14. sij 2014.

Lancôme DreamTone #3

20140112_170048
Jesenas je Lancôme u svoju ponudu uvrstio još jedan izvrstan novitet. Kažem izvrstan, jer Lancôme me nikada nije razočarao kada je dekorativa u pitanju. DreamTone drugim nazivom Beautiful Skin Tone Creator će poboljšati tonus kože uz pomoć neobojenog agensa za difuziju svjetlosti, ukloniti diskoloraciju i pružiti koži zdravi sjaj. Sam proizvod dolazi u 3 nijanse koje se odabiru ovisno o tome koliko vaša koža brzo tamni. Moja nijansa je #3 jer izrazito brzo tamnim.

20140112_170100
Sama ambalaža odiše Lancômom. Jednostavna i profinjena. Iako je bočica plastična, postoje razlike između plastike i plastike. Dobar odabir ambalaže, koja podsjeća na staklo a nema težinu stakla. Poklopac, iako izgleda da je željezni, isto je plastični. Do pumpice ćete doći jednostavnim okretanjem poklopca. Poklopac se ne može sam otvoriti dok ga prenosite pa nema bojazni da će vam se proizvod istisnuti.
20140112_17025620140112_170329
Lancôme DreamTone je korektor/serum. Ne bi uopće stavila u istu rečenicu s korektorom, jer apsolutno ništa ne prekriva, ali dajem mu 5-icu za serum. DreamTone je hidratizirao kožu kada je bilo naglih promjena vremena pa je bila dehidrirana, držao prištiće pod kontrolom (doslovno mi preporodio lice kada su hormoni divljali) i dao licu prekrasan sjaj.
20140112_170159
Koristila sam ga 3 tjedna redovito i promjene su se zaista vidjele. Onda sam napravila pauzu i počeli su se pojavljivati prištići. Dakle, djelovanje mu nije vječno, tako da preporučujem redovitu upotrebu.
Što se tiče pigmentacijskih mrlja na licu, nisam zamijetila promjene, ali mislim da je ovo prekratak period i neredovit da bi mogla primijetiti neke promjene.
Serum daje licu prekrasan nježan,nenametljiv sjaj. I kako mi je osjetno popravio ten, nosila sam ga samog na licu (osim oko očiju gdje sam naravno stavila korektor). Sjaj koji daje licu je tako prirodan, da će vam svi govoriti da blistate.
20140112_170115
Neobjektivna sam jer Lancôme  dekorativa me još nije razočarala i bez obzira što proizvod mi nije (za sada) ispunio sve što je obećao meni se jako svidio.
Ocjena: 4,5/5.
Cijena: 754 kn/40 ml. Dostupan u Mulleru i drogerijama koje drže Lancôme.
*PR uzorak
Koji je vaš HG kada je dekoraiva u pitanju?
Love,
Maybe













Broj komentara: 6:

  1. Skupo i lepo :) Volela bih da ga probam :)

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Savršeno si rezimirala proizvod ovim riječima!

      Izbriši
  2. Divan serum. Za mene ipak malo preskup :(
    Lancome rulz! :)

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Na žalost, to je mana Lancoma, nedostupnost.

      Izbriši
  3. Ovo bih stvarno htjela probati, ali malo je iznad mog budgeta, tj. dosta, cekam snizenje :)

    OdgovoriIzbriši