2. lis 2012.

Manhattan 2u1 korektor & fiksirajući puder



 Drage moje, ovo je stvar koju sam puno puta spomenula u favoritima a nikako da ju recenziram. Što je velika greška, jer ovo je (u mojem slučaju) jedan od najboljih drogerijskih korektora. Mana je samo što dolazi u samo 2 nijanse. I da, ovo je stvar koju ću potrošit do kraja.


Nijansa koju ja imam je #30 Natural beige , topla nijansa boje kože sa žutim podtonom. Posebno mi se sviđa što je i transparentni puder u pripadajućoj nijansi pa dodatno potopli područje oko očiju, gdje ga ja najčešće koristim.

Ovaj korektor ima gotovo potpunu moć prekrivanja (cca 90%), što uglavnom testiram na području oko očiju- prekrivanje hiperpigmenatcije (znam, dosadna sam sa time, ali vjerujte mi, ovo je jedan od boljih testova). Za potpuno prekrivanje koristim ga u kombinaciji sa ljubičastim KIKO korektorom (klik za recenziju) a žuti fiksirajući puder dodatno „utopli“ to područje, dakle dodatno prekrije. A ne stvara osjećaj umjetnog, neprirodnog. 

 Korektor se minimalno uvlači u bore i ostala udubljenja na koži, no ako se potapka i fiksira transparentnim puder, uvlačenje je gotovo nezamjetno.

Ambalaža je jednostavna, prosječna. Sa ničim ne iskače posebno. U gornjem dijelu se nalazi korektor, s time da poklopac sadrži ogledalo. Lijepo da su ga stavili, ali tako malo ogledalo ne znam čemu točno služi. Nakon što se poklopac (sa korektorom) odvrti doći ćete do fiksirajućeg pudera. U kompletu sa puderom dolazi i minijaturna okrugla spužvica, koja se meni pokazala potpuno beskorisnom, ali eto, netko možda nađe svrhu.

Iako nekako izbjegavam ovu kozmetiku (ne znam ni sama točno zašto), vrijeme je da to promijenim. Cijena je oko 40 kn a možete ga nabaviti u drogerijama koje drže Manhattan kozmetiku. Gramaža na žalost ne piše. Druga nijansa je #32 i rozog je potona.

Da li ga preporučam? Svakako! Osim dobrog korektora dobit ćete odličnu, malu kompaktnu stvar za putovanja!

Broj komentara: 16:

  1. super! ja sam istog podtona,znaći da ce mi odgovarati! tnx!

    OdgovoriIzbriši
  2. Da bar rade verziju samo sa korektorom. :D *want*

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. slažem se, iako je puder skroz iskoristiv

      Izbriši
  3. " Podtona " izvini što ispravljam :$ ...
    ja imam Manhattan loose powder i ne da je dobar već fantazija,od njega mi se T-ZONA ne ucakli skoro nikako . A probaću i ovo ...

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. ništa, moja greška. desi se.-)

      kad svoj potrošim probat ću Manhattnov loose powder. hvala na preporuci

      Izbriši
  4. Baš sam ga neki dan vidjela i drago mi je što si napisala recenziju.. mislim se da li da naručim L.A. Girl HD concealer ili da kupim ovog... :)

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Za LA Girl nemrem garantirat, ali za ovj znam da je odličan!

      Izbriši
  5. Manhattan je jedan od onih brendova kojima je definitivno posvećeno premalo pažnje! Imaju sasvim ok proizvode, ali vjerojatno zbog neatraktivne ambalaže ne dolazi do izražaja.. :S

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Odlično si to rekla, ambalaža ih uvija iako je kvaliteta odlična!

      Izbriši
  6. Moram nabaviti ovo. :DD Da bar rade samo korektor. :D I da je jeftinije. xD


    P.S. Maybe, imam giveaway pa svrati ako hoćeš. ;) http://sarasmagicalworld.blogspot.com/2012/10/giveaway-international.html

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Svratim:-) Nisam već dugo bila jer nisam stigla posjećivati blogove zbog ispita, ali sada sve nadoknađujem!

      Izbriši
  7. Baš sam u potrazi za dobrim korektorom i imam slične probleme kao i ti sa područjem oko očiju, nadam se da mi neće biti presvijetao:/

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Uvijek možeš malo podloge potapkati po njemu:-)

      Izbriši
  8. Wow, ovo mi se cini super, trebalo mi je takvo nesto! Nisam ga vidjela kod nas u BiH, nadam se da ga ima...

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Vjerujem da ima, smao su jako mali pa treba dok se uoče:-)

      Izbriši