19. lis 2012.

FOTD & NOTD

P1230302
Sinoć sam bila na CAP. Glavni razlog odlaska je bila revija JEL LEG brenda. Poznanstvo sa jednom od dizajnerica i druženje sa prijateljicama uvijek me potakne da si dam truda kod sređivanja. Tako da sam jučer krenula sa tom pričom sat vremena ranije pa je ostalo vremena i za poslikati se. Oprostite mi što slike nisu najbolje, jer sam slikala pod umjetnim svjetlom. A fotić, koliko god da je dobar ne hvata dobro kožu pod umjetnim svijetlom. Vrijeme za štednju i da kupim pravi fotić.

P1230303
Kad imam priliku, volim isprobavati nova sjenila koja čekaju svoje vrijeme za recenziju. Avon „Femme fatale“ paleta je došla na red. Točnije, petrojel tirkizno sjenilo koje je idealno za jesen. Dok sam njega nanijela na pregib kapka,po sredini kapka sam stavila Urban Decay „Toasted“ nijansu koja je shimmer tamno roza. Malo igre sa mat bijelim sjenilom ispod obrva i na unutarnjem kutu oka. Na waterline sam stavila zelenu Flormar olovku. Crne Flormar olovke, ujedno i među skupljim njihovim olovkama (40 kn) savršene su za waterline jer ne mrdaju satima. Sve sam dopunila Rouge Bunny Rogue tušem kojeg obožavam i nekoliko slojeva BeYu Beauy Queen maskare.
P1230336
P1230332
Lice sam konturirala NYX „Taupe“ rumenilom. Konačno smo se nas dvoje sprijateljili i zavoljeli. Treba mu ta doza „topline“ koju dobije lice nakon što se na taupe nijansu nanese bronzer ili u jučerašnjem slučaju Diego Dalla Palma mat smeđe rumenilo. Za kraj sam dodala Guipure rumenilo iz Sleek „Lace“ palete i Kikovog mousse highlighera.P1230304Za usta sam se odučila za minimalizam. BeYu Hydro Star ruž u nijansi #324. Kremasti nude rozi ruž.
P1230290  Notki su pravi jesenski. Max Factor „Mud sling“ kao bazni lak i preko njega jedan sloj Don Juan laka koji je dao sav taj shimmer.P1230287Već sam na fejsu stavila haljinu, ali moram ponovit. Bila je to ljubav na prvi pogled i ako će mi dobro stajat u živo, bit će idealan poklon koji si želim poklonit za diplomu. Važno je naći opravdanje:-)
jet_lag-6_jpg_1350630552.jpg$min$550$0$$$ Foto:buro24/7
Sretan petak:-)
Love,
Maybe



Broj komentara: 9:

  1. Jako lijep makeup,elegantan,kako tebi i pristaje:)I nausnice su mi se bas dopale,super detalj:)Haljinu sam vec komentarisala na Fb,al da ponovim jos jednom savrsena je :)

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. hvala mila:-) nadam se da će mi idobro stajati

      Izbriši
  2. gdje kupuješ Don juan lakove? jel ima i ruževa njihovih tam za kupit? :O

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. kupila sam ih u Novom Sadu kada sam bila u 5 mj. kod nas ih nigdje nisam vidjela

      Izbriši
  3. damn, šteta... čula sam da su im i ruževi super, u rangu Golden rose-a =)

    OdgovoriIzbriši
  4. njezan jesenski makeup. boja laka je divna

    OdgovoriIzbriši
  5. nema komentara a pisala sam ih na ovim i prijašnjim postovima. makeup je super i sviđa mi se boja laka

    OdgovoriIzbriši