15. velj 2014.

Olival rođendansko darivanje

Olival je izvrstan Hrvatski brend koje se polako ali sigurno, prije svega kvalitetom, probija na tržištu. Jako volim Olival i neizmjerno sam sretna što su se odazvali na moj poziv da sudjeluju u darivanju. Davno sam imala priliku na jednom predstavljanju žena poduzetnica slušati vlasnicu i osnivačicu Olivala,mr.pharm. Vlasta Pojatina  kako priča svoju priču. Brend koji je doslovno izrastao iz „garaže“, kada su se prve kreme miješale kod kuće i prodavale prijateljicama. Hrabrost za ostavit siguran posao i krenut u nešto nepoznato uvijek je hrabrost, ali danas kada svi znamo za Olival, znamo da se isplatilo.

O regenerativnoj kremi ste već mogli čitati , o kremi za ruke i koncentratu kreme za ruke ćete tek čitati, a veselim se čuti dojmove djevojaka koje će isprobati dnevnu kremu i noćnu kremu.

Olival je za vas pripremio 4 različita paketa:
1.      Ekstra hidratanta dnevna krema s uljem smilja (normalna, suha i osjetljiva koža) i Ekstra bogata noćna krema s uljem smilja (za sve tipove kože).
2.      Regenrativna krema (recenzija) s uljem smilja za normalnu, mješovitu i masnu kožu  i krema za ruke i nokte s lavandom.
3.      Ekstra hidratanta dnevna krema s uljem smilja (normalna, suha i osjetljiva koža) i Krema za ruke, koncentrat s lavandom.

4.      Krema za ruke i koncentrat s uljem lavande.

 PRAVILA:


Pratite me na jedan od načina: FacebookTwitterInstagram ili YouTube. Dovoljan je samo jedan način. Svaki dan možete sudjelovati i svaki dan se smijete samo jednom prijaviti. Dakle, imate ukupno 10 šansi za osvojiti jedan od 5 paketa!

Darivanje traje od 15.2.-25.2.2014. do ponoći. Otvoreno je internacionalno! Pobjednice će se morat javiti točno 48 sati od objave na mail, inače biram nove pobjednice.

Nije obavezno, ali bilo bi mi drago da obavijest o darivanju podijelite sa svojim prijateljima, te da lajkate Olival Facebook stranicu. Zbog divnih darova koje su omogućili.

Sretno svima!
Love,
Maybe





Broj komentara: 8:

  1. Zaista neverovatni pokloni,svaka čast tebi i sponzorima :)

    OdgovoriIzbriši
  2. Marijana Šimićveljače 15, 2014

    Čitala sam puno pozitivnih komentara o Olival proizvodima , na bazi smilja.Volim prirodnu kozmetiku,pogotovo preprativnu .Voljela bih isprobati neke Olival proizvode ,ali nažalost nemogu jer mi nisu dostupni.:-)

    OdgovoriIzbriši
  3. Marijana Šimićveljače 17, 2014

    O Olival proizvodima pročitala sam puno pozitivnih komentara. Voljela bih isprobati ove kremice,.nadam se da će me poslužiti sreća .:-) <3

    OdgovoriIzbriši
  4. Za Olival kozmetiku sam pročitala puno pozitivnih komentara.Nažalost proizvodi mi nisu dostupni , a voljela bi ih isprobati .<3

    OdgovoriIzbriši
  5. Igram jer su darivanja precool, a možda nekad nešto i osvijim, duga je godina.:)

    OdgovoriIzbriši
  6. Predivni pokloni, možda će neki biti baš moj!

    OdgovoriIzbriši
  7. *Pokloni su odlični!Prijavila sam se na Fecebook-u i Twitter-u.Ostalo mi je da te zapratim i na You Tube-u.Sve pohvale!Objavu sam na facebooku podelila samo jednom!

    OdgovoriIzbriši