2. pro 2012.

Upoznajte Dunju Tadić i osvojite Ženski rokovnik

Ponekad je blogerima teško počet pisat post, jednostavno riječi ne naviru. Meni sada riječi naviru, ali toliko je emocija koje sa vama želim podijeliti da ih je teško sve uobličiti.
P1240527

U petak sam na Facebook stavila ovaj status: Danas sam provela divan dan sa divnim osobama. Sretna sam jer ćete jednu i vi moći malo upoznati! Nemate pojma kako me ispuni kada upoznam pozitivne, vrijedne i uspješne ljude Puno vas je lajkalo tu obavijest, kao da ste sa mnom dijelili te emocije. U petak sam upoznala jednu prekrasnu osobu (da se ne osjećaju zapostavljeno- volim ja i druge dvije predivne žene sa kojima sam se družila), ali ovo j bio moj prvi susret sa Dunjom. U vrijeme, kada na žalost sve više upoznajem ljudi kojima smisao života postaje pljuvanje po drugima, a sve manje trud da nešto naprave od svog života, divno se maknuti od toga i pronaći nikog toliko pozitivnog. Vrijednog, uspješnog ali i punog ljubavi i velike životne snage kao što je Dunja Tadić. Divno je kada vam 2 sata kave proleti i kada na rastanku poželite zagrlit osobu koju ste tek upoznali, ali vam se to ipak učini neprimjerenim.
Tako mi je drago da sam na tu kavu ponijela kameru, jer zaista želim da i vi osjetite njenu energiju! Vjerujte mi ni dan vam više neće biti siv!


Prije nego krenemo na darivanje, htjela bi reći 2,3 riječi o Ženskom rokovniku. Meni je cijela koncepcija idealna. Dunja kao da mi je čitala misli kada mi je poklonila šareni, jer mi je taj bio i najljepši. Njega sam ujedno i naručila za poklon od frendice, ali ju je Dunja preduhitrila. Oduševljena sam ogledalom i šarenim dizajnom jer ga mogu u svojoj prevelikoj torbi naći. Oduševljena jer je moja draga prijateljica, Katarina i njen blog La Passion pour la Fashion upisan već na stranici gdje ću upisivat blogere! A posebno sam oduševljena stranicama u kojima ću zapisivat kućni budžet i blokić za pisanje popisa za shopping. Dvije stranice za samopregled dojke u kojima je postupak detaljno objašnjen. Sviđa mi se to jer nas potiču da se redovito pregledavamo, ne samo u 10 mj.
U videu je Dunja najavila darivanje i obećanje je ispunjeno. Jedna od vas će imati priliku osvojiti Ženski rokovnik po izboru! Samo ispunite formu u nastavku!

Ženski rokovnik potražite na njihovoj web stranici i na Facebook stranici.
Pravila:
1. Vaš email
2. Odaberite jedan od načina na koji me pratite
3. Ime i prezime/nick pod kojim ne pratite na odabranom načinu
4. Sherajte/tvitajte o ovom darivanju – ovaj postupak ponavljajte svakodnevno i svaki dan popunite formu. Time ćete svaki dan ostvarit dodatni ulaz u darivanje. Molim samo neka objave budu javne i svakako uključite tag@Maybe's New start za FB ili @maybesnewstar za Twitter.
    Darivanje traje od danas 2.12.- 16.12.2012. do ponoći!
    Otvoreno je internacionalno! Ali imate na umu da je pisan na Hrvatskom!
Sretno svima!
Love,
Maybe


















2 komentara:

  1. Držim si enormne fige ... reći ću i Ivi da mi drži :))

    OdgovoriIzbriši
  2. Ja ne mogu vjerovati. Prošle sam godine radila predavala engleski u vrtiću, i jedna mi je mama poklonila upravo Ženski rokovnik nakon božićne priredbe! I sad naletim ovdje na te rokovnike!!! A rokovnik je preeeeeeekrasan! Nadam se da ću i ovu 2013. godinu ispunjavati jedan :)

    OdgovoriIzbriši