28. stu 2013.

NovExpert Radiance program za lice

P1300806Prije skoro 2 mjeseca sam bila na izvrsnom eventu gdje smo se imali prilike upoznati s Novexpert kozmetikom. Doživljaj je bio poseban zahvaljujući Cyrillu Telingu koji unio maksimalnu energiju u prezentaciju svog brenda.

P1300796
Radiance linija, linija stručnjaka za blistavost već u samom nazivu ima nešto što svaka žena želi- blistav ten. Kolekcija se sastoji od 3 proizvoda: Expert eksfolacije (piling maske) koja je korak 1., Seruma vitamina C koji je korak 2. I noćne Piling kreme koja je korak 3.
Korak 1.
Expert eksfolacija maska i piling.
P1300801
Dubinska njega lica potreba je barem jednom tjedno, što i napominju na ambalaži ove maske. Maska djeluje dvostruko: kao mehanički piling kože zahvaljujući djelovanju 3 veličine čestica: mikro sfere jojobe eksfolirajućeg učinka, bambusov silicij zaglađujućeg djelovanja i koštice marelice s piling učinkom. Biološki piling dubinski djeluje na kožu s glukanolaktonima visoke tolerancije za postizanje savršeno blistave kože.
Ovo je maska koja djeluje. Moja koža je zaista vidljivo glađa i zategnutija nakon nje. Posebno mi se sviđa što osjetim da djeluje, tako da prve 2 minute osjetim lagano peckanje u licu nakon što ju nanesem. I koža nakon nekoliko tjedana korištenja dobiva prirodan sjaj. Da, ovo nisu proizvodi koji vam rezultate daju odmah. Meni je trebalo nekoliko tjedana da se počnu pokazivati promjene.
Cijena 196 kn.
Korak 2.
Serum vitamin C
P1300802
Cilj ovog seruma je zaglađena i blistava koža. Lifting efekt postiže zahvaljujući pulpi baobaba koji zaglađuje površinu kože i učvršćuje konture lica. Učinak je zdrava i blistava koža zahvaljujući energizirajućem djelovanju vitamina C i bioflavonoida.
Vitamin C za mene znači jednu stvar u mojem životu: suzbijanje hiperpgmentacije! Iako se ovaj serum nanosi ujutro na čisto lice, ja sam ga koristila i ujutro i navečer na području očiju (sam Cyrill je potvrdio da može oko očiju) i nakon mjesec dana počele su se događati male promjene. Daleko sam ja od potpune promjene, ali nijansa svjetlija koža za mene je uspjeh. Moja greška je bila što sam prešla na novi serum i privremeno izbacila ovaj iz upotrebe, ali i ta greška će ubrzo biti promijenjena. I ne, ne morate čekati barem 20 minuta da vam se koža dobro osuši prije nego ga nanesete.
Cijena 299 kn.
Korak 3.
Piling noćna krema
P1300803
10 % trio-piling kompleks. Glukonolakton + glukolna kiselina + liječna kiselina. Rezultat je „nova koža“ za sve tiove kože zahvaljujući progresivnom mikro piling djelovanju. Nakon buđenja tekstura kože je vidljivo mekana, ujednačena i zaglađena.
Treći korak je kod mene doživio najveće razočaranje, jer moja koža je još jednom potvrdila tezu da nikako, ali nikako ne voli noćne kreme. Moja koža po noći eventualno prihvaća serume, ali samo one dovoljno lagane da može i dalje nesmetano disati. Na žalost još nisam naišla na kremu koja će imati isti učinak. Rezultat kod mene je bio nakon 3 noći, ponovo, lice prepuno malih i velikih prištića nakon čega slijedi višetjedna borba za riješit ih se. Ne mogu reći da je krema loša, ali na mojoj koži nije pokazala nimalo dobre rezultate tako da je ubrzo udomljena dalje a ja sam do daljnjega odustala od noćnih krema.
Cijena 281 kn.
Maska i piling te Vitamin C moji su favoriti i već sada znam da ću im se i u budućnosti vraćati!
Jeste li isprobali što od Novexpert kozmetike? Koji su vaši favoriti?
*PR uzorak
Love,
Maybe





















1 komentar:

  1. Ne volim programe, to uvijek uzima puno vremena, pa ovaj korak, pa onaj, naporno mi. Volim napraviti piling jedan dan, masku za nekoliko dana itd.

    OdgovoriIzbriši