19. lis 2012.

Žena ženi…

Već se naveliko piše da je 10 mj posvećen borbi protiv raka dojke. Doduše, borba traje svih 365 dana u godini. Na žalost, rak je pošast današnjice. Jednom sam čula od jedne osobe da ga izjednačuje sa prehladom. Što je potpuno krivo i u najmanju ruku ponižavajuće. Jer od prehlade (osim iznimno jake) ćeš se izliječiti, od raka nije uvijek pravilo.

197564_539092359438395_736385485_n

P&G i Konzum 10 mjesec su posvetili borbi protiv raka dojke i zajedničkim snagama, sa nama, odlučili financijski pomoći Udruzi Europa Donna Hrvatska. Svakim kupljenim proizvodom u Super konzumu i Maxi Konzumu, 4 P&G brenda: Always, Pantene, Venus i Oral-B dobit ćete (ako se istovremeno kupe) ELFS narukvicu. A u bilo kojem Konzumu, ako kupite bilo koji od ta 4 proizvoda 1 kn ide udruzi.

Akciju „Žena ženi“ možete osim kupnjom podržati na još jedan način. Jedan od njih je da podijelite naslovnu fotografiju na mom Facebook fan pageu(fotografija je preuzeta sa Pantene Facebook stranice).

Pratite me na Facebooku jer se danas igramo:-) sa P&G-jem!

Love,

Maybe

4 komentara:

  1. lijpo od tebe da si se angazirala oko toga!

    akciju sam podrzala kupnjom proizvoda sva 4 brenda na 1 racunu u konzumu i za nagradu dobila preslatku elfs narukvicu! odabrala sam ljubicastu :D

    OdgovoriIzbriši
  2. Pohvalno i jako lijepo od tebe,svaka čast :* <3

    OdgovoriIzbriši