30. svi 2012.

Lancome Doll Eyes maskara

Maskara o kojoj se priča već mjesecima je upravo ova maskara. Na naše tržište je došla prije nekoliko mjeseci i dostupna je na svim mjestima koji prodaju Lancome.IMG_0347Gusta četkica omogućuje vam da zaista istaknete svoje trepavice. Formula maskare je odlična, niti pregusta niti prerijetka. Traje na trepavicama doslovno od 6 ujutro do 12 navečer i još ju morate skidati. Intenzitet ne popušta!
IMG_0354Obožavam kako istakne trepavice, kako se zbog svog specifično oblika (šira je na korijenu a uža na kraju) da divno, lagano i precizno nanositi na oči. Bez problema ćete sa njom namazati i one najsitnije trepavice kao i donje trepavice bez da se zamažete. A moje donje trepavice su toliko tanke da ih je uopće teško i vidjeti a kamoli nešto napraviti od njih.
IMG_2081_thumb[1]Naravno, ova maskara ima manu. Cijenu! Njena cijena je 250 kn, a kako govorimo o nečemu zaista potrošnom, znam da će mnoge odgovoriti od kupnje. Našla sam i odličnu punu jeftiniju varijantu. O njoj drugi puta.
IMG_0346Kad me netko pita da li bi preporučila ovu maskaru moj odgovor uvijek glasi: da, ako ste poslovna žena i morate 12, 13 sati izgledati besprijekorno. Ako želite maskaru o kojoj ne morate misliti, onda je to ova!
Još jedan plus ove maskare je što miriše po ružama. Svi kojima smetaju mirisi koje mnoge maskare imaju mogli bi zaista uživati u ovoj maskari.
Jeste li isprobali Lancome maskare?

*PR uzorak
Hvala što ste svratili!
Love,
Maybe

Broj komentara: 11:

  1. Ako ova traje toliko dugo, onda mogu misliti za istu vodootpornu!! Daje super rezultate i svugdje čitam baš pozitivne stvari! Hvala Anči! <3

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Ova stvarno traje satima i svaki put s ljudi iznenade kad kažem koliko traje. Nadam se da sam ti pomogla u odluci:-)

      Izbriši
  2. Kad budem poslovna žena (tj zaposlena žena) onda ću se sjetiti ovoga :)

    Darivanje.. http://artonmyway95.blogspot.com/

    OdgovoriIzbriši
  3. Joooj divna je! Želim ju otkad je došla, ali no way da dam 250 kn za nju.. Ipak je previše.. :/

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Onda pričekaj moju puno jeftiniju zamjensku varijantu!:-)

      Izbriši
  4. 250 kn je previše, ali sviđa mi se! Jel bi mogla napisati nekakav post o vodootpornim maskarama?:)
    Dvoumim se izmed Colossal ili Million Lashes vodootporne, imaš prijedlog?

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. http://maybesnewstart.blogspot.com/2012/04/max-factor-false-lash-effect-24-hours.html ovo je jedna od 2 vodootporne koje ja koristim, druga je BeYu i obje su odlične. Ovoj bi dala prednost zbog gumene četkice.
      Mogu napravit usporedbu ove dvije maskare, nema preoblema!

      Izbriši
  5. Obožavala sam Lancome Fatalku, ali nažalost prestla se proizvoditi :( a nju sam čak i znala naći po ok cijeni...
    ova mi prekrasno miriše, no nisam ju isprobala, cijena me odbija - svaka 3 mjeseca mijenjam maskaru i onda se trudim naći varijantu pristojnije cijene. Baš me zanima koja je to maskara jeftinija varijant ove :) čekam petak s nestrpljenjem da saznamo :)

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Kvaliteta se uvijek plaća, nekad postoje zamjenske arijante za nju, nekad ne! U ovom slučaju postoji:-) u petak više!

      Izbriši