7. lis 2012.

Favoriti tjedna #3


Iza mene je super vikend. Gotovo je sa učenjem i baš je uživancija biti bez takvih obaveza. Zato sam subotu provela samo sa divnim ljudima, prijateljima koje volim i koji me ne opterećuju. Divno je to napravit sa vremena na vrijeme…

Zato sam današnji dan posvetila čišćenju i tek sada uhvatila vremena za pisanje posta. Htjela sam biti karakter i ne preskočit tjedan. Uglavnom, ovo je vikend favorita a od idućeg tjedna idu recenzije i  videiJ velik dio stvari (osim jedne) sam spomenula u videu sa favoritima. Pa krenimo od nje.




NYX spring paleta – koju osvojila na natjecanju na Facebook stranici shopa „Šminka i to“. I to posebno ovo smeđe  sjenilo. Dugo sam tražila smeđu, neutralnu nijansu koja će odlično sjesti i bez korektora a da je mogu nositi za dnevni smokey. Ovo su moja prva NYX sjenila i stvarno sam zadovoljna sa njima. Minimalno se truse i odlično blendaju.


Avon Ideal Flawless mousse podloga me maksimalno oduševila, jer do sada nisam imala dobra iskustva sa mousse podlogama. Tako mi divno sjeda na koži da je ne mogu prestat hvalit.


A Avon „Attraction“ paleta je idealna dnevne/večernja paleta za brze makeupove. Mana kod avon sjenila je što su pečena pa treba ili čvršći kist ili aplikator za nanošenje. Prednost je što je aplikator odličan.


I zadnji ovotjedni favorit je Batiste suhi šampon. Dakle, ovaj tjedan je bio moj spas jer zaista nisam imala vremena,ne samo za pranje, već za feniranje kose! Ali dobila sam puno vaših prijedloga gdje ste me uputile na Balein šampon koji je skoro pa duplo jeftiniji a isto odličan, tako da njegovu kupovinu više neću ponoviti. 

Što ste vi najviše voljei ovaj tjedan? 
Love,
Maybe

Broj komentara: 6:

  1. Paletica iz NYX-a je ko bombonica:)

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Paletica je totalno oduševljenje, jer mi na netu nije izgledala toliko dobro!

      Izbriši
  2. Ove Avon palete su i meni nešto za čim često posežem :)

    OdgovoriIzbriši
  3. Bok! Koristim mousse pudere od kada su dosli na trzište. Trenutno imam Lorealov metamorphose i nakon što si nahvalaila Avonov mislim si ga naručiti. Realna si u recenzijama i to mi je super. Koja ti je ta nijansa na slici? Mislim da bi meni ta stajala.

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Hvala ti na kompilmentu, trudim se biti što objektivnija da nekome olakašam odabir. Nijansa je - natural beige.

      Izbriši