6. sij 2013.

Snow makeup

CAM_0037
Za popodne sam imala u planu objavu videa sa mjesečnim favoritima,ali zbog tehničke greške će biti tek ujutro. I dok sam švrljala po fajlovima sa fotkama za blog shvatila sam da vam nisam pokazala svoj makeup za natjecanje kod djevojaka za Girlysh beauty blog (link za natjecanje) koje završava danas u ponoć. Stignete još našminkati se:-)
Ovakvi tipovi makeup-a nisu nešto što radim često, za ovaj čak nisam imala niti plan. Samo sam krenula dok nisam bila zadovoljna s učinjenim. Htjela sam dobiti ono što snijeg i led za mene predstavljaju- bijelo, smrznuto i svjetlucavo. Naravno i puuuno pahuljica.
P1250675
Inspiracija za makeup došla je od ovih naušnica. Pogled na njih bio je ljubav na prvi pogled. Kupila sam ih u H&M-u za 30 kn. Bila je i narukvica, žao mi je što ju nisam uzela.
Dodatak svemu je bio lak za kosu (za koji sam mislila da je sprej za tijelo sa šljokicama- vrijeme je da počnem čitati deklaracije)- kojeg ima po kosi (skupa sa Kryolan Aquacolor bijelom bojom). I po vratu i prsima. Danima sam se još sjajila. Ljudi moji, to ne ide dole! Prala sam se i prala, kosu šamponirala danima, ali sjajila sam se ko drvce:P
P1250702
E da, snijeg na licu glumi bijeli glitter koji se presijava pomiješan sa šećerom i učvršćen Inglot Duralineom.
Nadam se da vam se sviđa! Ubrzo će i tuutorijal, za maškare:-)
Love,
Maybe







Broj komentara: 13: