22. lip 2012.

Malu Wilz camouflage stick

Prije nego krenem u recenziju mora sa vama podijeliti cijelu priču o brendu Malu Wilz i mojem upoznavanju sa njime.

Dakle, na prvom sastanku sa M. prije nekoliko mjeseci spomenuo mi je taj brend. I u svaki sljedeći nas sastanak bi se Malu Wilz nekako uvukao. Doslovno sam mislila da je njemu Malu Wilz spas za sve, jer na svaki moj problem on bi rekao: u asortimanu Malu Wilz ćemo nešto naći! Nekako, što sam više ulazila u priču oko web shopa, počela sam se i ja sve više zanimati za Malu Wilz. Malo istraživati. Po netu je bilo gotovo nemoguće jer se radi o profesionalnom brendu koji nije zastupljen u drogerijama i teško sam nailazila na recenzije o bilo čemu. No, s vremenom sam dobila skriptu o njima, i počela se polako zaljubljivati. Zatim mi je M. dao prijedlog da malo prošvrljam po makeupu i odaberem što mislim da bi bilo ok. Među prvim stvarima su mi za oko zapali ovi camuoflage stickovi. Naručeni su na moju dušu i definitivno se isplatilo riskirati. Iako je postojala mogućnost da budu totalno suhi (znate kako takve stvari u olovkama mogu biti) oni su ispali fantastični! I drago mi je da sam odmah naručila 3 od 4. Nakon 3 tjedna korištenja, evo moje recenzije.CAM_0341

Za ove stikove sam se nadala da će činiti sve što obećaju i šokirala se kada sam shvatila da gotovo sve i čine. Camouflage stickovi su vodootporni što ih čini savršen za ljeto. Odlično prekrivaju, ali ne potpuno. U biti, da budem konkretnija, mogu prekriti čudo ukoliko ih uzmete i sa njim doslovno pobojite lice. No, isto tako kada ih izblendate više ne prekriju toliko puno. Trebate radi, ukoliko se radi o nečem težem za prekrivanje, 2-3 preći i blendati da bi dobili savršen rezultat.

Ovi stikovi klize. Dovoljnu su kremasti da sa njima možete prekrivati, blendati ih ali kada se učvrste ne miču se tako lagano. Ono što im je apsolutno najveći plus ikada je što su strašno lagani! Obzirom da meni prvenstveno trebaju zbog kapka savršeni su ta nježnu kožu. Ne isušuju i izgledaju prirodno.

No sada mane, koje naravno da imaju. Ne prekrivaju potpuno tako da vrlo često dodam još korektora. No savršena su podloga korektoru, pa njega trebam u tragovima. Doslovno, samo za popravit ten. Druga mana su nijanse! Samo 4!!!!!!! I to dvije koje služe za temeljno prekrivanje (roza #11 za hiperpigmentaciju i mrlje i #12 zelena za crvenilo). Druge dvije su samo (nad)korektori. Jedna svijetla (#02) i tamna (#08). Također, niti brojevi nemaju apsolutno nikakvog smisla. Ti je česti slučaj ne samo kod ovog brenda već i kod BeYu. Niti brojevi imaju niz niti nijanse imaju red.

Na slici dolje vidjet ćete razliku između gornje slike gdje sam “gola” i donje slike gdje je hiperpigmentacija gotovo prekrivena.CAM_0365-vertOlovke se lako šilje vrh ne puca! Blendam ih sa beauty blenderom ili vlažnom bockalicom ili prstima. Zbog toga što nisu pretjerano masne ostaju na kapcima sa bazom cijeli dan i nemam više brige oko nakupljanja.page02Ove olovke bi bile savršene za konturiranje da ih im u više nijansi. Ovako nijanse pašu samo jako svijetlim djevojkama. page08Moja ocjena za ovaj proizvod je čista 5ica! Obožavam ga! Nadam se još barem 10 nijansi jer ih sve želim pokupovati!page08prava Cijena je 67,80 kn u web shopu DaLjepoti.hr

Jeste li isprobali ovaj stik? Ili nešto od Malu Wilz?

Želi vam ugodan vikend!

Love,

Maybe

Broj komentara: 5:

  1. Nisam ništa još naručivala s te stranice, ali mislim da bi uskoro mogla ovo naručiti. Čini mi se odlično za ljeto i plažu. Ne volim nikakav makeup na plaži, ali ne volim ni podočnjake tako da bi me ovo spasilo :)

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Mislim da će te zadovoljiti u tom slučaju.

      Izbriši
  2. Hm...hiperpigmentacija,ha? Jesi ikad probala hidrokinon? 4% bi retpostavljam bio stvarno previše za oko očiju(iako je za ostatak lica u kombinaciji sa retinolom ili glikolnom kis. zlatni standard, mislim da Neostrata ima jedan takav proizvod ako se ne varam)ali 2% sa recimo 2-3-4 % glikolnom bi mogao dosta pripomognuti kroz nekih 3-6 mjeseci(ovisno da li ti je problem hiperpigmentacije noviji ili dugotrajniji,jače ili blaže izražen i sl.)C-vitamin je isto super ali u koncentracijama učinkovitima za izbjeljivanje nije dobar za osjetljivo okoloočno područje. Kod nas bi lako mogla pronaći neku kremicu s nianciamidima ali za njih se nezna da li su djelotvorni sami ili isključivo u kombinaciji s glukozamidima i kroz koje razdoblje mogu biti djelotvorni.... Osobno sam više tip za liječiti nego prekriti :-)))) Da me priroda nije....pa... napravila karikaturom vjerojano nebi nosila trunku šminke osim za specijalne prilike i kad mi se igra s bojama.

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Joj, mila, da sam našle nešto da to riješiim riješila bi. Al nitko mi ne zna pomoći. Sad ću otići u ljekarnu sa popisom sastojaka koje si mi preporučila i tražiti nešto sa time.

      Izbriši
    2. Da razumijem, hiperpigmentacija je problemčić čije rješavanje zahtjeva puno vremena i strpljenja. Nažalost hidrokinon nečeš naći u našim ljekarnama,zabranjen je u EU. Budem ja malo prošvrljala netom da vidim da li ima nešto pristupačno što bi moglo biti dobro za oko očiju. Kod nas bi se možda mogao naći proizvod sa lumixyilom ili haloxylom. To su zaštičena imena kompleksa peptida čiji je proizvođač Sederma(mislim da su u vlasništvu Proctor and Gamblea ) za koja su istraživanja dala obećavajuće rezultate (ali nažalost nikad definitivne,naravno). Njih se baš koristi oko očiju ili možda u liječenju melasme. Mislim da sam ih vidjela u pokojem okoloočnom korektoru(ali nažalost u maloj koncentraciji...) Onda, primjetila sam da azijske BB kreme često sadrže Arbutin ili Alfa arbutin koji je zapravo kemijski rođak hidrokinona. Ima dosta opcija ali neće sve djelovati za sve,nažalost. Ja sam izrazite nade polagala u nianciamide( i čak sam budala sama sebe uspjela uvjeriti da je mrska mrljica nestala- zato testiranja moraju biti na slijepo)ali avaj! Ili je prekratko razdoblje ili se flekica već ukorjenila pa za sad ne mrda. Ali nianciamidi su super za svašta pa sam ipak zadovoljna koliko toliko.

      Izbriši