11. srp 2013.

Inglot sjenila- recenzija i swatch

Već duže vrijeme u Inglotu u Zagrebu se mogu kupiti okrugla sjenila iz freedom sistema po 40% nižoj cijeni, što iznosi 24 kn. za tu kvalitetu sjenila, to je stvarno jeftino. Naravno, već je sve rasprodano i ostale su samo pojedine nijanse, uglavnom jako šarene.
P1290871
Obzirom da je teško naći kvalitetna, pigmentirana i da se dobro blendaju šarena sjenila, prije cca 2 mj sam uzela svojih 5 primjeraka. Nedavno sam na eventu dobila još dodatnih 5, tako da vam predstavljam 9 nijansi. Znam zbrajati, barem sam do 10 usavršila, ali ubrzo ćete vidjeti zašto 9.

  Promocija ljetnih trendova u Inglotu na predivnoj Remi
Sjenila sam složila u 2 palete. Ako vas brine da sjenila nije moguće osim u trgovini micati ručno iz palete, nemojte. Tankim kartonom ili plastikom ćete ih bez problema izvaditi, jer nikada metalna posudica ne dođe baš od ruba do ruba.
P1290942
Prva paleta sadrži sljedeće nijanse:
AMC 60 žumanjak žuta nijansa s sitnim zlatnim shimmerom;
AMC SHINE 49* tamno zlatno smeđa nijansa s predivnim zlatnim sjajem;
PEARL 429 je baby plava nijansa koja je na swatchu ispala nešto svjetlija nego u stvarnosti;
MATTE 366* koraljno crvena mat nijansa, veselim se nositi ju i kao rumenilo i
PEARL 449* tamno crvena s laganim ljubičastim primjesama nijansa.
P1290956
Žumanjak žuta je apsolutno predivna i oduševljena sam njenom pigmentiranošću. Isto kao i nijansa Matte 366. AMC SHINE 49 je predivna topla smeđe zlatna nijansa, koja me posebno oduševljava jer je topla iako djeluje pomalo hladno na prvi pogled. PEARL 439 je nijansa koja je super za igru, posebno za dočaravanje zimskih makeup-ova.
P1290940
Druga paleta sadrži sljedeće nijanse:
AMC 59 je svježa zelena nijansa s sitnim zlatnim shimmerom;
D.S. 504* e tu me dočekao šok kada sam išla swatchati sjenila. Jednu sam kupila već ranije, jednu sam dobila, no nisam čitala koji su broj nijanse. I na pogled se po meni radi o 2 nijanse tirkizne (vjerujem da ćete i vi zamijetit tu razliku), točnije za nijansu svjetliju i tamniju tirkiznu istog podtona i istog srebrnog shimmera. Prosudite sami!
D.S. 491* je hladna ljubičasta nijansa s srebrnim shimmerom;
PEARL 446 kremasta tamno ljubičasta nijansa koja se lagano presijava s svjetlo ljubičastim.
P1290961
AMC 59 bi voljela da je mrvicu jače pigmentirana (na swatchu je nanesena u 2 sloja), dok me D.S. 504 totalno zbunjuju. Obje ljubičaste nijanse obožavam, posebno PEARL 446, ali ja obožavam sva njihova Pearl sjenila. Volim taj kremasti finish koji pružaju pearl sjenila i što su tako jako pigmentirana i izvrsno se blendaju.
Ovo nisu moja prva, a niti zadnja Inglot sjenila. volim omjer kvalitete i cijene koja pružaju i volim opciju freedom sistema dostupnu mi. Sljedeća na redu su četvrtasta rainbow sjenila, malo po malo planiram kupiti paletu od njih 20.
*PR uzorak




















Broj komentara: 9:

  1. Divna su! Stvarno jako kvalitetna sjenila! :D

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Apsolutno! Osjetno kvalitetnija od drogerijskih!

      Izbriši
  2. Predivne su boje :) imam samo dve njihove senke, isto kupljene na tom snizenju i fenomenalne su.

    OdgovoriIzbriši
  3. Boje su prelepe! Planiram da kod njih uzmem neutralne senke koje mogu svaki dan da koristim, isplati se.. Aaaa Remi! Divna, obozavam je :D

    OdgovoriIzbriši
  4. Pearl 446 mi je predivna, baš moja nijansa ljubičaste! :)

    OdgovoriIzbriši
  5. Kako su optkacene nijanse...Odusevljena sam pigmentacijom.Inglot stvarcice su stvarno odlicne :)

    OdgovoriIzbriši
  6. draga paletica savršena *.*

    OdgovoriIzbriši
  7. Divno, meni nazalost nisu odgovarale njihove senke, uzasno su mi se skupljale u pregibu i nisu bile ni blizu lepe kao na ruci :((((

    Tvoje su tako vesele i sarene!

    OdgovoriIzbriši