6. svi 2013.

Avon Super Shock olovke za oči

Dugo nisam pisala. I grozna sam blogerica u zadnje vrijeme. Odlučila sam o tome detaljnije u video s mjesečnim favoritima. Sada se posvetimo krasotama od ovih olovkica.P1280233Nije tajna da volim Avon. Navukla me dečkova mama, ujedno i moja AL a suradnjom se ljubav samo produbila jer sam dobila priliku isprobati hrpu novih proizvoda. No, danas vam predstavljam olovke koje sam sama kupila i koje MORATE IMATI!

Već ste čuli za hvaljenu crnu Super Shock olovku. I meni je ona naravno bila prva. Iako sam mjesecima odgađala njenu kupovinu, kada sam popustila nisam zažalila niti trena. Apsolutno savršena olovka za oči. P1280235Ove olovke prije svega karakterizira trajnost. Trajnost koja, nakon što se olovka „smjesti“ na koži ne nestaje dok ju vi ne poželite skinuti. Da, takve olovke su rijetkost i zato ih trebamo skupiti sve:D Što se toga tiče, nije mi uopće jasno zašto sam do nedavno u svojoj kolekciji imala samo crnu i zašto nisam kupila ostale nijanse. Ugl, moram to ispraviti. Vidi se da dugo nisam pisala, opet sam se zanijela. Ove olovke su jako lijepo i blendaju, služe kao baza i pojačavaju intenzitet sjenila. vjerojatno ste u katalogu zamijetili i Super Shock gel, koji nije ni sluga ovim olovkama. Imam onaj plavi, kupila sam ga kada je izašao, swatchala i vratila u ladicu. I to je to. Poanta priče: držite se olovaka! Ove olovke traju cijeli dan an waterlineu, makar vam oči suzile. 

P1280241

Imam olovke u 3 nijanse, pa ajmo malo o svakoj pojedinačno. Flash je (meni) na prvi pogled odbojna metalik roza nijansa. Ljubav se s njom rodila tek na waterlineu. Savršeno osvježi oko. U katalogu mi se uopće nije činila takvom nijansom.

P1280244

Aqua Pop je predivna tamnija plava tirkizna nijansa. Savršena za jednostavne i brze makeup-ove. Nadala sam se da je više plavija, ali i ovako je divna.

P1280245

Black je crna. Mat crna. Od nje krenite i ni slučajno nemojte propustiti priliku i ne kupiti ju. Morate ju imati!

Cijena u aktualnom katalogu je 29 kn, redovna cijena je 46 kn.

Imate li Super Shock olovke? Planirate li kupiti koju?

Love,

Maybe

Broj komentara: 20:

  1. odlične olovoke! davno sam imala njihove proizvode i planiram od njih ponovo uzeti neke stvari među njima i olovke!

    OdgovoriIzbriši
  2. I ja obozavam Avon proizvode a eto ove sam skroz propustila,nekako sam se bacila u isprobavanje onih glimmerstick olovaka ali ispravicu to,ova Flash mi se najvise svidja <3

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Glimmerstick su super, ali ove su posebne kvalitete

      Izbriši
  3. volim avon :) a ove olovke obožavam! Pošto nisam baš za crnu (imam ju,al ne koristim često) kupila sam Golden fawn (moja savršena olovka) i Blackberry,a sad moram pribaviti i Flash

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Nemaš pojma koliko mi je žao sto nisam kupila te dvije nijanse. Divne su<3

      Izbriši
    2. ako ti je dečkova mama avon lady lijepo joj reci da ti naruči (iz letka neto ponude -str5 tamo su 19 kn-pa je mene teta opskrbila sa po 6 komada :)))

      Izbriši
    3. Ako se ne varam i dalje su dostupne u neto ponudi. Samo je pitanje da li ih imaju na zalihama.

      Izbriši
  4. Da znaš da nemam apsolutno niti jednu olovku koja bi mi izdržala waterline. Ali opet izbjegavam tamo i stavljati olovku jer mi onda već male oči izgledaju manje. No trebalo bi nabaviti ovu plavu i crnu.

    OdgovoriIzbriši
  5. imam crnu, al meni baš i ne drži cijeli dan. ne znam jel do leća ili čega al eto :/ moram ju više puta stavljati, najmanje svaka 2-3 sata jer se s vremenom skroz izbriše. al definitivno je jedna od boljih koje sam imala. sviđa mi se ova tirkizna :)

    OdgovoriIzbriši
  6. Avon <3 obozavam ga! Sacinjava 80% moje sminke :D Veliki plus mi je da mogu samo listati doma i narucivati posto sam lijena pohoditi dm, kozmo i sl :D Odlican mi je omjer kvalitete i cijena. Trenutno sam odusevljena Ideal flawless cream to powder 3 u 1, lice mi je savrseno! Slijedeca narudzba su ove olovke ;))

    OdgovoriIzbriši
  7. Obozavam Avon, cini 80% moje sminke <3 i veliki plus je da mogu sjediti i narucivati posto sam lijena pohoditi dm i sl :D Trenutno sam odusevljena Ideal flawless 3u1 cream to powder, moje lice je savrseno :) Slijedeca narudzba su te olovke ;)

    OdgovoriIzbriši
  8. Ja sam oduševljena ovim olovkama, imam nažalost samo dvije.
    Jel znaš kad će ponovo biti na nekoj akciji?

    OdgovoriIzbriši
  9. Imam ih 6 :). Jedino nemam crnu i srebrnu jer ne volim te boje.
    Flash me šokirala kad sam ju dobila, nadala sam se mat nude boji. Ali stvarno nije loša, savršena je za waterline i za brzinski osvježiti unutarnji kut oka :).
    Šteta je što nemaju u stalnoj postavi veći izbor boja kao što su imali kad su ih tek predstavili prije par godina.

    OdgovoriIzbriši
  10. Ja imam crnu, nisam mogla da verujem kako se to cudo uopste ne mrlj, obicno mi svaki krejon zavrsi ispod trepavica, zamuljan, ona stvarno ostane na mestu ceo dan... Kupila sam i flash,ali je jos nisam dobila i bas me raduje sto je odlicna za osvezavanje oka , jer sam bas to trazila :D

    OdgovoriIzbriši
  11. Ova Aqua pop je odlicna! Mislim da ce super biti za leto :)

    OdgovoriIzbriši
  12. Ako traju na waterline makar samo i dva sata (a kažeš da traju cijeli dan) to je ono što ja tražim!!!
    Ja i ti kao da smo u telepatiji, baš sam ti htjela poslati mail jesi li slučajno isprobala ove olovkice jer mi pod hitno treba neka crna olovka za waterline koja se ne skida jer imam leće i okice mi suze. Hvala ti :D

    OdgovoriIzbriši
  13. Kako je lijepa ova plavo-tirkizna nijansa :)

    OdgovoriIzbriši