7. sij 2013.

Avon Super Shock maskara

  IMG_5189Vjerojatno mi nikada neće biti jasno zašto sam ovoliko čekala sa recenzijom ove maskare. Prvu Super Shock maskaru dobila sam od dečkove mame za prvi zajednički Božić. Bilo je to prije 6 g., oduševila me na pravu i koliko god isprobavala druge, ovoj sam se uvijek vraćala. Mislim da mi je ovo već negdje, 5,6 Super Shock maskara.

IMG_5194
Maskara dolazi u količini od 10 ml. Ima gumenu četkicu koja je poprilično velika. No, čekinje su kratke i relativno rijetke. Pomalo neobičan oblik ali daje odlične rezultate.
IMG_2081
Volim kod ove maskare što traje cijeli dan na očima, ne trusi se i vrlo lako dobijem duljinu i volumen. Za mene je malo minus što ne daje više volumena, ali kod mojih trepavica to izrazito odlučuje četkica. A kod gumenih, rijetkih četkica volumen je ono što nikada ne dođe do izražaja.
P1250957-vert
Maskara ima još jedan veliki plus- izvrsno spaja umjetne i prave trepavice. Što je još jedan razlog zašto ju volim imati u kozmetičkom koferu.
Meni je ovo osobno jedna od najdražih maskara i mislim da činjenica moje vjernosti godinama dovoljno govori. Ako volite gumene četkice, svakako preporučujem! Kroz 2-3 poteza dobijem odličan efekt za dnevni makeup, za večernji se ipak trebam mrvicu potruditi!
Volite li Avon maskare? Koja je vaša najdraža?







Broj komentara: 12:

  1. ovo je moja omiljena maskara, koristim je godinama i ne sjećam kad sam zadnji put kupila neku drugu :) sada sam naručila Avon Super Drama, nadam se da će biti bar upola dobra kao SuperShock :)

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Meni nije, ali to je do mojih trepavica. Većini je odlična! Takao da te može oduševiti!

      Izbriši
  2. Meni nikada nije bilo jasno kako neko može da voli tu maskaru :)
    Ja sam je kupila, stavila par puta i na kraju bacila jer sam zaključila da ništa ne radi kako treba.

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. hahaha različite trepavice različito žele:)

      Izbriši
  3. Najbolja maskara ikad! Isto je koristim već sigurno 5 godina i svaki put kad sam iz bilo kojeg razloga kupila neku drugu, ostala sam razočarana. Četkica mi taman odogovara za moje trepavice, a jedino kaj sam primjetila da se dosta brzo nakon otvaranja malčice osuši. Ali sve u svemu, bolju još nisam probala :)

    OdgovoriIzbriši
  4. gotovo da nema avonove maskare koju nisam probala! vise su mi draze klasične četkice za razliku od ove koju ima super shock

    OdgovoriIzbriši
  5. Ja još nisam probala Avon maskare. Iako mi se ova čini dobra a sviđa mi se i ambalaža. Imam trenutno neku jeftinu Catrice maskaru, ali bi htjela probati nešto bolje no obično ne ostane novaca i opet uzmem najjeftinije hehe.

    OdgovoriIzbriši
  6. Imala sam je u zelenom pakovanju. Ok je i samo to, ništa posebno... Ali u svakom slučaju volim Avonove maskare

    OdgovoriIzbriši
  7. ujna je moj diler za maskare, svako darivanje dobijem jednu maskaru, naravno Avon-ovu ... i stvarno su mi super ...

    OdgovoriIzbriši
  8. Ma na maskaru se treba i naviknuti, tj na nacin nanosenja.. Ova maskara mi je medu najdrazima i bila mi je grozna prvih par puta i drago mi je da sam ju nastavila koristiti. Veliki minus mi je kod nje sto se brzo susi i kratko traje

    OdgovoriIzbriši
  9. Avon maskare imaju super četkice,ali mene od njih peku oči pa ih ne koristim :(

    OdgovoriIzbriši
  10. Jako dobra maskara i često je kupujem,ali moj all time favorit u avonu je SuperMagnify maskara

    OdgovoriIzbriši