30. stu 2012.

Avon palete sjenila/ Famme fatale & Attraction

P1220370
Jučer sam se sjetila da vam dugujem ovu recenziju već odavno. Sjenila su pofotkana već odavno kao i swatchevi, a ja nikako da ih recenziram. Krenimo na jednu brzopoteznu.
Ovo je klasična paleta od 4 sjenila kakve su uvijek dostupne u Avonu. Ponekad se neke povlače iz prodaje, neke dolaze i tako u krug. Palete su predstavljene jesenas u sklopu Famme fatal kolekcije i dostupne su u redovnoj prodaji.

P1220408
Famme fatale
IMG_5237
Ova sjenila su tvrdo pečena, što meni nije omiljena verzija jer je za jaču pigmentaciju potreban gusti kist ili aplikator. Aplikatori koji se dobiju sa njima su super pa ih iskoristite. Kvaliteta sjenila koja je meni omiljena je na mat nijansama (bijela i ljubičasta). Ne praše se a daju odličnu pigmentaciju. Najveći razlog zašto ne volim tvrdo pečena sjenila je što se ljepota sjenila izgubi od palete do oka.
P1220392
Attraction
IMG_5235
Video sa Attraction paletom pogledajte ovdje.
Što se trajnosti tiče, tu su u prosjeku, na masnim kapcima se počinju nakupljat nakon cca 3 sata, tako da ih ja u 99% slučajeva koristim sa bazom za kapke.
Cijena u aktualnom katalogu je 59 kn.
Volite li Avon palete? Koja vam je omiljena?
*PR uzorak





4 komentara:

  1. Nisam probala u zadnje vrijeme niti jendu njihovu. U prvoj mi se sviđa ovo zlatno baš, a u drugoj prva dva sjenila baš imaju krasnu boju :)

    OdgovoriIzbriši