25. ožu 2013.

Favoriti tjedna #22

 P1280038Prošao je još jedan tjedan. Prošli sam preskočila jer ništa pametno nisam imala za pisati. Ponekad jednostavno ništa ne koristim pretjerano u tjednu. Mislim da je tada više fer ne napisati ništa nego forsat post.
Prošli tjedan je za mene bio obiteljski. Nakon dugo vremena cijela family (uključujući i Loli naravno) je u subotu krenula na plac (kao mini verzija Smogovaca) i kavu. Što sam starija više uživam u društvu roditelja. Bilo je tu još trenutaka, ali ovo je posebno obilježilo moj tjedan.

P1280045
A od kozmetičkih favorita tu su bili proizvodi za lice, makeup i nokte. Počet ću s noktima. Kod mene dođe period kada ne lakiram nokte, kada lakiram u prozirne ili nude nijanse i onda kada ih lakiram u sve moguće šarene boje. Doma imam već 2 tirkizna laka, ali ovaj Golden Rose #236 pastelni tirkizni je bio ljubav na prvi pogled. Kvaliteta me doduše razočarala, zapravo, može li na nju utjecati bazni lak? Koristila sam Essencov BTGN base sealer. U svakom slučaju, izdržala sam s ovim lakom čak 3 dana, što je za mene rekord i zato je ovdje.
P1280047Lice mi se lijepo sredilo, te tek poneku manu sakrijem s korektorom. Na ostatku lica je Avon Beautiful solutions hydration tonirana krema o kojoj sam pisala ovdje. Ona ne prekriva ništa, ali ima spf 20 i izvrsno hidratizira lice.
P1280043I još nešto Avonovo. Neki dan su mi došla 2 rumenila. Dakle, kupite ih! A Avon- napravi ih u još barem 10 nijansi jer ih želim sve! Drage moje, to rumenilo se NE SKIDA s lica ni nakon 12 sati! Čak i na lijevoj strani gdje se obično podbočim rukom. Ubrzo ih recenziram. Što se nijansi tiče- gledajte ju u ogledalu. Ovo je jedno od rumenila koje me stvarno namučilo s fotkanjem, pa ćete prave nijanse moći tek vidjeti na swatchevima.
P1280049I za kraj Too Faced paleta o kojoj ću ovaj tjedan pisati. Obožavam ju! Sjenila su apsolutno savršena i ne mogu ih se zasititi. Jednostavno uz nju sam zaboravila sva ostala.
Prošli tjedan sam odlučila napravit neke promjene na sebi. Ne želim i ove godine čekat 1.6. da počnem razmišljat o trbuščiću na tijelu. Kako nisam fan dijeta, jer grizem kada sam gladna, promijenila sam način ishrane. Čitala sam na nekom portalu da je izvrsna dijeta najesti se obilato za doručak, dok u ručku i večer biti umjeren. I sve to prije 9. Da se razumijemo, to obilato stvarno podrazumijeva jako puno hrane. I prvi dan mi je bilo muka. Kasnije je bilo sve lakše i lakše. A razlika je ogromna. Spala sam na 3 obroka dnevno + nešto sitno u pauzama. Ne jedem nakon 6 a eventualnu glad prije spavanja zavaram vodom ili žitaricama ako baš ne mogu izdržati. Čim snijeg okopni planiram opet uvesti rutinu trčanja. Cilj mi je skinuti 3 kg i učvrstiti tijelo. Počela sam se i mazat s anticelulitnom kremom. Iako gotovo nemam celulita, jer moje tijelo brzo prihvaća promjene (srećom), pa je nekoliko skijaških dana sve riješilo, trbuh mi je kritičan. Dajem si mjesec dana do prvih promjena, pa u to vrijeme očekujte i post s time.
Koji su vaši favoriti ovih dana?
Love,
Maybe
P.S. U planu su postovi za svaki dan ovog tjednaJ










22 komentara:

  1. Čekam post o rumenilima i onda možda naručim koje, jer sam žena od jednog rumenila :D Ne računam drugo jer je to Alverde tekuće koje sucka. Nego, isto kod mene. Kad dođe sezona kraktih hlačica i uskih majčica ja počnem razmišljati o salencu, a zapravo bismo trebali cijele godine paziti na sve to. Mrzim trčanje ali zato volim pilates :) Ako te zanima, možeš skinuti s neta "Winsor pilates", traje 20 minuta i žena izvrsno sve objasni. Vjeruj mi, nakon 20 minuta na podu osjetit ćeš trbušnjake!

    OdgovoriIzbriši
  2. Post ide sutra:) Ova rumenila su toliko ugodno iznenađenje, a frik sam za rumenila da bi najrađe svima naručila da ih kupuju! Vrijede svake lipe!

