28. lis 2012.

Favoriti tjedna #6

   P1230658Danas je pao prvi snijeg. Volim snijeg. Volim se igrati u njemu:-) volim kako se Loli svake sezone iznova čudi što nam je to došlo, pa onda počne ludovat.
P1230666Ono što ne volim je promjena rutine njege lica, tijela i kose koja nam dolazi. Volim kape, ali mrzim ono što rade kose. Odlučila sam ove godine preduhitrit nedaće pa se na vrijeme posvetit licu i kosi. Uzela sam neki dan u Mulleru njihovo jojobino ulje. Znam, vjerojatno nije kao iz specijaliziranih prodavaonica, ali iskreno. Briga me dok djeluje. Djeluje i već nakon prvog nanošenja sam vidjela razlike u kosi. Sada će Phytodess Symbio Sun imati pravu funkciju- održavanje vlage u kosi. Ovak ju je samo držao na životu.P1230659Makeup je ono što mi je ovaj tjedan bilo zadnje na pameti. Ne znam točno zašto,ali nisam imala volju za šminkanjem. Otkrila sam super jednostavnu i brzu kombinaciju makeupa- sa BeYu Biggi olovkom u saten taupe nijansi, koja uopće nije taupe nijansa (recenzija i swatch). I crnog Urban Decay sjenila. Blackout je mat crno sjenilo (recenzija i swatch).P1230664
Sada se pripremam konačno prebojat ovu lampu. Da, znam, totalno je out. Iz ranih je 80'-ih i godinama smo brat i ja uz nju učili. Pa smo je zamijenili modernijima. I na kraju sam ju donijela sa mora prije nekoliko mjeseci. Pa sam još toliko mjeseci razmišljala u koju boju. I koji motiv. I eto, konačno sam odlučila i idem ju prebusit da skinem boju. P1230718 Malo sam se umorila od bloga. U biti, točnije bi bilo rečeno od toga da se žurim sve redovito objavit. Sada sam opet svoja. Vraćam se svakodnevnim postovima, a nadam se i 2x dnevno. Bližimo se 2 godišnjici bloga:-) hvala vam svima koji ste uz mene. Razmišljam čime vas razveselit. Nešto ću smisliti.
Uživajte u tjednu koji slijedi i iskoristite ga najbolje moguće!
Love,
Maybe



Broj komentara: 6:

  1. Ja sam uzela u Muller-a tako slično zapakirano bademovo ulje za tijelo i skroz mi je dobro :)

    OdgovoriIzbriši
  2. Moram to jojobino ulje probati! Ova paleta je neprežaljena, šteta što ju nisam uhvatila! :(
    Jeiii, i čestitke na dvogodišnjici :)
    Puse Ano!

    OdgovoriIzbriši
  3. sviđa mi se boja olovke! lampu sam imala sličnu i veću ona koja se moze razvuć preko stola sa onom žicom sa strane. kakav god joj bio makeover biti ce super :)

    OdgovoriIzbriši
  4. Cao!prvo moram da kazem da ti je blog super!!:-D a imam jedno pitanje:-) zanima me gdje bi se mogla kupiti kozmetika od urban decay (zivim u Sloveniji a kod nas toga naravno nema -_-, pa me zanima gdje bi se mogla naci kod vas?mozda u Zagrebu?:-)) ee da jos jedno malo pitanje :-D ako slucajno znas dali bi se negdje kod vas mogla naci jos i Freeman maske za lice?:-)

    Havala i puno pozdrava iz Ljubljane!!:-)

    OdgovoriIzbriši
  5. Jao paletica! <3 I ja volim snijeg al sve se bojim kako će ga bit sve manje.. :/ Kad se sjetim kak sam ko mala se skoro izgubila u njemu koliko ga je bilo.. :D

    OdgovoriIzbriši
  6. divna paleta i boja olovke

    OdgovoriIzbriši