19. stu 2012.

theBalm Stainiac „Beauty queen“

IMG_5249 Ponekad neke stvari držim u ladici i koristim ali nikako da napišem recenziju za njih. Prije jako puno mjeseci sam na theBalm stranici osvojila 4 rumenila i 3 Stainiac dugotrajna ruža/rumenila. 2 sam podijelila a jedno zadržala. Recenziju i swatcheve predivnih thBalm rumenila možete naći ovdje.

IMG_5251
theBalm Stainiac je lip stain za usne koji fizički izgleda kao sjajilo ali je i  rumenilo. Neka vas ne šokira tamna boja, jer na licu izgleda potpuno prirodno. Kao rumenilo daje zdravi rumeni izgled obrazima. Kao lip stain samo pojača i zarumeni boju usana sa nijansom crvenog vina.
Možda sam ga jednom ili dvaput koristila kao lip stain jer mi ima grozan okus ako ga slučajno dotaknem sa usnama. Dosta je ljepljiv dok se ne upije u usne a trajnost mu nije specijalno duga. Iako se gotov uopće ne kopira na šalice/čaše, s vremenom ipak nestaje. Nije vječan.
IMG_5252
Kao rumenilo me oduševio. Traje satima. Dobro se blenda ali morate biti jako brzo, jer inače ostavlja trag. Obožavam što daje rumenu boju licu i idealan je za hladne dane kada postanem poprilično svjetla. Usporedbe radi- dobit ćete boju Snjeguljičinih obraza.
Cijena mu je 17$ na njihovoj stranici.
Jeste li isprobali theBalm ili bilo koje druge lip stainove? Volite ih? Znam da su neki hvalili a neki kudili Catrice lip stainove?
Love,
Maybe
P.S. Ne zaboravite na DALJEPOTI.HR darivanje, Flormar darivanje i Avon darivanje. a igramo se i na Facebooku:-)









Broj komentara: 6:

  1. Nisam nažalost nikad probala ništa njihovo. Šparam da svu lovu potrošim na Flormar hahaha znaš da sam opsjednuta njima. Možda poželim za Božić onaj puder od Balma, predivan je! I rumenila isto jao jao! :)

    Pusa Ano!

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Ma njihovo je divno<3 mislim da sa ničim nećeš pogriješiti

      Izbriši
  2. thebalm proizvode nisam isprobala, ali su na wish listi, pogotovo rumenila :slin:
    ja imam jedan lipstain od catricea, totalno je los :/
    Nisu neki novci pa ajde.. :)

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Men je uvijek žao, makar platila par kn kada je proizvod koma. Šteta za Catrice, mogli su biti odlična investicija

      Izbriši
  3. thebalm imaju u talijanskom lancu parfumerija La Gardenia. Nažalost, ne drže ga u svim poslovnicama, ali evo popisa gdje ga imaju http://www.lagardenia.com/Uploads/File/THEBALM_elenco_negozi3.pdf

    Najbolja vijest je ta da su cijene gotovo identične onima s američkim web stranicama.
    Tako sam i ja kupila rumenila.
    Ovaj Stainiac mi se nije svidio. Uživo mi je tekstura bila nekako - bljak.

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Hvala ti za ovu informaciju jer iz Italije mogu sve nabavljati! dem ju odmah pogledati!

      Izbriši