28. sij 2014.

Lavera Cleansing gel & moisturizing cream

P1310171
Volite li vegansku kozmetiku? Moja koža je s njom na 50:50. Neke brendove voli, neke ne. Ali ne odustajem ja od isprobavanja.
Prije 2-3 mjeseca stigao mi je doma ogroman paket iz dm-a s kozmetikom prirodnog podrijetla koja se prodaje u dm-u. Kada sam krenula otvarati mojoj sreći nije bilo kraja. Dva od tih slinih proizvoda su bila Lavera Basis sensitive- blagi gel za čišćenje lica i Basis sensitive – hidratantna krema za lice.

P1310173
Blagi gel za čišćenje lica sa hidrolatom matičnjaka i ekstraktom organskog sljeza se pokazao izvrsnim. Gel koji već koristim i na koje moje lice sasvim dobro reagira. Prvo zagušenje kože od njega sam osjetila možda tek nakon 2 mjeseca. Tada se stvorio tanki film na koži i lice se više nije moglo temeljno oprati. Grublji piling sa četkicom da koža prodiše je bio dovoljan. Gel ne isušuje kožu, ali ostavlja dojam čiste kože. Svakako proizvod kada se potroši zaliha se ponovo kupuje.
Cijena: 54,90kn /125ml
Ocjena: 5/5
P1310176
Hidratanta krema za lice je zaista hidratantna, ali vrlo gusta i dosta se sporo upija. Ovo je još jedna SOS krema, poput Olivalove Regenerativne kreme (recenzija), koja zaista nahrani kožu. Štoviše, čak mi je smanjila crvenilo od ozebline (u kombinaciji s hidrloatom lavande), ali za svakodnevnu upotrebu je mojoj mješovitoj koži preteška. Suhokošcima će biti savršena.
Cijena: 69,90/50ml
Ocjena: 3,5/5
P1310177
Ambalaža: Lavera proizvodi dolaze u plastičnoj ambalaži, zeleno bijele boje. Izgleda vrlo nježno i oku ugodno. Tubice, na stiskanje mogu ponekad izbaciti previše proizvoda, ali ja osobno sa ovim nisam imala takvog problema.
Laveru proizvodi GmbH & Co.
*PR uzorak
Jeste li isprobali Lavera proizvode? Koji je vaš omiljen i koji mi preporučujete za isprobati?
Love,
Maybe
















Broj komentara: 5:

  1. Nisam probala ništa od Lavere, trenutno mi je preskupa. Najčešće koristim Baleine proizvode sa kojima sam zadovoljna a i cijene su pristupačne.

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Meni rijetko što od Balee paše, u biti, rijetko što mi uopće paše:(

      Izbriši
  2. Nikad nisam imala nešto od Lavere, nekako mi je uvijek van radara. Stoji gdje i Nikel u Dm-u, ali nekako me ne privlači.

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. I meni je bio, ali nakon ove probe ću ga svakako češće pregledavati:)

      Izbriši
  3. Kremicu bih probala, zvuči sasvim prihvatljivo za ove hladnije vetrovite dane. :)

    OdgovoriIzbriši