19. sij 2013.

Lush Popcorn piling

P1260230Ovaj tjedan je Lush objavio sezonski asortiman i cjelokupni asortiman proizveden do 01.rujna 2012 stavlja na 50% popusta. Obzirom da su za Lush takve stvari rijetke, pohrlila sam doduše kupit neku masku za lice, a vratila se doma s tri druge stvari.

P1260225Popcorn je piling za usne koji se sastoji od: finog šećera, ulja jojobe, kokosovog ulja, palente, morske soli i pucketavog bombona. Dolazi u staklenoj ambalaži. Ok, znam da je blesavo ali meni je totalno super što oni lijepe ilustracije ljudi koji su ga napravili. Tj, oni direktno ali znate što mislim.
P1260226
Inspiracija za piling je bio „poljubac u kinu“ – slani okus kokica i bombona. Definitivno simpatično i slatko. Piling je vrlo nježan ali učinkovit. Svakako nakon njega hidratizirajte usne! ima slatko slani okus. Možda najbolji opis bi bio slatke kokice. Čudan ali nije loš
P1260235
S druge strane, moje usne su rođene za samo jednu stvar- biti suhe. Ammara balzam ih jedinim drži na pristojnoj razini. Međutim, ovaj piling, unatoč uljima ih jako isuši tako da moje pilingiranje mora biti kratkog vijeka, inače mi se usne ne oporave cijelu noć i dan.
P1260491
Palenta je zaista u minimalnoj količini. Dok sjaj ulja možete vidjeti na slici usana.
Cijena je inače 47 kn, no sada su na popustu 23,5kn. Što svakako vrijedi za ovaj piling.
P1260221
Za kraj da rezimiram: da,odličan je, no ako su vam usne sklone isušivanju pripazite da ne trljate predugo i da na kraju nanesete nešto što zaista hidratizira vaše usne najbolje. Cijena, ona prva je svakako minus, na 50% popusta je pristupačan i preporučujem. Ocjena: 4/5
Možete ih kupiti u Lush prodavaonicama ili njihovom web shopu.
Jeste li isprobali Lush pilinge za usne? Koji je vaš favorit?
P.S. Ne zaboravite na darivanje. Svako komentiranje na blogu se broji. Pravila potražite ovdje.
Love,
Mabye











Broj komentara: 10:

  1. Uh i moje su usne sad zimi suhe ali bas:(Moram vidjeti dal je i kod nas u Lush-u popust pa valjda se dragi umilostivi svratit do tamo:)

    OdgovoriIzbriši
  2. nisam isprobala njihove pilinge ali bih volela... nazalost sada se zatvaraju u beogradu pa kad naletim do zagreba moracu i u lush :)

    OdgovoriIzbriši
  3. Imam još zalihu sweet lips Lushova plinga ali sam kupila i ovaj kojem je zaista miris/okus mogao biti i malo bolji ali šta je tu je, uglavnom, ja zadovoljna. :D

    OdgovoriIzbriši
  4. Jesam ja jedina osoba koju taj Lush nikako ne provlači :D ? Čak sam se uhvatila da preskačem postove o njima al' skroz mahinalno :S

    OdgovoriIzbriši
  5. Ovo bi mi trebalo, usne su mi koma!

    OdgovoriIzbriši
  6. Mislim da za punu cijenu od 47kn možeš sama napraviti jednako dobar piling :)

    OdgovoriIzbriši
  7. Nažalost, u Splitu više nema Lush trgovine pa mi preostaje jedino online naručivanje. Ovaj peeling nisam probala,al' izgleda primamljivo.

    OdgovoriIzbriši
  8. i ja sam pohrlila u lush nakon obavijesti od -50% ali nisam kupila ništa sniženo već cupcake masku za lice i fresh farmacy sapun. doduse, decko se pocastio prince kremom za brijanje za -50% :)
    sve u svemu, zadovoljna sam ;))

    OdgovoriIzbriši
  9. nisam nesto na ti s pilinzima,draze mi je labello a i nemam nekih problema oko suhih usana,probaj ih mazat medom :)

    OdgovoriIzbriši
  10. imam ovaj piling i super mi je! Nisam dugo bila u dućanu pa je popust idealna prilika :)

    OdgovoriIzbriši