koža masna, vjerujem da ćete potražiti neko matirajuće sredstvo uz ovu kremu. Moja koža,iako mješovita, zadnjih je mjeseci lagano dehidrirana i masna T – zona je pod kontrolom.

Artemis Sun kremu sam koristila redovito. Sviđa mi se jer, iako nije matirajuća, koža mi se nije dodatno mastila. Lagano se razmazuje i brzo upija. Krema se izvrsno slaže s BB kremom, tako da nije bilo neugodnih iznenađenja poput masnih flekova zbog kojih bi mi nestalo BB Kreme s pojedinih dijelova lica. Zbog hiperpigmentacije nanosila sam ju i na kapke i nije mi prouzročila veća tamnjenja. No, kako su mi kapci masni, nije bilo te baze koja bi fiksirala sjenilo na visokim temperaturama. Koža mi je na dodir puno mekša i elastičnija. Doduše, nije to sve samo ova krema napravila, imala je pomagača, ali svakako je pomogla.

Ambalaža je jednostavna, plastična tubica. Posebnost je da ta tubica dolazi u pakiranju koje možete vidjeti na slici s popratnom knjižicom.   


Cijena: 159 kn
Količina: 50 ml
Dostupnost: Douglas parfumerije i web shop: link
Ocjena: 5/5

Kako volim s vama podijeliti izvrsne proizvode, jedna čitateljica/čitatelj će moći isprobati ovu kremu. Darivanje je otvoreno internacionalno a traje od 18.8. -25.8.2014. do 23:59.

Odaberite način na koji me pratite: Facebook, Instragam, Twitter ili YouTube,napišite koji te napišite valjanu email adresu. Random će odlučiti o pobjedniku. 
Nije obavezno da podijelite darivanje s prijateljima, ali hvala vam ako to učinite!

*PR uzorak

Love,
Ana

4 komentara:

  1. Marijana Šimičkolovoza 18, 2014

    Lijepo!

    OdgovoriIzbriši
  2. Meni je Anthelios još uvijek najbolja krema za lice, ali ne bih ja bila ja da ne želim sve isprobati. :)

    OdgovoriIzbriši
  3. Podelila sam,srećno svima poklon je divan kao i uvek :)

    OdgovoriIzbriši