29. lis 2012.

NYX Baza za kapke 03

P1230667  Ovih dana sam počela opasno recenzirat zaostatke od ljetos. Danas nastavljamo u tom tonu.
P1230693NYX bazu sam uzela jer sam mislila sa njom riješit posvjetljivanje hiperpigmentacije i da mi bude baza za kapke. Čitala sam o njoj i da je dobra i loša. Nekima je kao baza država savršeno, nekima nije. Ja sam u skupini kojoj se nije pokazala dobrom kao baza.
Baza se mora zalijepiti na kapak da bi držala sjenilo na mjestu satima. Međutim,ova baza se tu nije pokazala idiličnom. Nakon svega sat vremena sjenilo bi se počelo povlačit u pregibu. Od nje nikad nisam doživjela da se baš zalijepi na kapak, kao npr Too Faced SI baza. Zato sam ju počela koristit kao korektor i pokazala se odličnom. P1230674
Nema potpuno prekrivanje, treba ju doradit ili ju nanijet na bazni korektor/kauflaž, u težim slučajevima. U lakšima prekriva od prve. Zbog žutog podtona koje u sebi ima paše mi na podton kože i još bolje skriva nedostatke.
P1230673
Kao korektor ulazi u bore, ne pretjerano ali se vidi. I čak se niti tu ne lijepi kako bi kao baza trebala. Ako ju koristite na klasičnu bazu za kapke da sa njom ujednačite kapak, onda će odlično pojačat pigmentaciju sjenila. Kao korektor sam ju koristila u ovom videu, pa škicnite.
P1230715
Bazu sam kupila na eBayu. Kod nas je dostupna u „Šminka i to“, koji na staroj adresi u Vlaškoj posluje do 31.10., kada se seli na on line prodaju.
Baza je dostupna u još dvije nijanse: 01- white i 02- white pearl. 03, koju ja imam je skin tone. Planiram uzet još i 01, jer mislim da bi mogla odlično zamijenit njihovu Jumbo olovku u nijansi Milk.
Jeste li isprobali ovu bazu za kapke? Volite li NYX?
Love,
Maybe









Broj komentara: 8:

  1. Al' baš " pojača " boju sjenila ...

    OdgovoriIzbriši
  2. Imam ga ni ja, uvijek je negdje sa strane. Jednostavno nije bilo razloga da mijenjam moju Art deco bazu..

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. meni AD na žalost nije pomogla, preslaba za moje kapke

      Izbriši
  3. Ovu bazu nisam probala,jer imam savrsenu,ne odustajem od mog Coverderm-a koji i najjeftinije,najbezveznije sjenilo uspije drzati na kapcima ama bukvalno cijeli dan:) Od Nyx-a volim sjajila i ruzeve:)

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Coverderm nikako da probam, morat ću ju nabavit nekako.

      Izbriši
  4. mislila sam je i ja naručit,al kad je tako loša,onda nista

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. ako ti nisu pretjerano masni kapce,onda ti je ok.

      Izbriši