11. velj 2013.

Urban Decay Naked Basic paleta

         P1260424 Nije tajna da volim Urban Decay sjenila. Ljubav je počela s Vol II paletom, nastavila se s Naked paletom, pa 15 anniversary i na kraju s Naked Basic paletom. Da je mogućnosti, imala bi ja sigurno još koju.

P1260159
Iako prvotno nisam imala plan naručiti ju, Jasmina s bloga Make up Arena me „nagovorila“. Ne mogu reći da mi je ovo apsolutno najdraža paleta koju posjedujem, ali mi je drago da ju imam u kolekciji.
P1260425
Iako ste već pročitali dosta recenzija i vidjeli swatcheva, jednostavno moram dati i ja svoj doprinos.:-) krenimo od ambalaže. Ovo je idealna putna paleta koja stane u ruku. Gumeno plastična je ambalaža i relativno otporna na udarce. Ukoliko vam padne sa stola neće se razbiti, ali sjenilo bi moglo (isprobala i crno se malo okrhnulo). Ispod poklopca se nalazi ogledalo u veličini poklopca što je izvrsno! Slova na poklopcu su ispupčena. Boja ambalaže je bakreno-zlatno-smeđa i meni osobno poprilično elegantna.
P1260140
U paleti se nalazi 6 sjenila u količini od 1,3 g svako. Iako se prvotno pronio glas da je u pitanju 6 mat sjenila vjerujem da ste već vidjeli da je prva nijansa – Venus sa sitnim shimmerom. Ostalih 5 sjenila je mat.
U paleti se nalaze nijanse:
P1260141
Venus – perlasta nijansa s sitnim shimerom, gotovo frosty finiš.
P1260142
Foxy – moja apsolutni favorit u paleti. Nježna žuta nijansa koja je izvrstan dnevni ili nenapadni večernji highlighter ispod obrva.
P1260143
W.O.S. – svijetlo roza, izrazito nježna mat nijansa. U biti svijetla nude s rozim podtonom, odlična bazna nijansa za sve hladnog podtona. Super je i kao blendig nijansa.
P1260145
Naked 2 – svijetla nude, smećkasta nijansa- koja može biti bazna ali i kao blending nijansa ili za pregib. Meni osobno u ovoj nijansi nedostaje živosti i još smeđeg tona koji ima Naked nijasa iz Naked palete.
Faint –srednje tamno smeđa nijansa, koja se poprilično mijenja ovisno o svjetlu. I ona mi je čudna, ali ju volim. Bilo za sjenilo na kapku, pregib, ili blendig nijansa tamnijim sjenilima. U kombinaciji s crnim sjenilo odlična mi je za obrve.
P1260150
Crave – je mat crna nijansa. Pomalo se trusi ali svejedno ju volim koristiti umjesto eyelinera.
P1260611
Do sada nisam isprobala tu njihovu novu formulu sjenila koja je došla, čini mi se, s Naked 2 paletom. Mat nijanse su možda mrvicu tvrđe nego u staroj formuli.
P1260422
Cijena ove palete je bila na akciji kada sam ju kupila nešto više od 20€ te me došla točno – 137 kn. Kupljena je ovdje.
Da li vam je nužna? Ako nemate niti jednu Naked paletu dobro će vam doći. Ili ako često putujete. Ali ruku na srce, nećete umrijeti bez nje. Nije must have.
Meni bi osobno bila draža da su napravili 2 verzije s hladnim i toplim podtonvima sjenila. Kao što je to slučaj s Naked paletama.
UD se nakon uspjeha Naked palete raspištoljio pa svoju Naked kolekciju dobrano proširili. Moje mišljenje je da su malo pretjerali ili nisu više znali što bi napravili, jer su mi sve pomalo nedovršene. Čak me se niti swatchevi lakova nisu dojmili. Ugl, kopije Naked paleta možete naći u ponudi MUA. Obzirom da sam se jako dugo dvoumila oko Naked 2 palete uzet ću novu MUA Undress me too paletu.
Hoćete li kupiti ovu paletu? Kako vam se sviđa? Volite li Urban Decay sjenila?

























