22. srp 2014.

YSL Baby doll _Kiss & Blush No5

20140517_103013
U zadnjem videu sam spominjala prekrasno YSL Kiss&Blush sjajilo/rumenilo. Ovo je moje the rumenilo zadnjih skoro 2 mjeseca i konačno je došlo vrijeme da svoje dojmove s vama podijelim.

20140517_103125
YSL K&B dolazi u nijansi a moja je broj 5. Prekrasna roskasta nijansa s primjesama crvene koja joj daje svježinu. K&B namijenjen je usnama i obrazima, te je kremaste teksture. Kod kremastih tekstura nanošenje je često veliki problem. Kremasta rumenila mnogi izbjegavaju upravo iz tog razloga. S K&B nisam imala taj problem. Ovo rumenilo se savršeno dozira, blenda i nadograđuje na licu. Nijansa No5 ostaje na licu 12 sati bez imalo problema, naravno da neće tih 8 sati dočekati u puno sjaju I da će intenzitet splasnuti. Čak joj niti visoke temperature ne smetaju. Napominjem nijansa 5,jer sam čitala recenzije kod blogokolegice koja ima nježniju nijansu i nije imala to iskustvo.
20140517_103025
Kao ruž me nije toliko oduševio. Trajnost je 2,5 – 3 sata, naravno, ako izbjegavate hranu. Hrana će ga skidati, ali relativno ravnomjerno pa mu to dajem kao veliki plus. Zapravo, imala sam osjećaj lagano suhih usana zbog čega mi se nikako me nije osvojio kao ruž. Nije on kao klasičan tekući ruž, kakvi vrlo često znaju skrutiti usne, već su mi usne nakon njega bile lagano suhe.
20140517_103339
Boja je roskasta s primjesama crvene zbog čega izgleda zaista svježe na licu. U sebi ima sitne zlatne čestice koje su primjetne tek u bočici pod određenim kutem na suncu. Nećete ih vidjeti na obrazima, ali ćete vidjeti svježinu koje K&B daje.
20140517_103421
K&B dolazi u maloj bočici s dugačkim zlatnim čepom. Ambalaža je prozirna pa u svakom trenutku možete vidjeti koliko i koji proizvod vam je unutra (ukoliko imate više nijansi). Aplikator je srcolikog oblika čime nam omogućuje ravnomjerno nanošenje ne usne I praktično točkanje po obrazima, želite li ga tako nanijeti. Miris je u samoj bočici dosta intenzivan, podsjeća me na voćni, ali na obrazima I usnama se ne primijeti.
20140625_174115
Oduševljena sam s njime kao rumenilom. Nijansa, blendanje, nadopunjavanje, trajnost. Ne čudi da kada nemam inspiraciju za makeup potegnem za njime, jer samo je on dovoljan na licu. I kao rumenilo zaslužuje čistu 5-icu. S druge strane kao ruž me nije oduševio, zbog laganoj osjećaja isušenih usnica, što će mu smanjiti ukupnu ocjenu. Ambalaža je divna, jednostavna, mala I praktična za ponijeti sa sobom, jer stane u sve torbice.
Kiss and blush
Ocjena: 4/5
Cijena: 289 kn
*PR uzorak
Volite li kremasta rumenila? Kako vam se sviđa K&B?















2 komentara:

  1. Jako mi se sviđa, samo ne bih izdvojila toliko novaca za proizvod baš!

    OdgovoriIzbriši
  2. Iako imam (i povremeno koristim) nekoliko kremastih i tekućih rumenila moram priznati da najčešće posežem za onima u kamenu. Ovaj YSL super izgleda, nijansa koju imaš je predivna :).

    OdgovoriIzbriši