24. ožu 2014.

MAC Intriguing Scarlet: warm eyes

Kada je makeup u pitanju, vjerojatno sam najveći ovisnik o mini paletama. Opravdanje mi je, jelte, da ih mogu nositi svuda sa sobom. Tako sam na jednoj Facebook grupi s oduševljenjem kupila ovu MAC paletu. Jesam požalila? Nikako!
20140127_120023

Paleta sadrži 6 nijansi sjenila u toplim tonovima. Sjenila su mat, mat s laganim shimmerom i frosty završetka. Kad bi govorila o ukupnom dojmu nijansi, u pitanju bi bila jedna jesenska paleta. Zapravo paleta s jesenskim nijansama. U prvom redu se nalaze sjenila frosty završetka:svijetlo žuto/nude i zelenkasto metalik frosty, drugi red su mat smeđe-narančasto i sivkasto smeđe a treći red su ljubičasto i tamno zeleno mat sjenilo s sitnim shimmerom u sebi. Iako na pogled izgleda mat, ona to nisu. Također, zeleno sjenilo jako vuče na crno zeleno u stvarnosti.
20140127_120036
Uz paletu je došao i mali kist koji prekrasno nanosi sjenilo, ali je zaista minijaturan tako da ga koristim samo kada se baš dogodi da nemam niti jedan normalne veličine pri ruci. Na poklopcu je ogledalo koje je veliko i praktično. Cijela paleta stane u dlan, što znači da nema nepotrebnog viška ambalaže.
20140319_170840
Da li je MAC opravdao svoje ime ovim sjenilima? Da! Sjenila su izvrsna. Odlično se prenose, blendaju, miješaju i naravno s bazom traju cijeli dan. Imam masne kapke pa sjenilo bez baze kod mene de dolazi u obzir. No, čak I bez baze su izdržala na kapcima više od 2 sata bez sakupljanja u pregibu.
Volite li ovakve mini paletice? Kako vam se sviđa ova paleta?
Love,
Maybe








3 komentara:

  1. Divne bojice. Ja nemam ništa od MAC-a :( Ne znam gdje mogu kupiti, osim vani... :(

    OdgovoriIzbriši
  2. baš dobro izgleda, naročito zadnje dvije bojice - bordo i zeleno/crna :D

    OdgovoriIzbriši