6. lip 2012.

Too Faced Glamour To Go II

Da li i vas čudi kako su u biti male Too Faced palete? Meni se na promo slikama uvijek čine ogromne. CAM_0844Dok sam u Sephori pregledavala njihov štand uočila sam ovu paleticu. Mini, slatku malu, sa 8 sjenila, 4 sjajila i rumenilom za samo 150 kn. Kako sam već dugo htjela upoznat se sa njihovom kvalitetom ovo je bila odlična prilika.CAM_0850CAM_0852Radi o „putnoj“ paleti koja bi trebala biti odlična za kozmetičku torbicu, jer je mala a ima gotovo sve. Kažem trebala bi, jer što se sjenila tiče imam zamjerku. Nijanse su sve shimmer, nema niti jedne koja bi bila tamnija kojom bi „obrubila“ oko. IMG_2050Smeđe nijanse nisu tamnije od moje puti kada pocrnim. I druga mana sjenilim je što se malo truse. Očekujte da će vam ogledalo svaki put biti prepuno sjenila koje se istrusilo. S druge strane, sjenila su zaista pigmentirana i dugotrajna. Swatchevi su raspoređeni po skupini prva gornje i donje 2 nijanse a na drugoj slici druge dvije gornje i donje nijanse.IMG_2376IMG_2380Lijepo se blendaju, nanose i miješaju jedna sa drugima. Možete ih koristiti suha ili mokra za još jaču pigmentaciju. Gramaža sjenila po komadu je 0,82 g, ukupno 6,56 g.

IMG_2053-horz

U donjoj ladici se nalaze 4 sjajila i rumenilo. U jedno sjajilo sam prstom zapela, a onda sam i sve ostale isprobala. Mislim da su ovo prve fotke nekog proizvoda koji je isproban prije slikanja. Sjajila su najugodnije iznenađenje cijele palete. Nisam ljubitelj sjajila (čast iznimkama) jer ne volim kad su ljepljiva, masna, itd. No ova su dugotrajna i zaista lijepo pigmentirana. 4 sata su izdržala unatoč tome što sam pila vodu, oblizivala usne, itd. Nakon 4 sata su se počela povlačiti, ali trebalo je još nekoliko sati (i čips) da bi se skroz makla sa usana. Gramaža sjajila po komadu je 0,49g, ukupno 1,96 g.IMG_2383Rumenilo mi je u cijeloj paleti najveće razočaranje. Očekivala sam rumenilo koje će mi satima stajati na licu a ne kao prosječno drogerijsko rumenilo nestati nakon 4,5 sati. Gramaža rumenila je 3,01g.IMG_2388 Sve u svemu, ovo je slatka paletica i za 150 kn dobra stvar za isprobati Too Faced kozmetiku. Nije nužna za kupiti, no ja osobno nisam požalila što sam ju uzela. Doduše, ja nisam mjerilo, jer rijetko kad požalim! Makeup inspiriran ovom paletom možete vidjeti ovdje.

Imate li koju Too Faced paletu doma? Koju bi ste mi još preporučili da kupim?

Hvala što ste svratili!

Love,

Maybe

Broj komentara: 12:

  1. lijepo izgleda. i ne cini mi se skupom :)

    niki (http://niki-veki.blogspot.com)

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Zaista nije, obzirom šta je sve unutra.

      Izbriši
  2. Nažalost, nemam ni jednu Too Faced paletu.

    Ali se zato uvijek divim tvojim paletama :)

    http://artonmyway95.blogspot.com/

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Svakako prvom prilikom razmisli o kojoj paletici!

      Izbriši
  3. bas je dobra, mogla bi si nabaviti :)
    giveaway na mom blogu :)

    OdgovoriIzbriši
  4. Ja pikiram too faced proizvode već dugo, i sve te paletice želim! Ima neki online store koji ih ima? Jer do Zg-a ne planiram još dugo :(

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Nemam pojma, ali ako želiš kupim ti ja pa pošaljem! Nije problem!

      Izbriši
  5. DAAA. Uvijek sam mislila da su vece i onda kad sam ih vidjela u sephori paf :O Ugl, ja hocu njihovu neutral paletu. I mogu ju dobiti preko apothice.com ali moram platit postarinu preko kartice ili tako nesto a ja to nemogu, a imam 70 dolara na apothici xD Ta paleta kosta 35, a netko drugi bi mogao nesto u vrijednosti ovih ostalih 35 jer je i toliko taman postarina.

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Moras sa nekim sklopit deal, ako sumnjam da je nekome to isplativo jer mora plaćati 2 poštarine:(

      Izbriši
  6. Nažalost, meni ta paletica svaki put izazove takvo crvenilo očiju da sam morala odustati od nje :(

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Ma da? Prvi puta čujem da su nekom štetila TF sjenila. Nadam se da više nisi imala tako neugodnih iskustava!

      Izbriši