19. lip 2012.

AVON Sloutions Ageless accolade day krema za lice

Ova recenzija je trebala ići jučer, ali preko dana sam učila za ispit, a navečer nakon ispita sam shvatila da mi je bolje prošetat po gradu dok Sunce ne zađe nego po vrućini kući. Na kraju sam se doma srušila u nesvijestJ od umora i vrućine.

Jučer, pod 30+ C bila je prava prilika za dodatno testiranje matirajuće kreme iz Solutions Complete balance day kreme za lice. Stvarno lijepo radi krema. Znoj ne može zaustaviti, ali nekontrolirano mašnjenje T-zone itekako može. Preporuka za ove pakleno vruće dane.

 IMG_2594

Nakon digresije, vratimo se mi na recenziju kreme koju vam danas predstavjam. Ova krema namijenjena je osobama starijim od 40 g te kažu za nju da sadrži sesbaniju koja sadrži fitonutrijente zaslužne za proizvodnju kolagena, elastina i hidroproteina. Dakle, laički rečeno mora učvrstiti kožu izgledati zategnutije.

Obzirom da je ova krema namijenjena damama od 40+ godina, koristila ju je moja mama. I evo njezinog mišljenja nakon skoro 2 mjeseca korištenja.

IMG_2598

„Bore nisu nestale, ali je koža živnula i postala je stvarno hidratiziranija. A i krema nije pregusta pa se relativno brzo upija, ne stvara filter ispod kojeg mi koža ne diše. I prefino miriše, cvjetno, ali ne preagresivno“.

Mami se krema zaista svidjela, pa će svako u svom sljedećem Avon shoppingu kupiti i noćnu a i ovu nastavit još dugo koristiti.

U aktualnom katalogu ju je moguće kupiti samo u kompletu sa noćnom kremom za 89 kn.

PR uzorak

Love,

Maybe

4 komentara:

 1. I ja sam poput tebe - iako volim ljeto zbog ljetnih haljinica, mora i ostalog, vrućine me ubijaju i doslovno se mogu srušiti u nesvijest od vrućine i umora.

  http://artonmyway95.blogspot.com/

  OdgovoriIzbriši
 2. Ne znam ni sama da li da uopće vjerujem ijednoj kremi protiv bora. :/ I moja je mama koristila razne kremice, i davale su sličan učinak kao i ova Avonova.

  OdgovoriIzbriši
  Odgovori
  1. Iskreno, niti ja, mislim da sve to poalo ima jo-jo efekt,ali barem kad se mažem imam osjećaj da nešto radim na sebi.

   Izbriši