24. velj 2012.

Random

U trenutku dok ćete vi ovo čitati, ja ću skijati po Krvavcu i uživati! Konačno se sve pogodilo da smo se dragi i ja mogli izorganizirati. Koljeno mi je zacijelilo, ispiti su riješeni (u 6 mj sam položila 11 ispita!! Weeee!!! Još 28 do jeseni! Sad malo manji weeee :-) ), posao je odrađen i sad je vrijeme za nas dvoje i malo bijega od svih.

Tko me prati na Facebooku, zna da sam prošli i ovaj tjedan bila službeno u Novom Sadu. To je bio moj prvi posjet Srbiji. O gradu i ljudima ću jednom prilikom više pričati. U svakom slučaju,ugodno iskustvo.

Odmah sam spomenula svoje ispite. Uglavnom sam u učenju, ali ne i samo u tome. Ima i puno drugog posla. Tako da završavam svoje neke projekte. Sada ne mogu da se ne osvrnem na svog šefa koji me toliko podupire u svemu na čemu sam mu beskrajn zahvalna.

Zadnjih tjedana se beauty blogericama otvaraju sve više vrata i baš mi je drago zbog toga. Voljela bi da ti isti ljudi prepoznaju rad još nekih vrijednih i dragih cura, ali tko sa ja da me se pita. Jel tako? Drago mi je da se ovo sve dešava jer to ipak dokazuje da se trud zaista, ali zaista isplati.

Kod mene je jedna novina. Za vas možda ništa posebno, ali za mene super. Kako je ovo za mene zaista godina puno događaja i posla (ne žalim se uopće, u biti uživam), dovela me u sasvim novu situaciju. Počela sam živjeti ovdje i sada. Bez opterećenja sa prošlosti i sadašnjosti. Štaje bilo bilo je,a šta treba bti će. Jednom ću više o tome.

Sljedeći tjedan je moj rođendan. Baš mu se veselim. Znate, šanse da se rodite na prijestupnu godinu su 1:1461 i ja to pogodim. Tih 24 sata koja se pojave jednom u 4 godine! Strašno. A i nekako sam se ovom 28 veselila još o kada sam navršila 27. Cijelu godinu pričam da imam 28 Tako da ću u biti imati 28 g dva puta:-)

Ako još netko spomene Seve, Aleksandra ili onog njenog, pucat ću mu u glavu. Nemam ništa ni protiv nje ni njega a kamoli protiv tog djeteta, ali ovo je prevršilo svaku mjeru. Neki dan sam se fascinirala jednim komentarom: rodio se princ! WTH???? Idiote! Get the life! Baš me razljutilo to! Ništa ne možeš nigdje pročitati osim nje!

I to bi bilo to do mene!

Darivanje Ksenye Desin je produženo do nedelje zbog moje nemogućnosti oko aktivacije igre. Skako odigrajte ukoliko ste sa područja Republike Hrvatske i imate Facebook profil.

Šaljem vam snježnu, ali nadajmo se sunčanu pusu! Žeim malo boje u svom licu, dosta mi je svjetlih nijansi! :-)

Love,

Maybe

4 komentara:

  1. Drago mi je da ti je s koljenom bolje i da ides s dragim na skijanje...beauty blogerica sam i ja ali novo pecena,valjda ce se i meni poceti otvarati vrata hihihi :) ajme fora je to sto ti je ustvari rodendan svake cetvrte godine :) ajme vjeruj mi i meni je preko glave Severine i prica o njoj uh... sretan ti rockas ako ti slucajno nebudem stigla cestitati i pozeljeti sve naj,naj za tvoj dva puta 28i rodendan :))

    OdgovoriIzbriši
  2. Eto, čitajući ovo bilo mi je drago, jer sam pročitala neke dobre stvari, kako npr. ozdravljaš, kako daješ ispite, kako mijenjaš način života, a najviše me razveselilo to što je i tebi pun kufer toga da je Seva postala keva i tih spika. U životu ima puno bitnijih stvari o kojima bi javnost trebala biti obaviještana. Ugodan boravak u Novom Sadu, ima da se najedeš čevapa ko nikad! :)

    OdgovoriIzbriši
  3. heheh, moja baka je isto rođena na prijestupnu godinu i sada će slaviti svoj 20. rođendan :D sad ju zajebavamo da su ju već skoro svi unuci prešišali u godinama =P

    drago mi je da ti je koljeno ok, i da ćeš se malo odmoriti od svega! uživaj tamo koliko god možeš! :D

    OdgovoriIzbriši
  4. Seva postala keva :D ne mogu uopće opisati koliko sam se ovome sad nasmijala :D

    OdgovoriIzbriši