10. velj 2014.

Avon olovke za usne

20140210_113754
Ponekad me sram koliko mi treba vremena da napišem neke recenzije. Tako npr. Avon olovke za usne imam (neke) već više od godinu dana a nikako da saberem sve dojmove. Sada kada je nekoliko nijansi na okupu, vrijeme je za recenziju. Jednu od dostupnih olovaka isprobat će pobjednice velikog Avon darivanja- klik!

Želite li imati duže ruž a usnama, olovke su baza vašeg makeup-a. Olovke za usne i volim I ne volim. Volim jer mi sa njima, ako je dobra naravno, ruž traje zaista dugo na usnama, a ne volim jer mi uglavnom isušuju usne. Priznajem, moje usne su u kategoriji extra suhih usana, koje se valjda isuše na samu pomisao. Ne vjerujete, pogledajte razliku između prve i zadnje fotke swatcha. Razlika u slikanju je manje od pola sata.
20140210_113936
No, opet Avon olovke ću staviti u rang meni izvrsnih olovka za usne. Za razliku od većine cjenovno pristupačnijih olovaka, one se vrlo lako apliciraju na usne. Imaju takvu teksturu da klize po usnama te se lako i ravnomjerno nanose bez imalo problema. Nakon cca minute se olovka počinje fiksirati na usnama i od tada ne miče satima.
Olovke su na „vrćenje“ a ne šiljenje, što je praktično zbog šiljenja, ali se s vremenom izgubi špic kojim se lakše obrubi usne. Tada uzmite vlažnu maramicu i povlačeći po maramici našiljite vrh. Zbog svoje mekanije strukture, radi koje i klize, vrhovi lagano pucaju pa preporučujem da ne otvarate previše olovke.
Danas vam predstavljam 4 od 7 dostupnih nijansi. Izgleda da Red brick više nema u ponudi, tako da vam u biti predstavljam 3 od 7 dostupnih nijansi.
Nude*
P1310262
Mystery mauve
P1310269
True red
P1310283
Red brick
P1310287
Bez obzira na isušavanje usana,volim ove olovke. Moram biti fer, jer tu je veći problem mojih usana nego kvaliteta olovke. S druge strane trajne su, klize po usnama i vrlo su često na akciji pa ih se nađe i u pola cijene.
Cijena 46 kn/0,28 g
Ocjena: 5/5
*PR uzorak
Love,
Maybe
Jeste li isprobali Avon olovke za usne?




















Broj komentara: 14:

  1. Marijana Šimićveljače 10, 2014

    Meni je true red također predivna.S obzirom da olovke inače malo isušuju usne , valjalo bi ispod nanijeti neki balzam*

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Ali mi onda balzam pojede olovku,tako da se ipak držim hidratiziranijeg ruža.

      Izbriši
  2. a meni se bas red brick svidila :) (niki)

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. I meni je divna! Žao mi j ešto si zakasnila na nju.

      Izbriši
  3. Predivne su sve,ali ja sam trenutno odusevljena njihovim ruzevima iz ove zadnje kolekcije,imam Lovely cherry,tea rose i gledajuci ga kod tebe,danas sam narucila i tender mauve i ne mogu docekat da mi stigne:-)

    OdgovoriIzbriši
  4. Stvarno ne izgledaju loše, i djeluju kao odlična baza

    OdgovoriIzbriši
  5. Meni su Avon olovke za usne must have,jedna od njih,koju sam kupila jako davno mislim da je nijansa perfect plum je moj apsolutni favorit jer je identicne boje kao moje usne.Nude mi je takodje predobra:)

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Nas dvije uglavnom imamo iste Avon favorite:)

      Izbriši
  6. Nisam probala ove,obicno sam koristila ruževe,ali bi voljela da probam i hoću,mislim da posjeduju dužu postojanost zbog tog mat izgleda,sto je dobro i potrebno...a svidjaju mi se i nijanse ;)

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Zbog fiksiranja i mat izgleda definitivno produžuju trajnost ruža!

      Izbriši