3. velj 2014.

Essence Paper print manikura. 2 pokušaj!

20140203_115626
Potaknuta svim vašim savjetima, odlučila sam se ponovo okušati u paper print manikuri sa Essence papirićima. Lak koji tome služi sam odlučila bojkotirati i držat se alkohola. U mom slučaju rakije, jer mi se nije dalo ići do svojih po medinski alkohol. A kako su mi papiri preslatki, nisam ih htjela neiskorištene baciti.

20140203_120216
Dakle, krenula sam u akciju. Papiriće sam ubacila u zdjelicu sa alkoholom. Ostavila sam ih par minuta da se dobro natope i papir da opusti. Prije toga sam nokte nalakirala sa svjetlo rozim lakom.
Isprobavala sam razne postupke i ono što sam primjetila da nije dovoljno samo nasloniti papir na nokat i držati 15,20 sekundi. Tada je na noktima slabiji print što možete vidjeti.
20140203_120958
Probala sam i tako što sam blazinicom potiskivala papirić i rezultat isto nije bio najbolji. Na kraju sam shvatila da je najbolje papirić potisnuti salvetom, koja ga je gotovo osušila. Ali je rezultat bio najbolji. No, isto tako pripazite da ne pretjerate i ne držite predugo jer će se dio papirića zalijepiti za nokat.
20140203_121033
Da, papir je moguće koristiti samo jednom. Probala sam istim papirićem ponoviti postupak. Nije išlo. Sljedeći print na redu je slika podzemne. Samo moram nabaviti bijeli lak. Čitala sam kod Nail crazy da print u boji nije najbolji, pa me baš zanima rezultat.
Love,
Maybe





Broj komentara: 8:

  1. Puno je to zezancije za poprilicno los rezultat, izgleda da nema do novinskog papira/printanog uzorka :D najjeftinije a uvijek radi :)

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Ali pazi, ja ne odustajem:D Kada sam već potorošila 20 kn, idem dok ga do kraja ne usavršim:)

      Izbriši
  2. Haha, volim sto si nastavila da pokusavas! :D

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Nema odustanka:) Valjda ću na 6 papiru skužit foru i odradit kako se spada:)

      Izbriši
  3. Jos jedan post sa neuspesnom aplikacijom printa sa ovih Essence papira. A za malo sam ih kupila :/

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Ma ovo je još super, kako je prošli put ispalo:)

      Izbriši
  4. lol, ja se našla nakon zadnjeg posta dijelit savjete... da bih na kraju i sama skužila da to ne radi :(
    nije mi samo bistro kako mi je onaj snake uzorak super ostao, valjda zato što je tanak i crn ;)
    nadam se da će kod tebe biti treća sreća :D

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Baš me zanima kako će mi i ostale ispast. Skužila sam da je otapanje u alkoholu ključ, pa ću ovaj put još smao duže ih pustit unutra.

      Izbriši