6. kol 2012.

AVON Glow perlice- recenzija & tutorijal

P1190546
Prije mjesec dana, na ItGil eventu smo za poklon od Avona dobile (među ostalim) i ove perlice. Volim bronzere, volim rumenila, imam ih milijun i apsolutno UVIJEK trebam još koje.
P1190547Avon perlice su već godinama na glasu kao jedne od boljih na tržištu. Meni su ovo 3. njihove perlice i mogu reći da ih apsolutno obožavam.P1190556Iako sam u videu napravila recenziju njih a na kraju i tutorijal, ipak imam potrebu reći još koju pametnu o njima. Taj divan prirodan, ne prešljokičasti sjaj koje one daju i to malo boje me doslovno očarava! Obožavam ih zbog toga. P1190567Daju toplinu licu, daju mi izgled Grčke božice koji nekako uvijek povezuje sa osunčanom puti. Koji je topao, ne prenaglašen, prirodan i savršeno pristaje i plavušama i crnkama. Sve to daju ove perlice.P1190818Perlice su kombinacija zlatne, smeđe (mat) i rozo smeđe nijanse. Na swatchu se tek vidi nešto tamnija nijansa nego ruka i upravo ta nijansa daje čar ovim perlicama.CAM_0071Kada je u pitanju trajnost, one su iznad prosjeka (za mene je taj prosjek 4-5 sati), tek nakon 7,8 sati će polako nestajati sa lica. CAM_0069Što reći o makepu? Ljetni je, ističe oči koliko treba, da nisu prenaglašene. Treba vam 5 minuta za njegu izvedbu i meni je divan. A nadam se da će se i vama svidjeti.
Pogledajte u videu kako koristiti ove perlice i kako sam napravila ovaj makeup.

 
Nadam se da vam se svidjelo!
Kako izgleda vaš omiljeni ljetni  makeup dodatak?
*PR Uzorak
Hvala što ste svratili!
Love,
Maybe





Broj komentara: 10:

  1. Jednostavan, a vrlo efektan ljetni make-up! Sviđa mi se. :)
    Zaljubila sam se u ove kuglice!
    Btw, imaš prekrasne naušnice! :)

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Hvala mila <3
      Naušnce su iz Alda i naletila sam na zadnje, obožavam ih<3

      Izbriši
  2. Već godinama nisam kupila ništa od Avona i sad se predomišljam da naručim ove kuglice.
    Baš ti hvala :))

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Do prije nekoliko godina i ja nisam niša uzimala iz Avona a onda mi je dečkova mama ponudila katalog i sad nema kataloga d anešto ne uzmem. Jednostavno ga obožavam!

      Izbriši
  3. Imam ove perlice i obozavam ih,meni je koza suva pa mi traju na licu bas dugo,maltene dok ne skinem sminku:)Make up je odlican,pravi ljetnji,bez mnogo komplikacija:)I da,nausnice su pre predobre!

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Joj, vi sa suhom kožom, kako sam ljubomorna na vas:-) vama sve stoji satima:-)
      Po ljeti jako rijetko imam volje za nešto teško na licu, mislim da su ovakvi makeupovi za mene idealni!

      Izbriši
  4. ja već četvrti put gledam video :D
    baš si lijepa ;)

    OdgovoriIzbriši