Broj komentara: 29:

  1. Meni se ova jako svidja,nekako mi je mala i prakticna onak za ponijeti,volim te neutralne ''nude'' nijanse s kojima se moze kreirat skroz prirodan dnevni ali i smokey eye za vece.

    OdgovoriIzbriši
  2. Nisam te ja morala nagovarati, samo je trebalo da čuješ da je lijepa i tebi je to dosta bilo ;-) istina je da nije must have, ali eto ja baš volim što je imam :-)

    OdgovoriIzbriši
  3. Nisam fascinirana, ove prednje boje su mi definitivno presvijetle.. ove dvije prije crne su super :)

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. predzadnja mi je draža od predprezadnje. ali moj farit je foxy

      Izbriši
  4. Uhhh sad sam ljubomorna :((
    Kako ja želim ovu paletu to je nevjerojatno!!
    Mislim da je stvarno savršena za mene, jer nisam neka ljubiteljica shimmera :D (osim naravno za nanošenje u unutarnju stranu oka ili ispod obrve)
    Paleta je kompaktna te stane u svaku torbu što je za mene definitivno plus, jer ove druge UD palete su stvarno za moj pojam malo preglomazne(ali, nije da bih se bunila, ako bi ih dobila, kupila itd. :D).

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Onda je stvarno ideala. Ova je stvarno mini, srećom pa nije LE

      Izbriši
  5. Meni su super nijanse, pogotovo s obzirom da takve najčešće nosim. :)

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Mislim da bi ova paleta za tebe bila izvrsna!

      Izbriši
  6. pa i ne izgleda mi baš nešto-boje su mi nekako malo nedorečene...Ali njihova sjenila su mi super :)

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Apsolutno se slažem- nije mi dovršena priča oko ove palete

      Izbriši
  7. Simpaticna mi je, ali opet mislim da cu se drzati MUA paleta. :)

    OdgovoriIzbriši
  8. woow predivne boje!sviđa mi se i pakiranje ma sve, urban decay ima stvarno divne palete!

    OdgovoriIzbriši
  9. Meni je sva ta Naked linija izvikana i ne vrijedi toliko para. Da, nijanse su OK i iskoristive ali i sama si spomenula MUA dupe a za 20 i kusur eura moglo se kupiti X više stvari na ovom 50k popustu .
    Volim kozmetiku al' postavljam granice, 20 za ovu ili 45 - 50 € za Naked i Naked 2 je ono, da izvineš preseravanje koliko god dobre bile, ipak je to samo sjenilo :)
    Al' Bože moj, svako troši na šta hoće, ovo je samo moje mišljenje :)

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Imam nekoliko nihovih paleta i svakako opravdavaju kvalitetu- pigmentiranošću, trajnošću, ne nestaju blendanjem, jednolično se nanose,... ali je to sve u biti samo stvr ukusa i svatko može i srećom ima mogućnost odabrat šta mu je draže.

      Izbriši
  10. Jao ja tako želim ovu paletu!!!

    OdgovoriIzbriši
  11. Slatka je, ali me nije odusevila, vec imam dosta slicnih boja.

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Onda definitino ne nabavljan, nikako nije nužna

      Izbriši
  12. Urban Decay palete nisam isprobala (mislim i da neću), ali zato imam MUA Undressed paletu sjenila (i naručila sam si Undress me too paletu) tako da sam i više nego oduševljena s njima za svakodnevnu upotrebu :)

    OdgovoriIzbriši
  13. od te 2 koje su dosad izasle jedino mi se ova verzija svidja mada nisam za te boje al svidja mi se i bas djeluje minijaturno

    OdgovoriIzbriši
  14. Paleta super izgleda,obožavam mat sjenila

    OdgovoriIzbriši
  15. ja isto koristim MUA. :)

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. mislim da ću i ja nabavit zamjenu zaaked 2 paletu kod mua-e

      Izbriši