10. tra 2013.

Avon mat ruževi

 P1280078
Avon u (gotovo) svakoj kampanji predstavlja nešto novo. U njihovoj ponudi ruževa su nedostajali još i mat i kao da su nas poslušali jer su predstavili 5 mat nijansi od kojih ćete 4 upoznati danas.


Avonovi ruževi su poznati kao adut kada je dekorativa u pitaju. E sada, jesu li i ovdje briljirali. Pa djelomično kada sam ja u pitanju. Zašto djelomično, jer moje usne su jako suhe. Ne znam zašto uopće kupujem ruževe (osim ako ne hidratiziraju) jer bi mi balzam trebao biti sasvim dovoljan u životu. Druga stvar je različitost. Da bolje objasnim- pogledajte sliku dolje. Dva su na pogled mat dok su dva sjajna. Ne, to ne znači da ova dva nisu mat, ali bio mi je na prvu veliki upitnik iznad glave. No ajmo redom, počela sam „zbrda zdola“.

P1280082
Iako su svi ruževi u kategoriji mat, nemaju svi naziv mat u imenu. Isto tako nemaju svi iste karakteristike. Krećem od nijansi koje su na pogled mat (coral cashmere i pink cuddle). Ovo su pravi mat ruževi, ali isušuju za poludjeti. Traju jako dugo na ustima, meni koja se stalno oblizujem traju po 4 sata (uključeno jedenje i pijenje). Čak i ako sam stavila balzama ispod (naravno nakon par minuta utapkala bi višak maramicom), moje usne bi bile jako suhe. Nadam se da drugi neće imati tih problema. Stvar s druge dvije nijanse je potpuno drugačija. One nisu potpuno mat,već polu mat. Ukoliko u usne prislonite maramicu, momentalno će postati mat. S druge strane ove nijanse ni približno ne isušuju usne i zbog toga su mi puno draže.

P1280093-horzCoral cashmere je prekrasna koraljna nijansa ali, da ima ali, ne nanosi se ravnomjerno. Morate doslovno popunjavati rupe kistom. Šteta jer je nijansa predivna. Spasit ju se može s sjajilom.
P1280100-horz
Pink cuddle je jedan od dva moja favorita. Zagasita roza nijansa koju morate obožavati. Čak joj i opraštam što mi isušuje usne jer je a)predivna, b)odlično pigmentirana.
P1280106-horz
Matte kiss je nešto između zagasito narančaste i smeđe, pomalo neugledna nijansa i draža mi je u kombinaciji s sjajilima jer mi na licu nikako ne stoji. Moje lice s njom djeluje mrtvo i beživotno. Spada u polu mat ruževe i ne isušuje usne.
P1280110-horz
Matte crimison je apsolutno božanstvena nijansa koja ne trpi nimalo oštećene usne (što je kod mene česti slučaj. Vidi sliku) Na usnama je nanesena u punoj boji, kremasta je, ruž klizi po usnama i kako je polu mat ne isušuje. Meni je osobno puno draža opcija kada samo natapkana na usne, tada je boja kao na swatchu na ruci. Moj favorit uz Pink cuddle.
P1280708
Koji je vaš favorit? Redovna cijena je 45 kn!
Love,
Maybe

*PR uzorak

P.S. Škicnite blog sale (link), sav prihod ide Savezu za rijetke bolesti! Hvala vam!









Broj komentara: 17:

  1. pink cuddle-kupujem :)) hvala na recenziji

    OdgovoriIzbriši
  2. Nnaravno da je koralna moja favorit. :) U tubi mi izgledaju kao da bi imali satenski a ne mat finis. :)

    OdgovoriIzbriši
  3. Slažem se s tvojim favoritima u pogledu boja. I meni su te dvije krasne...

    OdgovoriIzbriši
  4. Matt crimson, definitivno .Jako lijepo izgleda!
    Ja inače volim polumat ruževe, baš zbog toga što ne isušuju toliko kao pravi mat. Iako bih ja rado nosila čiste mat ruževe, svjesna sam da imam suhe usne i da mogu jednostavno to isfurati, koliko god htjela :)

    OdgovoriIzbriši
  5. Volim mat ruževe, sve nijanse ti preodlično stoje :)

    OdgovoriIzbriši
  6. Pink cuddle i matt crimson su mi prekrasni,a zbog suvih usana cesto izbjegavam mat ruzeve ali mislim da ovom pinkicu necu odoljeti :)Odlicni swatchevi <3

    OdgovoriIzbriši
  7. Coral cashmere mi je najlepsi na usnama, pa Pink Cuddle. Mada kad pogledam swatcheve na ruci sva cetiri su prelepa. Ja jako volim mat ruzeve.

    OdgovoriIzbriši
  8. Aaa, ne sviđa mi se :( Preskočit ću ovu Avon kolekciju, barem dok ne ubace neke nove nijanse. Ali hvala na postu, nisam imala pojma o ovom novitetu :)

    OdgovoriIzbriši
  9. Divni su, posebno poslednja dva!

    OdgovoriIzbriši
  10. Ja sam uzela Coral cashmere i moj uopste nije mat, ja sam razocarana ne znam sta mu je? Mozda mi je zapao neki falican... A boja je bas lepa.

    OdgovoriIzbriši
  11. Predivni su, a Pink Cuddle izgleda kao stvorena za mene!

    OdgovoriIzbriši
  12. matte crimson izgleda kao krv na usnama sjajna boja, ali ja nikad sa avonom ne znam jer su me (pogotovo njihove nude nijanse)neki oduševili, dok drugi još i puno skuplji totalno razočarali tako da sam trenutno u fazi kad odustajem od avona i provjeravam na sebi u parfimeriji ruževe na usnama, jer budimo realni za iste novce jedan loreal recimo ima puno bolje kvalitete ruževe.



    http://babylovesfashion.blogspot.com/2013/04/protekla-dva-fashion-week-u-zagrebu.html

    OdgovoriIzbriši
  13. Pink!
    Obožavam Avon ruževe

    OdgovoriIzbriši
  14. oboćavam mat ruževe.. neznam koji mi je ljepši

    OdgovoriIzbriši
  15. jao avon ima najbolje ruzeve! ja koristim hydracolor liniju, zbilja hidratiziraju usne :D

    OdgovoriIzbriši
  16. matte crimson koristim :)) predivan je, kao i svi Avon ruzevi .. od svih isprobanih najbolje mi njihovi odgovaraju. :)

    OdgovoriIzbriši