5. ruj 2013.

Ljetni New in

Nakon velike pauze, evo me natrag. Iza mene je dugo toplo ljeto, puno kupanja, spavanja i odmora. Iza mene su dani kada po 2,3 dana nisam imala volje paliti laptop. Iza mene su dani selidbe i slaganja, preslagivanja i kombiniranja kako u malo prostora staviti što više toga a ne natrpati. Vjerujte mi, nije jednostavno. Iako se ovo ljeto puno više kupovalo za stan, našlo se ipak nešto i kozmetike pa sam shopping zadnja 2 mjeseca spojila u jedan post. Obzirom da vas ne želim maltretirat stvarima za stan, ajmo na kozmetiku:)
P1300257
Krenimo od preparative. L'Oreal micelarna Skin perfection mi je otkriće i zaista ju volim, baš kako sam voljela i puno skuplje! Cijena je 30-35 kn, ovisi gdje naletite. Ljetos je bilo dosta akcija. Toliko ju volim da imam jednu u rezervi. Olay Essentials gel za umivanje lica sam kupila jer sam ga dugo željela isprobati a krenula sam na more bez sapuna koji sam do tada koristila. Moram priznat da smo si kliknuli. Artistry* recenziju sam već najavila za nedjelju. Pa ću o njoj tada detaljnije. Nego, zar dizajn nije apsolutno predivan?
P1300277
A sada ono mnogima draže: dekorativa. Prvi imendan u braku smo morali malo konkretnije proslaviti. Tako sam barem objasnila mužu kada sam mu objašnjavala da mi je Benefit World Famous Neutrals paleta nužna. Moram posebno pohvaliti kremasta sjenila iz palete, jer su savršena. Čim dobijem fotke ide njena recenzija. Smashbox paletu sam gledala već mjesecima i premišljala se. A onda ju je jedna djevojka stavila na prodaju, potpunu novu za 250 kn i morala sam odmah reagirati. Prvi doticaj sam Smashboxom je samo pozitivno iskustvo ostavio. Isto čekam fotke za recenziju. I Ben Nye je dugo bio na WL za isprobavanje. Još jedan ulov sa fejs prodaje. Izvrsna sjenila.
P1300278
Jučer je stigao Avon* paket. Puno divotica koje ću vam sve iskombinirati u jedan video. Palete u nijansama „Glow teal“ i „Mocha latte“ (smeđi tonovi), Ideal Flawless podloga u nijansi medium, Auper Shock maskara, korektor u nijansi medium, ruž u nijansi „Silky“, Extra lasting tuš za oči i Ultra glazewear sjajilo u nijansi Strawberry shine. Te olovka za usta u nijansi „Nude“.
P1300305
I za kraj svašta nešto. MAC Prep+Prime sam također kupila na jednom fejs saleu. Kryolan* Lip'n'Cheek je stigao ljetos na eventu u Kryolanu, Estee Lauder rumenilo je došlo nešto prije ljeta na eventu i najdraže mi je rumenilo ljeta. A jutros sam u dm-u, kad sam krenulo po sredstvo za skidanje mrlja, zalutala među makeup pa kupila: MNY The erase eyee korektor na akciji, koji mi je ujedno jedan od najdražih drogerijskih korektora, s-he lak za nokte u jesenskoj nijansi, Manhattan matirajući top coat jer je bio na akciji. I to je to!
*PR uzorak
To je to! Od danas se čitamo češće, obećajem:-)
Što ste vi kupovali u zadnje vrijeme? Želite li neku recenziju prije, pišite mi u komentarima!
Love,
Maybe











Broj komentara: 8:

  1. Imam MACov prep+prime, i moram priznati da sam malo razočarana njime... čini mi se da na mojoj koži uopće ništa ne radi :-/... I ja bih ga najradije prodala... Isto tako i micelarnu otopinu, nisam uopće oduševljena...
    A ovaj MNY the erase eye korektor tražim po cijelom Splitu kao luda, i obišla sam sve trgovine, od DM-a, preko BIPA-e,pa do Kozma, i nisam ga nigdi našla... :-( a čujem samo pohvale za njega...

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Nije ni mene MAC ostavio bez teksta, ali mi je za dan ok. Za tu micelarnu sam čula različita stajališta, a čini mi se da TEE povlače ili (nadam se) mijenjanu ambalažu jer sam ga našla sa strane sa stavrim na rasprodaji, pa sam uzela zadnji. Stvarno je savršen.

      Izbriši
  2. Predivni noviteti. A gde si na FB'u kupila Ben Nye?

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Hvala:-)

      Čini mi se na stranici Kozmetički hreljić!

      Izbriši
  3. ova micelarna je i meni naj, presavršena mi je. s njom mogu skidat šminku sa cijelog lica i blaga je. znalo mi se desit da imam naotečene oči nakon nekih sredstva za skidanje šminke... al ovo je super. i cijenom i kvalitetom.
    sad ima za kupiti i L'Oreal mlijeko za čišćenje lice (plava bočica) i tonik za normalnu/mješovitu kožu (zelena bočica)u istoj liniji, i isto košta kao micelarna ;)

    imam takvo Avonovo sjenilo u nijansi Jeans a još namjeravam kupiti i Stone Taupes i Berry Love. naručila sam testere novih Hidrokolor ruževa i "upikirala" si njih čak 16! hahahahahaa al stvarno su dobri! toliko su mi dobri da bi najradije sve njih (osim Perfect Kiss Berry Smooch) bacila i zamjenila ovima. neke nijanse su čak skoro iste kao neke od Perfect Kiss linije. dosta su kremasti (što je za nekog ko ima suhe usne kao ja odlično), postojani i pigmentirani.
    uskoro će biti i chubby stick-si za kupiti pa jedva čekam i njih *.*

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Vidjela sam ostatak linije, ali mmlijeka za čišćenje lica mi nikada nisu bila favorit, pa ih preskačem, a tonik sam zamijenila hidrolatom lavande. Tako da za sada ostajem samo na micelarnoj.

      Jedva čekam isprobati ruž jer jako volim avonove ruževe. Mislim da će i mene odmah uhvatiti opsesija :moraš skupitisve:
      Chubbije i ja jedva čekam, odmah naručujem!

      Izbriši