11. lis 2013.

Batiste šamponi za suho pranje kose

     P1300585Prije nekoliko mjeseci sam pisala o Baptiste šamponu za brinete i iskaza oduševljenje s njime (klik na recenziju). Danas vam predstavljam i ostale, kod nas dostupne Batiste šampone za suho pranje kose.

Ovi šamponi su super, posebno zimi kada često pranje kose nije mnogima najdraža opcija. Ili npr kada ste bolesni kao ja prošli tjedan. Pranje kose mi onda zaista nije draga opcija, zbog nevjerojatno guste kose kakva je moja i koja se suši satima, unatoč tome što je feniram. Osim što odlično odrade posao, kad je masnoća u pitanju, izvrsni su jer ubijaju i neugodne mirise. Jako su jednostavni za upotrebu i iako sam ja do sada bila vjerna samo onima za brinete, sada sam uvidjela da nije nikakav problem kada na svoju tamno smeđu kosu nanesem bijeli prah, jer ne ostavlja tragove. Također, ne ostavljaju tragove ni na crnoj odjeći.
P1300576
Slikano pod temperaturom, pa isprike na lošem izgledu:-D
Postupak nanošenja je vrlo jednostavan. Nanosite ga na pramenove, po dužini kose, debljine cca 2 cm . Prije upotrebe potresite bocu i svakako odmaknite barem 30 cm od tjemena, jer pritisak je zaista jak. Dok sam nanosila swatch uspjela sam se „ozlijediti“. Vjerojatno sam jedina u povijesti koja ima modricu na ruci od suhog šampona, ali hej, meni je uvijek odlazio Oskar za spretnost!
P1300578
Šampon, čak i bijeli, inače ne ostavlja tragove, ali kako je zbog slikanja dugo “stajao” na kosi, ne utrljan, ostali su poneki sitni bijeli tragovi koji se s tokom dana isčešljali!
Batiste šamponi dolaze u raznim mirisima: Original (limun), Blush (cvjetni) i XXL Volume koji ne mogu otkriti. Mirisi nisu intenzivni, dovoljni da neutraliziraju neugodan miris masne kose, ili recimo dima cigareta.
P1300596
Šamponi su dostupni u drogerijama po cijeni od cca 35 kn.
P1300583
Koristite li Batiste šampone za suho pranje? Koji je vaš omiljeni?
*PR uzorak*
Love,
Maybe





Broj komentara: 9:

  1. Najbolja stvar ikad izmišljena :D koristim ga svaki tjedan i to me spasilo od pre čestih pranja kose..i samim time mi se kosa potpuno oporavila i promijenila iz turbo masne u sasvim normalnu...to što ostavlja bijelo uopće ne vidim kao problem samo treba paziti kako se na nosi i dobro ili pročešljati ili s ručnikom malo istrljati...ja sam prirodno tamno tamno smeđa...skoro crna i niš mi se nikad ne kuži :))

    OdgovoriIzbriši
  2. I meni su odlični! Spas u dane kada nemam vremena oprati kosu :-)

    OdgovoriIzbriši
  3. sampon za suho pranje mi je spas kad sam u zurbi il kad nakon posljepodnevne smjene radim jutarnju iduci dan pa nestignem oprati kosu,no ipak zbog cijene najcesce posezem za balea ili syoss (kad je na akciji ;) ) samponima za suho pranje :D syoss anti gresse k tome lijepo mirisi,a neku razliku u funkcionalnosti nisam primjetila..

    OdgovoriIzbriši
  4. ne koristim JOŠ stalno si hoću kupiti :D uspjela sam smanjiti pranje kose na 2x tjedno i uvijek su to dva ista dana no ponekad mi se dogodi da moram negdje ići a ne želim kvariti taj redoslijed jer da opet dovedem kosu u staro stanje treba vremena,tako da bi ovo definitivno dobro došlo.

    OdgovoriIzbriši
  5. Nisam nikada probala ove sampone, nemam poverenja u takvo pranje ali mogla bih da isprobam :))

    OdgovoriIzbriši
  6. Omiljeni mi je onaj smeđi za brinete ;).

    OdgovoriIzbriši
  7. batiste <3 neznam sto bi da ga nema :) (Niki)

    OdgovoriIzbriši
  8. Koristim XXl Volume, lijepo miriši, imam tanku kosu do ramena i odgodim pranje za jedan dan, kad mi se ne da prati kosu ili me stid otić do dućana masne kose stvarno spasi stvar, a ovaj za volumen stvarno doda taj volumen .. to vidim i na svoj tankoj kosi tako da ga svakako preporučam. Dosta mi dugo traje, ne ostavlja flekice nina kosi ni na robi, ali ako se dobro ne raščešća možete izgledati kao da imate prhut.

    OdgovoriIzbriši