7. svi 2013.

Vichy Idealia BB krema

 P1290198Već mjesecima vlada ludnica zvana „BB krema“. Svaki brend koji drži do sebe ima svoj primjerak. Do sada sam imala priliku isprobati nekoliko BB krema a danas vam predstavljam svog favorita- Vichy Idealia BB krema.P1290200Vichy i ja godinama nismo bili prijatelji. Znam da je mnoge spasio muke zvane akne, ali meni ništa nije pasalo. Onda je došla ova krema i ja sam se jako razveselila isprobati ju. Toliko sam ju željela isprobati da sam se čak prijavila na nagradnu igru na portalu Budi.in. Kako sam letimično pogledala tekst nisam uopće uzela u obzir da će samo 10 natjecatelja osvojiti full size, dok će ostalih 100 osvojiti testere. Isto tako nisam uopće doživjela da imam šanse ući u završnicu nagrade i osvojit fotkanje i postat ambasadorica Vichy Idealia BB kreme. Pitate kako se to dogodilo? Toliko sam se žurila iz kuće, a znala sam da ako sad ne ispunim da neću nikada, da nisam ni čitala.U međuvremenu sam dobila kremu na recenziju, pa sam i zaboravila na tu nagradnu igru Pouka: čitajte sve! Ovdje čak nisu ni bila mala slova u pitanju. Ugl, u četvrtak idem na snimanje pa očekuje live report:-) .P1290199A sada o kremi. Od nje sam očekivala puno. Ni sama ne znam točno zašto. Jedino što nisam očekivala je prekrivanje, jer svi znamo da europske BB kreme ne prekrivaju. No očekivala sam hidrataciju i zdravi sjaj lica. I to sam i dobila.

BB kreme i inače daju sjaj licu, nije to ništa neobično. No, u kombinaciji s mojom masnom T-zonom to izgleda kaotično. Ako stavim svoj omiljeni matirajući puder- Rimmel Stay mat, dobije zabetonirano i grozno lice. Da se razumijemo, volim njegovu moć, ali ne i nerealni izgled koji mi može pružiti. I sada dolazimo do razloga zašto toliko volim ovu BB kreme- moje lice je i nakon njega imalo svježinu. Dakle ona reklama u kojoj kažu „zbogom“ sivom licu ovdje zaista i vrijedi.P1290204Uz blistavost tenu, ova BB krema obećaje još 5 drugih stvari a to su: hidratacija, vidljivo zaglađuje sitne bore, ujednačava ten, smanjuje tamne mrlje i sadrži UVA & UVB zaštitu SPF 25. Krenimo redom: hidratacija. Što su obećali to su i dali. Ova krema zaista hidratizira. Zaglađivanje sitnih bora, pa ti se ne bi baš složila u potpunosti. Ako se broji da zaglađuje zaista sitne bore, onda da. Ujednačava ten- definitivno. Što se tiče tamnih mrlja, nemam ih po licu pa ovdje nisam od pomoći a SPF ima, što je potvrđeno na ambalaži.

Vichy Idealia BB krema dolazi 2 nijanse: light i medium. Definitivno je mana nedostatak nijansi. Ambalaža je oblik tubice s preciznim vrhom što će se mnogima svidjeti. Količina je ogromnih 40 ml, kažem ogromnih jer se zaista malo troši prilikom nanošenja.

P1290206-horz

Nijansa medium

Krema iako je gusta, prekrivanje je lagano. Bilo kakve teže stvari morat ćete prekriti korektorom. Trajnost je na T-zoni slaba- cca 4 sata, ako ju ne fiksirate ničim. Obzirom da ne gubim svježinu ako ju fiksiram meni to ne predstavlja problem, pa joj nisam ni uzela za manu. No masnokošći vjerojatno neće biti oduševljeni.

Osobno, ova BB krema je moj favorit. Preugodna mi je na licu i sa njom doslovno zaboravim da imam nešto na sebi. Meni se jako sviđa.

Cijena je 187 kn a dostupna je u ljekarnama.

*PR uzorak

Love,

Maybe

Broj komentara: 12:

  1. Vichy kreme i mazalice mi ne pasu,tj,nisam primjetila neki ucinak ali se s njihovim puderima odlicno slazem.Koristila sam dugo njihov Dermablend i jako mi je bio dobar,ali ova BB krema me bas zainteresovala

    OdgovoriIzbriši
  2. Isprobala sam, nije loša, bit će dobra opcija za zimu. Malo mi je sad preteška, no meni je sve preteško kad se počnem znojiti :)

    OdgovoriIzbriši
  3. Baš me zanima kako će ti biti na snimanju :) Inače već neko vrijeme preskačem vichy jer mi jednostavno ne odgovaraju njihove kreme (nekako su mi preagresivne),ali sad moram probati ovu kremicu-samo se nadam da svijetlija nijansa nije jako žuta...

    OdgovoriIzbriši
  4. A hahaha, poanta: čitaj sve drugi put :D Ali super ti je ispalo, čestitam i očekujem report :D
    Što se tiče same kreme, ja sam imala priliku isprobati light nijansu. Sviđa mi se njeno lagano prekrivanje, jer ako što si rekla, europske BB kreme nisu niti slične azijskim tako da od njih ne možemo očekivati čuda. Meni se osobno nije dopala jer mi je isušila pojedine djelove lica koji su ionako dehidrirani :/

    OdgovoriIzbriši
  5. Cestitke!! <3
    Obozavam Vichy :))

    OdgovoriIzbriši
  6. Ovo definitivno moram da nabavim :) Jos samo da se raspitam koliko kosta u Srbiji :)

    OdgovoriIzbriši
  7. Zelim da je probam vec neko vreme. Ali ne smem dok ne potrosim stvari koje sad imam. Jednog dana :)

    OdgovoriIzbriši
  8. dočepala sam se testera i danas je prvi put probala... moram reći da na prvu nimalo nisam impresionirana, naprotiv

    OdgovoriIzbriši
  9. Super post. Šteta što nemaju veći izbor nijansi...

    OdgovoriIzbriši
  10. Probala sam nedavno, svidjela mi se, no malo premasna za ovo vrijeme. Kupit ću na jesen sigurno :)

    OdgovoriIzbriši
  11. Meni se nije dobrom pokazala po pitanju sjaja, i po pitanju sitnog shimmera koji sadrži, ali sve ostalo slažem se, stoji ;)

    OdgovoriIzbriši