4. lip 2012.

NYX Rouge cream blush #07 Red Cheeks

U nedavnom pothvatu zvanom eBay sam uzela 2 NYX stvari, druga (baza/korektor za kapke još nije stigla), a rumenilo je došlo za samo 2 tjedna.

IMG_2207 Ovo je realna nijansa rumenila, jasno vidljiv rozi podton!

Kad sam tražila (i još tražim) crveno rumenilo željela sam crveno sa crvenim podtonom a ne roskastim kao ovo. No, na kraju sam se toliko zaljubila u njega da ne žalim niti lipe.

Ovo rumenilo je jedno od najboljih i najdugotrajnijih rumenila koje sam ikada isprobala! Ide u rang sa theBalm rumenilima koje također obožavam. Za vrijeme poslovnog puta u Novi Sad sam ga testirala. Stavila sam ga na lice u 7 ujutro i u 10 navečer skidala. Nije nestalo, samo se malo smanjio intenzitet! Dovoljno da mu skinem kapi i dam svaku preporuku.

 IMG_3240 Malo sam se zaigrala sa obradom fotke, ali volim blijele pozadine pa je fotka tu iako nijansa NIJE realna.

Rumenilo nanosim prstima i blendam sa beauty blenderom. Nekako mi je to najjednostavniji način. Druga funkcija kremastim rumenilima je da mogu glumiti ruž. U subotu sam ga koristila u baš tu svrhu dragom za promociju. Prilično sam bila zadovoljna njegovom izdrživošću. Na čašu se tek počeo preslikavati nakon što sam već pila i jedna, ali ne potpuno svojom bojom već laganim tragom. Maknuo se sa usana nakon 5 sati, tj nakon potpuno pojedenog ručka. S time da je ostao samo na rubu, što je mana jer je izgledalo grozno. Kao da sam na usta stavila samo olovku za usne. Nije m uopće isušio usne, nije ljepljivo i sve u svemu meni se jako svidio i u toj funkciji.

IMG_3243Swatch na ruci. Nezblendan, blendan u debljem sloju i u tankom sloju.

Iako sam ga ja platila oko 60-ak. A kako sam se uvjerila da se radi o odličnoj stvari, mislim da ću uzeti ih još nekoliko. Želite li i vi dobro i pristupačno rumenilo svakako preporučam ovo!

Broj komentara: 9:

  1. I love the NYX Cream Blushes. This one is really pretty.

    OdgovoriIzbriši
  2. NYX je zakon.
    Rumenilo je divno i lijepo pigmentirano.

    http://artonmyway95.blogspot.com/

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. NYX je stvarno odlično mjerilo kvalitet i uloženog!

      Izbriši
  3. Obožavam njihova kremasta rumenila. Savršena!

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Nisam znala do sada po čemu su toliko savršena,ali sada znam!

      Izbriši
  4. Thank you! I will visit you:-)

    OdgovoriIzbriši