24. ožu 2013.

Avon Anew Vitale dnevna i noćna krema

 P1270816Prije nekog vremena Avon je lansirao novu Anew liniju koja je posvećena djevojkama i mladim ženama u dobi između 25-35. Anew je Avonova „jača“ linija za razliku od Solutions linije. Anew Vitale linija ima cilj: riješiti lice beživotnog izgleda, umora, učiniti da nestanu tanke linije i proširene pore.

Avew Vitale linija sadrži ProEnergy kompleks. Mješavina vitaina, antioksidansa i peptida jača strukturu kože, štiti je od preuranjenog starenja i pruža joj energiju. Rezultat je odmoren izgled i zdrav sjaj. To Avon kaže za ovu kolekciju, a moje mišljenje pročitajte u nastavku. P1270821
Na testiranje sam iz linije dobila dnevnu i večernju kremu. Nakon skoro mjesec dana isprobavanja, spremna sam s vama podijeliti svoje dojmove. Iako je običaj krenuti od dnevne kreme, ipak krećem od noćne jer o njoj imam manje za pisati. Ne zato što je loša ili zato što mi ne paše, već zato što nisam pobornik noćnih krema. Nisam jedina. Niti brend Dr. Hauscka ih ne drži. Smatram da koža mora odraditi svoje tokom noći, tako da su mi noćne kreme sos spas kada mi je koža suha. Serumi ili emulzije su mi puuuno draže. Posebno kada isušuju akne.
  P1270834 Nego, da se vratim na kremu. Najavili su kremu koja je gelasta. Takve kreme su već imali i meni nikako ne pašu. Koža mi je ljepljiva, ne sviđa mi se upijanje, imam osjećaj da su mi ruke ljepljive poslije i sve u svemu jednom sam ju kupila. Toliko je to davno bilo da se ne sjećam niti koja je bila krema. Ugl, nije ni bitno. Ova krema nije čiste gelaste strukture već je kombinacija kreme i gela. Hidratizira kožu, brzo se upija i ugodna je. Stavim ju cca 1,2 puta tjedno na lice. Koristit ću je i dalje u ritmu kao do sada, ali za neke ozbiljnije rezultate ove kreme, mišljenje ćete morat potražit negdje drugdje.
P1270825
Dnevna Anew Vitale krema mi se jako svidjela. Za razliku od noćne, kremaste je strukture. Jako se brzo upija i hidratizira kožu. Nedavno sam svratila u lokalnu ljekarnu kada je bilo testiranje kože. Taman sam kremu u to vrijeme koristila nekih 2 tjedna i ugodno se iznenadila kada mi je djevojka rekla da mi je koža hidratizirana, jer obično je to prvi problem. P1270828Obožavam kreme koje se brzo upijaju u kožu i ostavljaju osjećaj čistoće na koži. Da, nevjerojatno je ali mnoge kreme mi ne pašu jer mi ne ostavljaju trag čistoće na koži. Zbog brzog upijanja izvrsna je baza za podlogu. Lice mi je pomalo živnulo. Bora nemam velikih po licu, okoločno područje mi je kritičnije, pa ne mogu potvrditi da su tu nastale neke promjene. Sve u svemu, ova krema postala mi je jako draga i vjerujem da ćemo se još dugo družiti.
Obje kreme dolaze u staklenoj ambalaži i imaju predivan miris. Krema dolazi u pakirnaju od 50 m i trajnost je 12 mj. Izričito su zabranjene za područje oko očiju. Dnevna krema sadrži SPF 25 dok ga noćna nema. SPF 25 je zaista odličan i super služi sada dok još sunce nije prejako.
Cijena u aktualnom katalogu je 125 kn komad ili 2 proizvoda za 169 kn.
*PR uzorak
Jeste li isprobali Avon Anew Vitale liniju?
Love,
Maybe








Broj komentara: 11:

  1. Ovu liniju mrzim u startu jer su zbog nje izbacili Anew Rejuvenate 30+ liniju koja je sadržavala i moj HG serum. I sad ga više nema... Inače su Anew stvari bolje od bilo kojeg Solutions proizvoda.

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Anew linija je njihova eksluzivnija linija i primjećujem da mi sve više treba ona a ne Solutions. Jednom pitala u Avonu zašto izbacuju neke dobre proizvode (ja još uvijek patim za pilingom od maslinovih koštica) i na žalost to ovisi o kupovini istih na cijeloj regiji i na susjendoj regiji, itd...

      Izbriši
  2. nisam probala ovu kremu i već duuuugo nisam ništa iz Avona uzela - ne znam, valjda u Zagrebu ne znam ni jednu prodavačicu, a u Splitu sam ih znala masu. najdraži su mi bili njihovi ruževi i ono slavno rumenilo, a kreme za lice i proizvodi za kosu... ne mogu ti opisat koliko mi je smetao miris svih tih preparata. i probala sam ih masu, ali jednostavno preparativni Avon i ja nismo prijatelji. :) al vidiš, valjalo bi kupit koji ruž, tu su mi bili odlični.

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Ako ražiš Avon lady pogledaj na njhovoj stranici. Ima ih puno.
      Nije sve za svakoga, ali s njihovim ruževima nećeš pogriješiti. Svakako nabavi koji:)

      Izbriši
  3. Nisam probala ovo, a i ne znam da li cu, s obzirom da se sada tretiram pantenolom i suzdrzavam se od kupovin kremica, da ne bih opet neki urnebes na licu napravila. :)

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Ako si našla svoj HG boolje en mijenjati. Lako je napraviti kaos na licu ali ga se teško riješiti.

      Izbriši
  4. Odlična recenzija, zapravo pokušavam biti hladna na Avon upravo jer stalno mijenjaju proizvode

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Hvala mila:* točno znam na što misliš.

      Izbriši
  5. odlična recenzija!

    OdgovoriIzbriši
  6. Isprobala sam ove kremice i mom se licu nisu svidjele. Izazvale su mi nekoliko potkožnih akni, što mi se već jako, jako dugo nije dogodilo. Zato sam ih prestala koristiti. Ostavila sam si samo gel za okoloočno područje iz iste linije. On mi nije izazvao probleme.

    OdgovoriIzbriši
  7. Autor je uklonio komentar.

    OdgovoriIzbriši