21. ruj 2012.

Tko sam ja? OOTD/FOTD

Petak je! Konačno! Za mene ovaj petak znači da je većina ispita gotova i da je za sljedeći tjedan ostalo još sitno i onda kraj!! Vrlo često dobivam pitanja da vam se malo više predstavim, malo intimnije. Umjesto da odgovaram na pitanja danas ću vam pokušat predstavit sebe kroz OOTD koji sam nosila neki dan faks.
  1
 
Tunika, parka i gumenjače. Moja su idealna kombinacija za jesen. Ugodnost prije svega. Baš tako i u privatnom životu, ugodnost prije svega tražim. Davno sam prestala ugađat svima i pratit sulude trendove koje ne volim i u kojima se ne osjećam ugodno. Da, ponekad ću obući štikle od 12 cm, crvenu ili crnu haljinu, ali za svaki dan, onda kada nije nužno da izgledam besprijekorno, onda sam ovo ja. Možda i preopuštena, možda malo šlampava ili čak i klošarski,ali to sam ja. I znam, ovo nije outfit koji bi bio primjeren za blog, jer nije ništa ekstra. Ali to sam ja.:-)
fotografija5
Volim nosit stvari godinama. Ne pratim slijepo trendove. Ne idem ciljano u shopping , osim ako baš ne ostanem bez nečeg. Kupujem spontano i prema osjećaju. Recimo ovu jaknu sam kupila ljetos u Pandorfu. Slučajno sam naletjela na nju i bila je to ljubav na prvi dodir.
fotografija2
Makeup koji ja nosim svakodnevno je minimalizam. Koristim zadnjih dana BeYu BB kremu koja je ultra slabog prekrivanja, malo pudera u kamenu i to je to što se lica tiče. Ok, naravno, bez rumenila nikud. Kao niti korektora, ali neki teški makeuovi ne dolaze u obzir.
fotografija3
A sad vas pozdravljam. Nadam se da vam je ovakav OOTD bio zanimljiv. Večeras me čeka ženski izlazak i nemate pojma kako mu se veselim. Same mi ženske, dobra muzika i puno sati plesa. Kakv je vaša idealan izalazak?
P.S. koga zanima:parka: MEXX, tunika Benetton, traperice Diesel, gumenjače no name i torba (kao i uvijek, da ne mijenjam torbu redovito jer sam ljena za to Lacoste).
P.P.S. sve slike su sliakne mobom, oprostite na tome!
Žalim vam ugodan vikend!
Love,
Maybe












Broj komentara: 11:

  1. Volim osmijeh tvoj, baš dobro ti stoji.. :)
    Lajkam ovaj post, i slike i sve, najviše činjenicu da si zaista to što jesi i ne pretvaraš se i glumiš neku 'facu'. Samo nam ostani uvijek takva! kiss

    OdgovoriIzbriši
  2. Pa predivna si, tako opuštena i normalna. :))

    OdgovoriIzbriši
  3. Ovo je jedan bas sladak post :) :)

    OdgovoriIzbriši
  4. OMG inace ne volim ni parke ni gumenjace ak kad vidim kak tebi dobro i simpaticno stoje,dođe mi da si kupim! meni to bas izgleda kao outfit za faks,setnju ili kavicu,onako lezerno i lijepo :)

    OdgovoriIzbriši
  5. A gdje su kupljene gumenjače? :DD

    OdgovoriIzbriši
  6. Odličan post, sviđa mi se ideja! I šta pričaš, opće nije običan i dosadan outfit, meni se baš sviđa i svakako je vrijedan objave na blogu ;)) Lexie

    OdgovoriIzbriši
  7. Jao bas si slatka pozzzz od ane :D

    OdgovoriIzbriši
  8. simaptičan post! takva sam i ja,kad nesto kupim nosim godinama i udobnost prije svega :)

    OdgovoriIzbriši