4. tra 2013.

Favoriti tjedna #23

P1280331Dok je prošli već prošao, novi polako tjedan polako odmiče. A ja nikako da s uhvatim pisanja prošlih favorita. Moram i mjesečne snimiti. Obradit i uploadat videe, a ja nikako da pohvatam korak s ovim vremenom. Mrzim ljetno računanje vremena. Taj jedan sat pokušavam nadoknaditi 5 mj i 15 dana i kada se konačno naviknem na situaciju opet se vratimo na zimsko računanje vremena. Kaos. I gotovo. Barem favoriti nisu kaotični.
P1280332Pokušavam trošit zalihe koje imam doma. Pokušavam ne kupovati. Ne ide mi pretjerano dobro.:-) no, sjetila sam svih dragih Malu Wilz kamuflaža (recenzija) u olovci i izvrsnog Make Up Factory okoločnog korektora. Korektor sam dobila iz web shopa Daljepoti.hr. Imam doma 3 korektor tog tipa- BeYu, Art Deco i Make Up Factory. Zanimljivo je da su svi iz Art Deco grupacije. Bi li vas zanimala usporedna recenzija? P1280337Avon ruževi su jednostavno ljubav! Morate ih probati da bi ste to znali. Svi ih vole koj ih probaju i svih ih hvale. Ovo u biti nisu 2 ruža već ruž i balzam. Od kada kupujem Avon (a sada je to već 6 g.) gledam te balzame i apsolutno mi nikada ne bi palo na pamet kupiti ih. Koja greška! Ali krucijalna. Ovo je savršeno. Nakon skijanja po vjetru, hladnoći i magli su mi usne bile jednake kao i prije nego sam stala na snijeg. Morat ću o njemu detaljnije. A drugi ruž je iz mat kolekcije i ovo je tek prvi koji sam stigla isprobati. Nijansa je Pink cuddle i ubrzo će swatchevi 4 do 5 dostupnih nijansi. Kao i recenzija, naravno.P1280336Ovaj lakić za nokte sam kupila jedno jutro s kruhom i mlijekom. Doslovno. Cijena mu je smiješnih 5 kn a vrijedi 3 x više. 3 dana je on meni bez podlaka i nadlaka izdržao na noktima. Rukavice su ga dotukle. Što znači da bi bez njih vjerojatno izdržao barem dan duže.P1280339Prije nekoliko dana mi je na adresu stila Vichy Capital Soleil krema. Naravno da sam dan ranije kupila kremu s faktorom 50:D Sudbino ironična:P Iako sam ju koristila samo dvaput do sada u favoritima je jer predivno miriše. Nakon što se još malo podružimo pisat ću o njoj.
U ovotjednim favoritima će se zasigurno naći i kraj moje potrage za novim okvirima. Našla sam favorita, ali čekam do sutra vidjeti da li će mi se i dalje sviđati. Našla sam ja do sada već puno favorita pa se ohladim od njih. BTW znate li kako je teško naći naočale ako imate usko lice? Prije su se radile uže naočale!
Koji su vaši favoriti?
Love,
Maybe



24 komentara:

  1. ovaj avon balzam obožavam-spas za usne,a i odlična je podloga za ruž :) Jedva čekam recenziju i swatch ovog mat ruža jer ga i sama pikiram.Avon ruževi su mi najnaj i oni puno skuplji nikad mi nisu tako dragi.
    Naočale-hm hm meni se uvijek čini da nema dovoljno modela za nas sa velikim licem pa sam osuđena uvijek kupiti istu marku tj ono što reklamira Linda Evangelista (ak stane na njenu facu onda sam ziher da će i meni :)) Probaj pogledati dječije modele (moje sestre uvijek tako kupe i što je najbolje prođu puno jeftinije,a nađu stvarno prekrasnih modela

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Drugi put kada nađeš nešto tako dobro kao balzam, molim te podijeli sa mo! Nemoj da živim u neznanju! Avonovi ruževi su savršeni. I potpuno podržavam tezu o kvaliteti jer mama je bez da trepne zamijenila Sisly ruž Avonovim.
      Našla sam naočale ioak na odjelu odraslih i kroz koji dan su mi gotove:)

      Izbriši
    2. može,može :) Imali su prije Anew plumper i to je tek bilo savršeno (tako da se nadam da će ga vratiti). Od trenutnih avon faorita za usne uz ovaj balzam probaj i balzam za usne s matičnom mliječi :)Super za naočale-nadam se da će biti uklopljene u neki look :)

      Izbriši
    3. Hvala na preporuci, kada smanjim količinu balzama obavezno ću ga uzeti:) A naočale. definitivno!

      Izbriši
  2. Koliko si platili Vichy? I koliko je to ml ili g?

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. U pitanju je poklon brenda pa ne znam još cijenu, a količina je 50 ml.

      Izbriši
  3. joj zelim probat tu vichy kremu, svi ju hvale :D

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. big lajk za nju i preporuka! Zaista me oduševljava

      Izbriši
  4. Hjooj ja ne znam kako ti smislis sedmicne favorite, ja tesko odvojim i mjesecne :D

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. to mi je nabolji način da svu kozmetiku raznoliko koristim:)

      Izbriši
  5. Jedva cekam swatch mat avon ruzeva..Godinama koristim njihove ruzeve(najvise UCR i one Perfect wear-dugotrajni) i jednostavno su perfect:)) Ko nije probao preporucujem od <3-a...

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Potrudit ću se da budu što prije! Stvarno su <3

      Izbriši
  6. Divni favoriti, iskreno ne znam kako uspes nedeljno da fejvoritujes stvarcice :D

    OdgovoriIzbriši
  7. Odgovori
    1. I mene pere ove godine- što veći to bolji

      Izbriši
  8. Jako lijepi favoriti, zanima me ovaj stick korektor

    OdgovoriIzbriši
  9. Volim Avonove ruževe i taj balzam koji koristim već jakooo dugo ;)

    OdgovoriIzbriši
  10. imam isti problem s naočalama :)
    imam ovaj okoočni korektor i nisam baš oduševljena

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Baš od MUF-a? Meni je daleko bolji od Aredecoa i BeYu.

      Izbriši