30. lip 2014.

NYX Haute Jersey_ Leopard couture



Prije nekoliko tjedana konačno sam posjetila Osijek i odmah iskoristila priliku i otišla do Daniel's Cosmetics trgovine. Ne trebam niti spominjati kolika je sreća bila kada sam shvatila da mi je hotel udaljen možda 100 m od trgovine. Nas žene stvarno svašta veseli.



Kada ušla u trgovinu imala sam jednu WL a izašla s drugom stvari. Željela sam kupiti leopard bronzer,  no kako je on sam koštao cca 75 kn isplativije mi je bilo za 150 kn kupiti ovu paletu. Za duplo više novaca dobila sam 24 sjenila, 2 rumenila, 2 sjajila i 4 bronzera.

Nisam ljubitelj NYX sjenila, jer u jednoj paleti variraju od kvalitete do kvalitete i to poprilično. Ponekad se pitam jer ne bi mogli formulu kojom rade rumenila napravit i sjenila?

Paleta sadrži 24 nijanse sjenila. U gornjoj polovici palete nijanse su uglavnom ljubičaste, dok u donjoj prevladavaju sivi tonovi. Kao i uvijek, NYX ubaci koje sjenilo koje nema vaze sa cijelom pričom, poput rozog i baby plavog. Sjenila odskaču u kvaliteti, od pigmentiranih do jako slabo pigmentiranih. Do onih pogodnih za blendanje, do onih za koje odmah požalim kada ih nanesem. Naravno da se ipak našlo nekoliko favorita: mat smeđe sjenilo koje je savršeno za pregib kapka, zlatno i na predzadnjoj slici sve 4 nijanse. Žao mi je što prvo sjenilo na zadnjoj slici nije bolje pigmentirano, jer je predivno.


Sjenila možda nisu zaslužila 5-icu od mene, ali kada okrenem stranicu dolazim u svoje carstvo. NYX ima jedna od najboljih drogerijskih rumenila po jako pristupačnoj cijeni! Nemam favorita jer obožavam i rumenila i bronzere ali i leopald brozer, koje bi ja ipak nazvala highlighter! Apsolutno sve od ovog traje satima na licu. Tek nakon 8 sati pigmentacija počinje slabiti. Svi se apsolutno savršeno blendaju i doziraju na licu. Kako ja volim bronzere, meni se 3 bronzera u različitim nijansama ne čine previše, ali nekog bi moglo zasmetati.


Sjajila su ok, čisti prosjek. Daju lijepi sjaj na usnama u nude ili rozoj boji, ali nisu mi vrhunska. Traju sat do dva.

Ambalaža je kartonska knjiga/kutija. Svaka polovica ima svoje ogledalo s simpatičnim tekstom. Ambalaža je čvrsta i nema nikakvog straha da će negdje popucati ili se, recimo, poderati. Praktična za ponijeti na put, jer imate sve na jednom mjestu.


Ovu paletu sam uzela zbog rumenila/bronzera/highlightera. Znala sam da sjenila ne mogu puno očekivati. Tako da ovu paletu gledam dvostruku. Sjenila su mi 2,7 /5. A rumenila 5/5!

Cijena 150 kn
Dostupnost: Daniel Cosmetics (BTW na jesen dolaze u Zagreb!)

Kako vam se sviđa?
Love,
Maybe

3 komentara:

  1. Hellou! Super je paletica, s tim da se slažem s tobom oko kvalitete senki.
    Bila sam u Daniel Cosmetics trgovini, pošto živim u Os, no cene su im paprene.
    Jeftinija mi je varijanta otići do Novog Sada gde za 140 kn mogu kupiti Butt naked paletu npr...
    Ok su u DC s ponudom, ali kažem- cene su too much.

    OdgovoriIzbriši
  2. Imam NYX All I Ever Wanted Box i mogu samo da se složim s tobom po pitanju svega što si rekla ovdje. Neka se truse, neka nisu dovoljno pigmentovana, od nekih ostaju samo šljokice na očima... Ali zato bronzer i rumenila, savršeni. Dobila sam i puder u kameni, i on je odličan, kad potrošim paletu definitivno kupujem još njihovih rumenila.
    A da, rumenilo/bronzer s leopard uzorkom je raj za oči :)

    OdgovoriIzbriši
  3. Jučer sam bila u Danijel Cosmetics i ne znam jel se prema svima tako ponašaju, ili samo prema mlađim djevojkama (iako imam 21, izgledam mlađe heh), ali tri različite osobe, muške, su me pitale jel mi treba pomoći i stajale su pored mene na pola metra i osjećala sam se kao da gledaju hoću li nešto ukrasti. Grozno sam se osjćela, bila sam prvi put i htjela sam razgledati, ali on njih nisam mogla. Kupila sam samo Macadamia ulje i izišla. :( i slažem se sa komentarom gore, dosta su skupi sa nyx kozmetikom (to sam jedno uspijela vidjeti hehe) :D

    OdgovoriIzbriši