    Idem odmah skinuti, 20 min je za mene maksimum koliko imam volje vježbati:)

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. A osjetit ćeš i zatezanje u guzovima, a cijelo vrijeme lijepo ležiš na podu. Preporučam ako imaš spužvastu ležaljku za jogu/pilates/plažu. Ja sam neko vrijeme redovito vježbala i osjetila sam promjene, ali onda sam zapustila i ulijenila se. Trebala bih i ja opet početi :)

      Izbriši
    2. Budemo se zajedno bodrile:) nadam se samo da neću odustati nakon 15 dana:)

      Izbriši
  3. Imam ovaj Golden Rose lak za nokte i slazem se,nijansa mu je prekrasna,mada isto sto se trajnosti tice mogao bi biti bolji.Preporucujem ti da probas,ako vec nisi,Golden Rose Color Riche liniju dodju u kockastim bocicama,imaju dobre nijanse a meni su se odlicni pokazali sto se tice trajnosti!Jedva cekam recenziju rumenila,i stvarno se nadam da ce Avon napraviti jos koju nijansu.Sto se tice fitnesa,joj skroz sam ispala iz rutine,ali kupila sam dvije sprave za vjezbanje,step masinu i ab king pa samo cekam dragog da to sve montira:)

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Sljedeći put definitivno skicnem te lakove.
      Upravo skidam program koji je Girly girl preporučila pa javim s vremenom dal se što promijenilo kod mene

      Izbriši
  4. aaaa imam i ja onaj Golden Rose lak! na slici izgleda kao moja nijansa - nekakav pistaćo-pepermint? meni je taj lak odličan i stavljam ga bez baznog laka, tako da... provjeri ti malo taj bazni, možda je do njega.

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Strah me zelenih noktiju, pa ću probat s drugim baznim.

      Izbriši
  5. Eh draga ja čitav život tako radim sa hranom i nikad nisam imala problema..... doručai i ručak puno jedem i rijetko poslije 6 nešto pojedem..... tako sam naučila.... :-D

    I ja jedva čekam recenziju rumenila.....

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Pametno! I ja sada uviđam veliku prednost toga. Nadam se da će se i rezultati brzo vidjeti:)

      Izbriši
  6. paleta je predivna. jedva čekam post. :)
    http://beautifulit.blogspot.com/

    OdgovoriIzbriši
  7. Ja sam mrsavica koja stalno nesto jede pa cak i kasno u 12 ali nikad nisam preskocila dorucak. To stvarno jeste najbolji savjet koji si mogla procitati jer sam gledala da kad ne jedes rano dorucak i to zdrav i obilan, onda se najlakse debljas. Ako jedes kasnije, slobodno jedi puno malih obroka ali niposto velike ni za rucak ni veceru.
    I meni se pocelo skupljat na stomaku sad al to zapravo vidim samo kad sjednem ili kad ja rukom hvatam slaufice da napravim, ali htjela bih da bude cvrst kao prije :)

    Sjenila su TO DIE FOR! :)

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. I mene debljina nije brinula do 25, tada mi se tijelo počelo mijenjati. No sada sam se približila 60, iako tu brojku još nisam prošla, panika me hvata. Makar na 173 cm visine 60 kg nije puno, ipak bi se ja malo stesala.

      Izbriši
    2. I ja sam 173 i imam 60-61 ali bih jos tri kilice. Valjda mi je ostao kompleks otkako sam bila jos mrsavija. :)

      Izbriši
  8. Hoću i ja ova rumenila - jedva čekam recenziju :) Volim Avonove proizvode!
    Što se tiče ishrane i vježbanja, ja se srećom ne mogu previše udebljati što god da pojedem, a koji gram uvijek ode na ruke i stražnjicu :( Uglavnom, nemoj čekati 01.06. - počni odmah s vježbama istezanja + oblikovanja - meni su odlične vježbe aerobika i aerokicka + kondicionalni trening za učvršćivanje (s fokusom na ruke i stražnjicu), tu i tamo ubaci u rutinu trčanje ili vožnju biciklom :) I naravno, bez slatkiša :D ja svake godine s ovim vježbama počnem u ožujku i do lipnja mi je trbuščić ravan :D

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Rumenil moraaš imati! Stvarno su divna!

      Sretnice,taj problem sam i ja imala i nisam shvaćala koliki je to blagoslov. Zato mije sada teško preći na takvu promjenu.

      Izbriši
  9. Ja bih sad ta rumenila :D

    Koju nijansu bi meni preporučila ?

    OdgovoriIzbriši
  10. Rumenila baš deluju zanimljivo!

    OdgovoriIzbriši
  11. Super je boja ovog laka

    OdgovoriIzbriši
  12. Ja sam prestala kupovati sjenila. Bilo je i vrijeme!

    Ali na rumenila i highlitere sam još uvijek slaba.
    Moja Avon lady je emigrirala preko bare tako da sam bez Avona već godinama.

    OdgovoriIzbriši
  13. odlični favoriti! ja sam još lani skinula 5kg,i još toliko moram. imat ravan trbuh za sad mi se cini samo san,još da je koja anticelulitna krema...

    OdgovoriIzbriši