13. ožu 2014.

Douglas Seathlasso maska za tijelo & gel za tuširanje

20140301_134351
Douglas je zadnjih mjeseci jako povećao ponudu svojih robnih marki. Među velikom izoru njihovih proizvoda, isprobala sam masku za tijelo i gel za tuširanje iz Seathlasso linije. Prekrasna linija namijenjena je wellness osjećaju u udobnosti naše kupaonice. Dok nas mirisom vode na more.

20140303_115950
Body mud maska za tijelo dolazi u plastičnoj teglici u količini od 200 ml. Količina mi se na prvi pogled čini strašno mala za cijelo tijelo, međutim prevarila sam se. Maska se vrlo lako razmazuje, nije gusta, dapače, vrlo je tekuća. Tako da vam je potrebna mala količina za cijelo tijelo. Plastična ambalaža je za pohvalu, jer to je ipak proizvod koji stoji u kupaonici i za koji ne želite da je težak, a posebno ne želite razbijeno staklo u kupaonici.
20140303_120050
20140303_120118
Masku sam do sada koristila nekoliko puta. Ovo je prvi puta bilo da sam nanosila masku za tijelo i nisam imala nikakva očekivanja, jer nisam znala što očekivati. Body mud maska sadrži ekstrakte dviju smeđih algi i kofeina, što učvršćuje kožu i poboljšava vitalnost kože. Masku sam nanijela na čisto tijelo i posušeno te ju držala nekoliko minuta. Savjetujem vam, ne mičite se iz kade/tuš kabine, jer će maske biti svuda. Zatim sam ju isprala i to je to. Koža je bila osjetno mekanija i čini mi se elastičnija nakon nekoliko korištenja. Lagano se osjeti miris algi, što je ok, jer nije parfemiran, ali nije najugodniji. Sviđa mi se ideja wellnessa u kupaonici, jer sam si kao jedan od ciljeva za ovu godinu obećala veću brigu o sebi.
Ocjena: 4,8/5
Cijena: 159 kn/200 ml
Gel za tuširanje sadrži ekstrakt zelene alge koji stimulira energetski metabolizam u stanicama te revitalizira kožu koja nakon primjene izgleda svježije. Nisam fan gelova za tuširanje i nisam ih koristila godinama, jer gelovi stvaraju neki film na koži zbog čeka nemam osjećaj čistoće. I ovaj gel ga stvara, ali u tankom sloju, što je za moje uvjete prihvatljivo. Gel se ne pjeni jako, zapravo jedva da se pjeni. Tirkizno zelene je boje i guste teksture. Miris koji ima je divan, opuštajući a istovremeno svjež. Čak je i moj muž primijetio kako lijepo mirišem. Do jutra miris ishlapi, ali barem zaspete s svježinom.
20140313_063941
Ambalaža je plasitčna tubica. Sviđa mi se što je plosnata pa je zauzima malo mjesta. No, tubica je negdje popucala negdje oko čepa (a ja uporno ne mogu otkriti gdje) i curi mi gel van. Ne bi rekla da je to pravilo, ali sudeći po mom slučaju može se dogoditi. Ipak, neće to utjecati na moju ocjenu. Dizajn je kod cijele linije bijelo tirkizni, jednostavan i lijep.
Ocjena: 4,9/5
Cijena: 99,90 kn/200 ml
Jeste li isprobali Douglas proizvode? Sviđa vam se ideja maske za tijelo?
Love,
Maybe

*PR uzorak










2 komentara:

  1. Baš sam to gledala... Hm. Maska za tijelo? Jedno praktično pitanje. A koliko dugo onda tako s maskom treba stajati u kadi? :)

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Ja stojim s njom nekoliko minuta, dok mi ne psotane hladno.

      Izbriši