22. srp 2012.

Pantene Gloss sprej & Volume Booster sprej gel

Već neko vrijeme koristim Pantene sprejeve za volumen i zaštitu kose od topline. U videu „Get ready with me“ koristila sam oba i pokazala vam kako ih koristiti. Danas ću vam reći svoje dojmove.

volumen 

Prije nego počnem, moram naglasiti da ovi sprejevi uopće nisu namijenjeni mojoj kosi, koja je teška i gusta. Zlatna linija je namijenjena tankoj i kovrčavoj kosi, jer dodatno hidratizira. No, unatoč tome Volume booster me oduševio. Čak i mojoj teškoj kosi daje volumen koji ostaje na kosi do 2 dana. Posebno mi se sviđa kod njega što ne masti kosi. U biti uopće nemam osjećaj da ostaje na kosi nakon što ga nanesem. Ovaj gel sprej me zaista oduševio i stalna je postava moje svakodnevne rutine.

sprej

S druge strane, sprej za zaštitu kose bi rekla da je jednostavno preslab za moju kosu. Doduše, u zadnje vrijeme često koristim peglu za kosu i ne mogu reći da ne štiti kosu, ali nije ni napravio čudo. Morala sam ju dodatno hidratizirati ne bi li se isušila. Volim ga koristiti prije peglanja kose jer mi „kroti“ kosu pa ju lakše peglam (imam strašno živu kosu koja stalno bježi). Vjerujem da bi bolje rezultat pokazao na kosi z koju je stvarno namijenjen.

Kako i njegujete kosu po ljeti? Brinete li o njoj kao i o koži?

Foto by Pantene

*PR uzorak

Love,

Maybe

3 komentara:

 1. plavi panten sprej je zbilja fantastičan, nanesem ga na mokru kosu za lakše rašćešljavanje i odradi super posao a kosa mi nakon sušenja bude tako mekana da mi se čini da sam stavila masku :-D
  ljeti kosu ne peglam, ne da mi se niti sušit je fenom ;-)

  OdgovoriIzbriši
 2. Za kosu ne brinem baš toliko. Ali vidi se da je tvoja kosa predivna (posebno u zadnjem videu) tako da sigurno djeluje i ako nešto zatrebam sjetit ću se tvojih preporuka :)

  OdgovoriIzbriši
 3. najbolji lek za kosu je leti susiti prirodno
  a postoji neki crni patnene sprej, pakovanje crno sa rozim, super je, za krajeve je :)

  OdgovoriIzbriši