22. lip 2014.

AVON set za manikuru i pedikuru

20140603_183636
Nedavno mi je na adresu došao Avon set za manikuru i pedikuru. Nakon isprobavanja donosim vam svoje mišljenje o njemu. Odmah da upozorim, neće biti fotki prije i poslije, jer su mi zanoktice u otužnom stanju i sram me pokazati ih! Ali obećajem, sve ću u detalje opisati!

20140603_183731
Set dolazi u plastičnoj ambalaži u kojoj su nastavci statični, dok sam aparat nije. Poklopac je napravljen od loše plastike pa vjerujem da bi ubrzo mogao popucati. Veličina nije velika, tako da ga uvijek možete nositi sa sobom. Dolazim u napast da ga imam sa sobom u uredu. Set sadrži 4 nastavna i 1 gratis nastavak za sjaj nokta. Da bi uređaj radio potreba je AA baterija koja ne dolazi u setu.
20140603_183840
Prvi nastavak je metalni i u Avonu kažu da ima za cilj ukloniti mrtve stanice nokta. Pretpostavljam da misle na skraćivanje, jer ja sam ga za to koristila. Zbog činjenice da je metalni bojala sam se da će mi uništi nokat, no krivo. Dapače, savršeno zaobli nokat i uz pomoć drugog nastavka zatvori nokat zbog čega tek ne puca niti se lista. Mana mu je što cijeli proces traje zaista dugo, predugo. Prednost je da imate vremena pravilno oblikovat nokat.
20140603_183905
Drugi nastavak zatvara nokat. Zahvaljujući ova dva nastavka sam se riješila listanja jednog nokta. Doslovno u 2 skraćivanja je stvar bila riješena. Nikada mi niti jedna rašpica nije toliko dobro zatvorila nokat kao ovaj set. Nakon dugo vremena sam sigurna da sam se riješila listanja noktiju. Ovim nastavkom sam prolazila po vrhu nokta sa svim strana.
20140603_183924
Treći nastavak je za sjaj nokta. Možda, ali zaista možda, ako imate volje 5 minuta se zadržat na jednom noktu možda i doživite taj sjaj. Pretpostavljate, ja ga nisam imala. Skinut će vam površinu nokta, dakle ono što i treba skinuti, ali sjaj od nje nećete dobiti.
20140603_183943
Zadnji, četvrti nastavak oni su predložili da je za skidanje mrtvih stanica s površine nokta. Kamenom da idem po noktu? Ljuti me kada bilo gdje naiđem na takve gluposti, a posebno ne u katalogu koji u ovom slučaju služi kao uputa. Ovo je nastavak za pedikuru. Ne očekujete čuda od njega,posebno ako niste bili na profesionalnoj pedikuri pa s ovim samo održavate.
 20140603_184029
Aparat ima samo 1 brzinu. Napominjem, ako jako stisnete nastavak uz nokat/petu da će vam aparat momentalno prestat radit. Time ste sigurni da nećete pretjerano oštetit nokat/petu.
20140603_184000
Set je simpatičan, i prva 2 nastavka su super, iako manikiranje traje zaista dugo s njima. 3 nastavak je ok jer skine mrtve stanice s nokta, ali da li mi izvrstan, ne. Ima puno boljih rašpica od njega. 4 nastavak je SOS kada nema ništa drugo pri ruci. Voljela bi reći da me set oduševio. Možda sam previše očekivala, ali realnost je da je OK. Kupila bi zbog prva 2 nastavka i njih ću i dalje koristiti jer su mi preporodili nokte, a druga 2 će čekati neki SOS trenutak.
Cijena: 109 kn/Avon katalog
Ocjena: 3,5/5
Njegujete li ruke u kućnoj radinosti ili salonu? Volite li ovakve setove?
Love,
Maybe

















4 komentara:

  1. Jedva sam čekala ovu recenziju, jer ništa slično za kućnu upotrebu nisam vidjela! malo me strah ovih metalnih nastavaka, podsjećaju me na odlazak zubaru! znam da bi ja , ako ljevoruka; teško uspjela urediti nokte na lijevoj ruci.
    žao mi je što ipak nisi oduševljena setom, iako vidim da ti je pomogao kod listanja noktiju.

    OdgovoriIzbriši
  2. Grickalica za nokte i u par minuta je sve gotovo. Barem za mene. :D

    OdgovoriIzbriši
  3. imam slican ovakav set iz austrije,iako ga sad slabo koristim, al morat cu opet :D najbolje je kuci uredivat nokte,naravno ako bar nesto znate, ja to volim ,imam vremena(ako nemam,onda ga nadem) i zadovoljna sam uvijek :)

    OdgovoriIzbriši
  4. Upravo sam kupila Avon Pedicure Tool set za pedikuru i mogu reći samo da je užasan. Gubi kontakt svakih 5 sekundi i nikad ništa nekvalitetnije ni beskorisnije nisam kupila.Aparat je malo drugačiji model od gore opisanog i svaki njegov dio je beskoristan pošto u kontaktu s kožom uopće ne radi.

    OdgovoriIzbriši